Στοιχηματίστε στο LCS Championships 2024

Η σειρά League of Legends Championship, δημοφιλής LCS, είναι ένα κορυφαίο πρωτάθλημα eSports που περιλαμβάνει παίκτες του League of Legends (LoL) από τις ΗΠΑ και τον Καναδά (Βόρεια Αμερική). Αυτή η εκδήλωση των Riot Games είναι μία από τις 12 περιοχές του ανταγωνιστικού οικοσυστήματος LoL. Αυτός ο διαγωνισμός διεξάγεται συνήθως δύο φορές το χρόνο σε δύο ανταγωνιστικές διαιρέσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, με δέκα ομάδες franchise να μάχονται για το καθεστώς των πρωταθλητών LCS.

Όλα τα παιχνίδια LCS παίζονται ζωντανά στα στούντιο της Riot Games στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το 2021, η Riot Games παρουσίασε ένα ειδικό γεγονός γνωστό ως LCS Lock-In, που παιζόταν λίγο πριν από τα χωρίσματα για να διευκολύνει τις ομάδες και να τις προετοιμάσει για την εμπειρία επί σκηνής.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Τα πάντα για το League of Legends

Κατά τη διάρκεια του κύριου διαγωνισμού, όλοι οι πόντοι που συγκεντρώνονται στο τέλος κάθε διαχωρισμού απονέμονται με βάση τη θέση του παίκτη στην αγωνιστική σκάλα. Υπάρχει ένα έπαθλο 400.000 $ Champions Queue για κάθε split. Επιπλέον, ένα μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο, πάνω από 2.000.000 $, περιμένει τις ομάδες που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θρύλων.

Τι είναι Λεγεώνα των Θρύλων? Το LoL είναι α διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες παιχνίδι (MOBA). Αυτό το βιντεοπαιχνίδι αναπτύχθηκε από την Riot Games και κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2009. Με τα χρόνια, το LoL ήταν αναμφίβολα ο πιο δημοφιλής τίτλος στο είδος MOBA και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των τουρνουά eSports από αυτόν τον προγραμματιστή.

Το League of Legends μπορεί να είναι αρκετά τεχνικό αλλά απίστευτα ευχάριστο. Αυτό παιχνίδι MOBA βλέπει ομάδες των πέντε παικτών να παίζουν μεταξύ τους. Το παιχνίδι ξεκινά με κάθε ομάδα σε αντίθετες πλευρές ενός χάρτη, κοντά στο Πλέγμα . Η νικήτρια ομάδα σε οποιοδήποτε αγώνα καταστρέφει το Nexus του αντιπάλου της.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάθε ομάδα περπατά μέσα από μια σειρά από πύργους γνωστούς ως πυργίσκους, τοποθετημένο κατά μήκος των μονοπατιών προς κάθε Nexus. Φυσικά, ο πρωταρχικός στόχος είναι η καταστροφή του Nexus του εχθρού. Ωστόσο, άλλοι κύριοι στόχοι περιλαμβάνουν την καταστροφή εχθρικών δομών όπως πυργίσκους.

Για να πολεμήσουν και να αντισταθούν στον εχθρό, οι παίκτες πρέπει επίσης να κρατήσουν ισοπέδωση. Η αναβάθμιση απαιτεί εμπειρία που αποκτήθηκε από τη δολοφονία των minions και του παίκτη του εχθρού. Ο χρυσός, που αποκτάται από τη δολοφονία μινιόν, είναι απαραίτητος για την αγορά μπόνους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με το Gold, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν πράγματα όπως παθητικές ενισχύσεις θωράκισης ή προσωρινές ασπίδες.

Τρόποι παιχνιδιού

Το League of Legends έχει αυτήν τη στιγμή δύο τρόπους παιχνιδιού: Classic και ARAM. Αρχικά, η λειτουργία Κλασικού παιχνιδιού είναι σε μεγάλο βαθμό αμυντική. Η ομάδα που χρησιμοποιεί αυτό το mode προσπαθεί να φτάσει στο Nexus του αντιπάλου μέσω πυργίσκων και αναστολέων με τη βοήθεια μινιόν. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία ARAM, All Random All Mid, έχει στενές ομοιότητες με την κλασική λειτουργία, αλλά η δράση τείνει να περιορίζεται σε έναν χάρτη μιας διαδρομής.

Πρωταθλητές του LCS

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάθε παίκτης ελέγχει έναν μόνο πρωταθλητή. Το LoL έχει αυτή τη στιγμή 159 πρωταθλητές, καθένας από τους οποίους έχει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Στην αρχή οποιουδήποτε παιχνιδιού ή μάχης, κάθε παίκτης πρέπει να επιλέξει έναν πρωταθλητή για να δώσει τη μάχη του. Συγκεκριμένα, η επιλογή ενός πρωταθλητή περιορίζεται σε αυτό που έχει ξεκλειδώσει ο παίκτης. Ωστόσο, δίνεται επίσης η ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν έναν από τους 14 πρωταθλητές που συνήθως γίνονται δωρεάν κάθε εβδομάδα για να επιτρέψουν στους παίκτες να τους δοκιμάσουν χωρίς να τους ξεκλειδώσουν.

Μερικές κατηγορίες Πρωταθλητών που προσφέρονται από το League of Legends περιλαμβάνουν:

 • Δολοφόνοι
 • Σκοπευτές
 • Μαχητές
 • Μάγκες
 • Δεξαμενόπλοια
 • Υποστήριξη

Στις περισσότερες περιπτώσεις, κάθε πρωταθλητής διαθέτει τρεις εστιακές δυνάμεις, πιθανώς να αποκτά άλλες καθώς προχωρά το παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά όταν σχηματίζουν μια ομάδα, καθώς χρειάζονται πολύ περισσότερα από το να βάλουν μαζί πέντε παίκτες.

LoL πρωταθλήματα

Το League of legends παίζεται τόσο σε επίπεδο οπλισμού όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ορισμένοι διαγωνισμοί LoL διοργανώνονται από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, Riot Games. Από το 2021, 12 επαγγελματικά πρωταθλήματα League of Legends παίζονταν σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα πρωταθλήματα ταξινομούνται ως επί το πλείστον ως Πρωταθλήματα Κατηγορίας 1 ή Επαγγελματικά, Λιγκ Καπ και Κάτω Λιγκ.

Γιατί είναι δημοφιλές το Πρωτάθλημα LCS;

Το League of Legends είναι κάτι περισσότερο από ένα βιντεοπαιχνίδι σε πολλούς ανθρώπους. Εκατομμύρια παίκτες κάθονται σε εξέδρες παιχνιδιών παίζοντας το παιχνίδι όλο το εικοσιτετράωρο σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, οι επαγγελματίες παίκτες LoL συγκλίνουν για τα καλύτερα τουρνουά eSports.

Οι παίκτες στοιχημάτων Esports είναι πάντα έτοιμοι να στοιχηματίσουν καθώς οι παίκτες το παλεύουν. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση της ζήτησης για στοιχήματα eSports. Όντας ένα από τα LoL's μεγαλύτερα τουρνουά eSports, το Πρωτάθλημα LCS είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους παίκτες του στοιχήματος.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι παίκτες eSports κατατάσσουν τα πρωταθλήματα LCS eSport μεταξύ των μεγάλων τουρνουά eSport. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους αυτό το πρωτάθλημα eSports είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους στοιχημάτων.

 • Καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από τους ιστότοπους στοιχημάτων eSports
 • Τα στοιχήματα στο LoL συνήθως ρυθμίζονται σε μεγάλο βαθμό
 • Τα πρωταθλήματα LCS προσφέρουν ασταμάτητα ενέργειες, κάνοντας τα στοιχήματα σε τουρνουά eSport πολύ έντονα και συναρπαστικά.

Η δημοτικότητα του LoL gaming είναι εκπληκτική τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LCS να έχει διαδραματίσει ανεκτίμητο ρόλο. Χάρη στις πλατφόρμες ζωντανής ροής, τους ιστότοπους κριτικών παιχνιδιών και την εις βάθος κάλυψη από το διαδίκτυο Ιστότοποι στοιχημάτων eSport, αυτό το πρωτάθλημα eSport θα φτάσει σε νέα ύψη τα επόμενα χρόνια.

Οι νικήτριες ομάδες του Πρωταθλήματος LCS και οι μεγαλύτερες στιγμές

Οι μεγαλύτερες στιγμές

Το Πρωτάθλημα LCS παρουσιάζει μερικά από τα οι καλύτερες ομάδες LoL του κόσμου. Όπως σε κάθε εκδήλωση κορυφαίας βαθμίδας, υπήρξαν μερικές εντυπωσιακές λήψεις, θρυλικές στιγμές και μερικές υπέροχες combo στιγμές wombo (ακολουθία ισχυρών επιθέσεων). Υπό το πρίσμα αυτό, εδώ είναι μια από τις «μεγαλύτερες» στιγμές που έχουμε δει στα πρωταθλήματα LCS τα τελευταία χρόνια.

100 Thieves vs. Evil Geniuses - Θερινά πλέι οφ 2021 LCS, Δεύτερος Γύρος, Τέταρτος Αγώνας

Το στάδιο Lol LCS είχε πολλές συγκινήσεις το 2021, αλλά καμία δεν συγκρίθηκε με τα πλέι οφ του δεύτερου γύρου μεταξύ των Κακές ιδιοφυΐες και 100 κλέφτες. Τα πρώτα 34 λεπτά είδαν 100 Thieves να κερδίσουν ένα εκπληκτικό προβάδισμα στο παιχνίδι, σπρώχνοντας το Evil Genius στα άκρα. Σε έναν διαγωνισμό που περιγράφεται ως μία από τις καλύτερες επιδείξεις προσωπικών δεξιοτήτων, οι ιδιοφυΐες του κακού βρίσκουν με κάποιο τρόπο έναν τρόπο να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Παρόλο που οι 100 Thieves εξακολουθούσαν να έχουν την πρώτη μέρα μετά το παιχνίδι, η εμφάνιση των Evil Geniuses ήταν αξιοσημείωτη. Και αν είχαν ενσωματώσει την ορμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά.

Οι νικήτριες ομάδες του LCS

Το LoL είναι σχεδόν μια δεκαετίας. Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα σκληρός και δεν υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα στο παιχνίδι από το να κρατάς το τρόπαιο του Πρωταθλήματος LCS όταν τελειώνει μια σεζόν.

Το πρωτάθλημα LoL LCS, πρώην Πρωτάθλημα Πρωταθλημάτων της Βόρειας Αμερικής, έχει δει αρκετές αλλαγές που αφορούν τα χρηματικά έπαθλα, τους προορισμούς φιλοξενίας, τις ανταγωνιστικές ομάδες και τους κανόνες τυχερών παιχνιδιών.

Το τουρνουά διεξήχθη για πρώτη φορά το 2013, με τις δύο πρώτες σεζόν να φιλοξενούν οκτώ ομάδες LoL. Από τότε δέκα ομάδες συμμετέχουν σε κάθε διοργάνωση (από το 2015 και μετά).

Νικητές LoL LCS

Το Πρωτάθλημα LoL LCS χωρίζεται σε δύο αγώνες διπλού στρογγυλού ρομπίν. το Spring split και το summer split, που εκτείνεται σε 225 παιχνίδια. Στο τέλος κάθε διαχωρισμού, όλες οι ομάδες κατατάσσονται με βάση το ποσοστό νίκης τους. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μια λίστα με τους προηγούμενους νικητές του LCS.

Οι νικητές του Spring Split

 • Σύννεφο 9 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Counter Logic Gaming 2016
 • Team SoloMid 2015
 • Cloud 9 2014
 • Team SoloMid 2013

Νικητές Summer Split

 • Team SoloMid 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Team SoloMid 2016
 • Counter Logic Gaming 2015
 • Team SoloMid 2014
 • Cloud9 2013

Ως έχει, η Team Liquid είναι αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη ομάδα στο LoL LCS Championships, με τέσσερις τίτλους στο όνομά τους. Ως εκ τούτου, είναι αναμφίβολα η ομάδα που πρέπει να παρακολουθεί τους παίκτες που στοιχηματίζουν σε διαδικτυακά τουρνουά eSport. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από τις υψηλές αποδόσεις που δίνονται σε αουτσάιντερ, καθώς οι ανατροπές είναι κανόνας στον αγώνα.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε σε Πρωταθλήματα LCS;

Πού να στοιχηματίσετε σε Πρωταθλήματα LoL LCS

Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων eSports προσπαθούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα LCS, δεδομένης της δημοτικότητας του πρωταθλήματος. Ενώ οι μπουκ μπορεί να προσφέρουν γενναιόδωρες αποδόσεις στοιχηματισμού lol, τα μπόνους και οι προσφορές θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όταν ψάχνετε για διαδικτυακούς ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων.

Η αξιοπιστία του στοιχηματισμού είναι ζωτικής σημασίας όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων. Οι παίκτες πρέπει να περιορίσουν τις επιλογές τους σε αδειοδοτημένες και ελεγχόμενες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Άλλα βασικά ζητήματα περιλαμβάνουν το εύρος και την ευελιξία των επιλογών πληρωμής, τις αγορές στοιχημάτων και τις κριτικές από άλλους παίκτες.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Πρωτάθλημα LCS

Τα Πρωταθλήματα LCS προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες στους παίκτες του στοιχήματος. Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν στρατηγικοί όταν τοποθετούν στοιχήματα. Ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα για να τοποθετήσετε νικηφόρα στοιχήματα με συνέπεια.

Όποιος στοιχηματίζει σε τουρνουά eSport όπως το LCS θα πρέπει πάντα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά την τοποθέτηση στοιχημάτων. Οι προβλέψεις LCS και οι συμβουλές στοιχημάτων είναι χρήσιμες όταν επιλέγετε μάχες. Το στοίχημα σε μεγάλες διοργανώσεις αυτού του μεγέθους συχνά καθιστά δύσκολο, ακόμη και για έμπειρους παίκτες LoL, να γνωρίζουν πώς θα ταιριάξουν οι ομάδες μεταξύ τους.

Καθώς οι περισσότερες ομάδες κάνουν αλλαγές στο ρόστερ, οι παίκτες θα πρέπει πάντα να προσπαθούν να συμβαδίζουν με τις ομάδες. Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει επίσης να παρακολουθούν το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, κάτι που τους βοηθάει να τοποθετούν ενημερωμένα στοιχήματα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou