Στοιχηματίστε στο ESL Gaming 2024

Το ESL Gaming κυκλοφόρησε το 2000. Καθιερώθηκε ως διάδοχος της Deutsche Clanliga, η οποία λειτουργούσε εδώ και τρία χρόνια. Η εταιρεία είναι γνωστή για τη διοργάνωση πολλών esport τουρνουά και πρωταθλημάτων παγκοσμίως. Το 2015, η ESL Gaming ανακηρύχθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία esports παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή είναι επίσης η παλαιότερη επιχειρησιακή εταιρεία eSports. Έχει έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας και έχει περισσότερα από δέκα διαφορετικά γραφεία και πολλά τηλεοπτικά στούντιο σε πολλές άλλες χώρες.

Το ESL Gaming ξεκίνησε με ένα περιοδικό παιχνιδιών και ακολούθησε ένα διαδικτυακό πρωτάθλημα τυχερών παιχνιδιών. Αργότερα απέκτησε τους διακομιστές της και άρχισε να τους νοικιάζει για διάφορους διαγωνισμούς esports. Αναπτύχθηκε αρκετά γρήγορα έτσι ώστε το τουρνουά Intel Extreme Masters Katowice του ESL είχε περισσότερους από εκατό χιλιάδες ανθρώπους παρόντες και περισσότερους από ένα εκατομμύριο θεατές στο Twitch.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Ιδιοκτησία

Ο Όμιλος Modern Times αγόρασε το 74% του ESL Gaming από την Turtle Entertainment, τη μητρική εταιρεία, το 2015. Οι ζωντανές εκδηλώσεις esports άρχισαν να μεταδίδονται σε περισσότερες από 1500 κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια χρονιά. Αυτό βοήθησε αρκετά στην αύξηση της δημοτικότητας του ESL Gaming. Ως αποτέλεσμα, η οργάνωση άρχισε να φιλοξενεί περισσότερους Ηλεκτρονικά τουρνουά eSport και σταδιακά αύξησαν τη γκάμα των παιχνιδιών eSports που πρόσφεραν.

Το 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Savvy Gaming Group (SGG) θα εξαγόραζε την ESL Gaming και μια άλλη πλατφόρμα esports που ονομάζεται FACEIT. Η τιμή αγοράς του ESL Gaming υπολογίζεται σε 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η SGG έχει σχέδια να συγχωνεύσει τις δύο εταιρείες για να σχηματίσει τον Όμιλο ESL FaceIt.

Διαγωνισμοί

Το ESL συνήθως συνεργάζεται με άλλους εκδότες όπως η Riot Games, η Blizzard Entertainment, η Microsoft Gaming και η Valve για να φιλοξενεί πολλά πρωταθλήματα και διαγωνισμούς esport παγκοσμίως κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι από τους διαγωνισμούς στις μέρες μας γίνονται διαδικτυακά και προσελκύουν εκατομμύρια θεατές. Μερικοί από τους κορυφαίους διαγωνισμούς περιλαμβάνουν ESL Play, ESL National Championships, ESL Pro Tour, ESL One και Intel Extreme Masters. Κάποια δημοφιλή παιχνίδια που εμφανίζονται στα τουρνουά και τα πρωταθλήματα επισημαίνονται παρακάτω.

  • FIFA: Τα βιντεοπαιχνίδια FIFA είναι μια σειρά ποδοσφαιρικών παιχνιδιών που αναπτύχθηκαν από την EA Sports. Είναι από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, δανειζόμενο κυρίως από το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο ομάδες, η καθεμία με στόχο να ξεπεράσει την άλλη για να κερδίσει το παιχνίδι.
  • Rainbow Six: Το Rainbow Six είναι ένα παιχνίδι τακτικής σκοποβολής που εκδόθηκε από την Ubisoft. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε από τους χειριστές που είναι διαθέσιμοι στην ομάδα του Rainbow. Οι διαφορετικοί χειριστές έχουν διαφορετικές ικανότητες και αξιολογήσεις. Το παιχνίδι διαθέτει δύο ομάδες, τρομοκράτες και αντιτρομοκρατικούς, καθώς και διάφορους τρόπους, καθένας από τους οποίους έχει διαφορετικούς στόχους για κάθε ομάδα.
  • Σύγκρουση των φυλών: Η Supercell ανέπτυξε και δημοσίευσε το clash of Clans. Το θέμα του παιχνιδιού βασίζεται σε έναν κόσμο φαντασίας στον οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του αρχηγού του χωριού. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτύξει ένα χωριό που να μπορεί να αντέξει τις επιθέσεις και να εκπαιδεύσει στρατεύματα να επιτίθενται χρησιμοποιώντας περιορισμένους πόρους.
  • Θανάσιμη Μάχη: Το Mortal Kombat αναπτύχθηκε αρχικά από την Midway Games. Είναι ένα παιχνίδι μάχης με θέμα τη φαντασία με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας με διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Έχουν υπάρξει αρκετές παραλλαγές του Mortal Kombat, αλλά η βασική ιδέα του παιχνιδιού παραμένει η ίδια.
  • NBA2K: Το NBA2K είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που προσομοιώνει αθλήματα μπάσκετ, που αναπτύχθηκε από τη Visual Concepts. Κάθε ένα από τα παιχνίδια NBA 2K συνήθως μιμείται μια σεζόν της Εθνικής Ένωσης Μπάσκετ, του υψηλότερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.
  • Call of Duty: Το Call of Duty: Warzone είναι ένα άλλο shooter παιχνίδι που δημοσιεύεται από την Activision. Το θέμα του παιχνιδιού βασίστηκε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο κατά την κυκλοφορία του. Επί του παρόντος, η σειρά περιλαμβάνει παιχνίδια που διαδραματίζονται στον Ψυχρό Πόλεμο, το διάστημα και τους φουτουριστικούς κόσμους.
  • Λεγεώνα των Θρύλων: Αυτό είναι ένα παιχνίδι μάχης πολλών παικτών που εκδόθηκε από την Riot Games. Εμπνευσμένο από τον χάρτη του Defense of Ancients αλλά αναπτύχθηκε ως αυτόνομο παιχνίδι. Το παιχνίδι παίζεται από δύο ομάδες, η καθεμία με πέντε παίκτες. Κάθε ομάδα πρέπει να υπερασπιστεί την επικράτειά της ενάντια στην άλλη ομάδα, ενώ παράλληλα επιτίθεται στην επικράτεια της άλλης ομάδας.

Γιατί τα τουρνουά παιχνιδιών ESL είναι δημοφιλή;

Ποικιλία παιχνιδιού

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα τουρνουά ESL Gaming είναι δημοφιλή, ειδικά μεταξύ των παικτών, είναι η τεράστια ποικιλία παιχνιδιών που παρουσιάζονται στα πολλά διαφορετικά τουρνουά eSports. Έτσι, οι παίκτες έχουν πολλές επιλογές στοιχηματικών αγορών στις οποίες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους.

Κανονισμός λειτουργίας

Τα τουρνουά ESL Gaming είναι πάντα καλά διαχειριζόμενα και ρυθμισμένα. Αυτό διασφαλίζει δίκαιο παιχνίδι και ότι κανείς δεν μπορεί να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα του παιχνιδιού με οποιονδήποτε τρόπο. Η αξιοπιστία της μάρκας είχε ως αποτέλεσμα την αφοσίωση των παικτών, αυξάνοντας τη δημοτικότητα.

Διαθεσιμότητα

Το ESL Gaming διοργανώνει συνήθως πολλά από τα καλύτερα τουρνουά και πρωταθλήματα eSports κάθε χρόνο. Στην ιδανική περίπτωση, υπάρχει πάντα μια εκδήλωση σε εξέλιξη σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να βασιστούν στον οργανισμό για να διοργανώσουν γεγονότα στα οποία μπορούν να στοιχηματίσουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τα γεγονότα είναι συνήθως αρκετά μεγάλα ώστε να εμφανίζονται στα περισσότερα διαδικτυακά καζίνο.

Ευκολία Επιλεξιμότητας

Τα πρωταθλήματα και τα τουρνουά τυχερών παιχνιδιών ESL δημιουργούνται συνήθως για να φιλοξενούν σχεδόν όλους τους παίκτες, από αρχάριους έως επαγγελματίες παίκτες. Ορισμένα τουρνουά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων, καθιστώντας εύκολη τη συμμετοχή οποιουδήποτε στα γεγονότα. Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας είναι επίσης συνήθως αυστηρές αλλά εύκολες.

Οι νικήτριες ομάδες του ESL Gaming Tournaments και οι μεγαλύτερες στιγμές

Από τα πολυάριθμα τουρνουά που έχει φιλοξενήσει το ESL Gaming, αρκετές ομάδες και παίκτες έχουν επιδείξει υποδειγματικές επιδόσεις. Συνήθως εμφανίζονται τα διαφορετικά πρωταθλήματα και πρωταθλήματα esports διαφορετικά παιχνίδια esports, καθιστώντας λίγο δύσκολη την κατάταξη του καλύτερες συνολικά ομάδες. Ωστόσο, διάφορες ομάδες και παίκτες είχαν συνεχώς εξαιρετικά αποτελέσματα στα περισσότερα πρωταθλήματα και τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια, και μερικοί είχαν κάποιες μεγάλες επιδόσεις κάποια στιγμή.

Κορυφαίες ομάδες τυχερών παιχνιδιών ESL

Fnatic

Fnatic είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες που παίζουν ESL Gaming Pro League. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης και της δεύτερης σεζόν. Οι νίκες βοήθησαν να εδραιωθεί το όνομα της ομάδας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Natus Vincere

ο Natus Vincere η ομάδα κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Pro League. Κέρδισαν τη σεζόν 14 του πρωταθλήματος εναντίον της Team Vitality, μιας άλλης ομάδας που είναι γνωστή για την εξαιρετική απόδοση. Η ομάδα εξασφάλισε 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ για τη νίκη, την τρίτη ομάδα στην ιστορία που κέρδισε ποτέ τέτοιο ποσό σε τουρνουά ESL Gaming.

Team Liquid

Team Liquid είναι πολύ γνωστή ως μια από τις παλαιότερες ομάδες esports. Παίρνει μέρος σε πολλά τουρνουά ESL για να προσθέσει σε περισσότερα από 2000 τουρνουά που έχει παίξει η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα μεγαλύτερα τουρνουά eSports. Η ομάδα έχει επίσης δημιουργήσει τα υψηλότερα έσοδα σε όλη τη διάρκεια της ζωής, που ανέρχονται σε περισσότερα από 38 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

OG

OG είναι μια άλλη ομάδα που αξίζει να σημειωθεί. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στη δεύτερη καλύτερη ομάδα με βάση τα έσοδα που παράγονται. Αυτό που το κάνει εξαιρετικό είναι ότι τα έσοδα που προκύπτουν, περισσότερα από 35 εκατομμύρια δολάρια, προέρχονται από μόνο 126 τουρνουά. Αυτό είναι μια καλή ένδειξη του πόσο καλή είναι η αναλογία κερδών τους.

Κακές ιδιοφυΐες

Κακές ιδιοφυΐες αποτελείται από παίκτες από περισσότερες από δέκα χώρες και τρεις ηπείρους. Ιδρύθηκε το 1999 και συγκαταλέγεται στις ομάδες με τις κορυφαίες επιδόσεις για περισσότερες από δύο δεκαετίες που παίζει για να δημιουργήσει ένα από τα μακροβιότερα κληροδοτήματα. Η ομάδα έχει παίξει σε περισσότερα από 900 μεγάλα τουρνουά esport και έχει κερδίσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Οι κορυφαίες επιδόσεις της ομάδας είναι σε Dota 2 και League of Legends.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε σε τουρνουά ESL

Το στοίχημα σε τουρνουά esport είναι σχετικά εύκολο, ειδικά για παίκτες που έχουν κάποια εμπειρία στα esports στοιχήματα. Το πρώτο βήμα είναι εύρεση ενός διαδικτυακού πράκτορα στοιχημάτων esports που προσφέρει πολλές αγορές στοιχημάτων esports. Για αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων είναι αξιόπιστος. Για ευκολία, μπορείτε να εξετάσετε τις επιλογές πληρωμής που παρέχονται και να επιλέξετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που προσφέρει την πιο βολική επιλογή για εσάς.

Πριν στοιχηματίσετε σε ένα τουρνουά τυχερών παιχνιδιών ESL, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός στοιχημάτων esports έχει αρκετά χρήματα για το στοίχημα. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από οποιοδήποτε μπόνους ή προωθητικές προσφορές μπορεί να πάρετε.

Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή ενός τουρνουά ESL Gaming που είναι σε εξέλιξη και η επιλογή ενός τύπου στοιχήματος για τοποθέτηση. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSport συνήθως προσφέρουν διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων για διαφορετικά παιχνίδια. Οι νέοι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να ερευνήσουν τους διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων για να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις για στοιχήματα.

Συμβουλές στοιχήματος

Πότε στοιχηματισμός σε ένα esports τουρνουά, ξεκινήστε δημιουργώντας μια λίστα τουρνουά esports και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτά στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε. Επίσης, φροντίστε να ερευνήσετε τις ομάδες που παίζουν. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν οι πιθανότητες που δίνονται αξίζουν το στοίχημα. Θα πρέπει επίσης να διαχειριστείτε το bankroll σας με σύνεση, ειδικά αν σκοπεύετε να στοιχηματίσετε σε πολλά παιχνίδια στο τουρνουά. Η αποφυγή συναισθηματικών αποφάσεων στοιχηματισμού είναι επίσης απαραίτητη για επιτυχημένο στοίχημα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Προσεχείς εκδηλώσεις CS: GO
2022-07-07

Προσεχείς εκδηλώσεις CS: GO

Εκατομμύρια θαυμαστές ακολουθούν καθημερινά esports σε όλο τον κόσμο. Το Field Level Media κυκλοφορεί μια σειρά από επισκοπήσεις για να εκθέσει τους θαυμαστές στους πιο δημοφιλείς τίτλους, ομάδες και προσωπικότητες. Τα παιχνίδια καλύπτουν διάφορες μορφές, είδη αγώνων και χρονοδιαγράμματα.