Στοιχηματίστε στο BLAST Premier 2024

Σε αυτόν τον οδηγό στοιχημάτων BLAST Premier, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες eSports για τα στοιχήματα σε τουρνουά BLAST Premier, από το ιστορικό του γεγονότος έως τις διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων, πού μπορείτε να στοιχηματίσετε στον ανταγωνισμό, αγορές στοιχημάτων και αποδόσεις, συμβουλές στοιχηματισμού BLAST Premier και πολλά άλλα .

Το BLAST Premier είναι ένα από τα πιο διάσημα πρωταθλήματα eSports για το blockbuster της Valve, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Ξεκίνησε το 2020, η BLAST Premier εδρεύει στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και χωρίζεται σε δύο σεζόν. Άνοιξη και Φθινόπωρο. Μια σεζόν BLAST Premier διαρκεί περίπου τέσσερις μήνες. 12 ομάδες πηγαίνουν μετωπικά στις φάσεις των ομίλων πριν η μάχη πάει στους τελικούς της σεζόν, όπου οι ομάδες από τη φάση των ομίλων πηγαίνουν για όλα – το Πρωτάθλημα BLAST Premier.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BLAST Premier

Το BLAST Premier διοργανώνεται από την BLAST ApS, a δανικός εταιρεία παραγωγής μέσων eSports, και πραγματοποιείται σε διάφορες πόλεις. Ένα σταθερό πράγμα είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένα ζωντανό κοινό με μεγάλες οθόνες που βυθίζουν τους θαυμαστές με τον ίδιο τρόπο που βυθίζονται οι παίκτες CS: GO pro. Οι εκδηλώσεις BLAST Premier προσελκύουν τεράστια έπαθλα, με τον Παγκόσμιο Τελικό 2020 και τον Παγκόσμιο Τελικό 2021 να προσελκύουν ένα τεράστιο έπαθλο 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Σχετικά με το Counter-Strike: Global Offensive

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το BLAST Premier είναι ένα τουρνουά CS: GO. Counter-Strike: Global Offensive, δημοφιλές ως CS: GO, είναι ένα βιντεοπαιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από τη Valve σε συνδυασμό με την Hidden Path Entertainment. Αυτή η τέταρτη δόση της σειράς Counter-Strike είναι διαθέσιμη σε Windows, macOS, PS3, Xbox 360 και Linux.

CS: GO, όπως και οι προκάτοχοί του, φέρνει δύο πλευρές σε μια αντικειμενική μάχη. Οι ομάδες ανταγωνίζονται σε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού που περιλαμβάνουν τη φύτευση και την εξουδετέρωση βομβών. Η μία πλευρά παίζει ως τρομοκράτες, ενώ η άλλη ως τα καλά παιδιά που εξουδετερώνουν τις βόμβες και διασώζουν ομήρους.

Το Counter Strike Global Offensive είναι ένα από τα τα πιο δημοφιλή eSports στον κόσμο του στοιχήματος του eGaming. Η σκηνή των eSports μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά τουρνουά BLAST Premier, συμπεριλαμβανομένων των ανοιξιάτικων και φθινοπωρινών ομάδων, των αναμετρήσεων και των τελικών. Το BLAST Premier League απολαμβάνει κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης και έχει ως τηλεοπτικούς συνεργάτες του το Twitch και το YouTube.

Το BLAST Premier είναι ένα τουρνουά κύρους που συνεργάζεται με κορυφαίες επωνυμίες, όπως η Betway, η Coinbase και ο ναυτιλιακός όμιλος MAERSK. Ένα πράγμα που κάνει αυτό το shooter πρώτου προσώπου επιτυχία είναι το γεγονός ότι είναι πλέον εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν εννέα τρόποι παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης λειτουργίας battle-royale που ονομάστηκε Danger Zone.

Αποδόσεις στοιχημάτων BLAST Premier Esports

Πριν ξεκινήσετε τη δράση, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τις διάφορες αγορές στοιχηματισμού BLAST Premier και τις CS:go αποδόσεις στοιχήματος. Οι αγορές, γνωστές και ως επιλογές στοιχήματος, είναι τα διαφορετικά διαθέσιμα αποτελέσματα, ενώ οι πιθανότητες αντιπροσωπεύουν την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το στοίχημα.

BLAST Premier Betting Markets

Μία από τις κύριες αγορές στοιχημάτων για πρωταθλήματα BLAST Premier είναι ο νικητής του τουρνουά. Εδώ, οι παίκτες στοιχηματίζουν στην ομάδα που πιστεύουν ότι θα κερδίσει το τουρνουά. Οι άλλες αγορές στοιχημάτων είναι οι τυπικές αγορές στοιχημάτων CS: GO.

Η πρώτη αγορά είναι ο νικητής του αγώνα και εδώ, οι παίκτες στοιχηματίζουν στο αποτέλεσμα ενός αγώνα. Ένα άλλο σχετικό στοίχημα είναι ο νικητής του χάρτη, όπου οι παίκτες στοιχηματίζουν στην ομάδα που θα κερδίσει έναν συγκεκριμένο χάρτη. Άλλες δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων BLAST Premier περιλαμβάνουν γύρους πάνω/κάτω, σκοτώσεις που σημειώθηκαν πάνω/κάτω, σωστό σκορ, χάντικαπ κ.λπ.

Αποδόσεις BLAST Premier Betting

Ακριβώς όπως στα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, υπάρχουν τρεις μορφές αποδόσεων που υποστηρίζουν οι ιστότοποι στοιχημάτων CS: GO. Ορισμένα έχουν μία από αυτές τις μορφές, ενώ άλλα τα έχουν όλα. ο τρεις μορφές πιθανοτήτων είναι οι δεκαδικές (ευρωπαϊκές) αποδόσεις, οι κλασματικές (βρετανικές) πιθανότητες και οι πιθανότητες Moneyline (αμερικανικές). Εκτός από τη μορφή αποδόσεων, οι παίκτες πρέπει να βρουν διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων eGaming με τις υψηλότερες αποδόσεις, καθώς οι υψηλές αποδόσεις ισοδυναμούν με υψηλότερα κέρδη.

Γιατί το BLAST Premier είναι δημοφιλές για στοιχήματα

Το BLAST Premier είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά eSports CS: GO. Είναι επίσης στο λίστα τουρνουά esports που προσελκύουν τεράστιους θαυμαστές και παίκτες στοιχηματισμού του shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες. Λοιπόν, τι κάνει το BLAST Premier δημοφιλές;

Πρώτον είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά τουρνουά BLAST Premier όλο το χρόνο. Υπάρχουν δύο εποχές, η καθεμία διαρκεί τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι οι θαυμαστές απολαμβάνουν τη δράση γεμάτη αδρεναλίνη για ένα καλύτερο μέρος της χρονιάς. Ο διαγωνισμός προσελκύει επτά τουρνουά κάθε χρόνο.

Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι η σειρά BLAST Premier προσελκύει το καλύτερο CS: GO ομάδες στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική συμπεριλαμβανομένων των Natus Vincere, Vitality, Gambit Esports και Cloud9. Αυτά τα ρούχα παλεύουν για τη δόξα, τα χρηματικά έπαθλα και τα δικαιώματα καυχησιολογίας.

Τρίτο είναι η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης. Τα διαδικτυακά τουρνουά BLAST Premier είναι από τα πιο διακοσμημένα τουρνουά CS: GO. Διαθέτει σταθερά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 400.000 ακόλουθους παράλληλα με τις πλατφόρμες YouTube και Twitch με 347.000 και 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές, αντίστοιχα.

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα αυτού του τουρνουά είναι τα προσοδοφόρα έπαθλα. Στη μεγαλύτερη σκηνή, τους τελικούς, ένα ωραίο $1.000.000 μοιράζεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων με τον νικητή να παίρνει $500.000. Υπάρχουν επίσης τουρνουά που προσελκύουν πάνω από $400.000.

BLAST Premier Νικητές ομάδες και μεγαλύτερες στιγμές

Όντας ένα από τα κορυφαία τουρνουά CS: GO, η σειρά BLAST Premier προσελκύει μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στα eSports. Οι θαυμαστές έχουν επίσης απολαύσει συναρπαστική δράση στα καθηλωτικά θέατρα που φιλοξενούν τα πρωταθλήματα BLAST Premier.

Σε αυτό το τμήμα, ρίξτε μια ματιά στις πιο επιτυχημένες ομάδες, τις καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε αυτή τη στιγμή και μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές στα καλύτερα τουρνουά BLAST Premier.

Οι πιο επιτυχημένες ομάδες

Η ουκρανική στολή Natus Vincere είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της σειράς BLAST Premier. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσο υψηλά πρωταθλήματα όσο η Natus Vincere. Άλλες αξιόλογες ομάδες στα μεγάλα τουρνουά BLAST Premier περιλαμβάνουν FaZe Clan, Team Vitality, Team Liquid, Complexity Gaming, OG και G2.

Οι καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε

Οι παραπάνω είναι οι πιο επιτυχημένες ομάδες στην BLAST Premier, αλλά μπορεί να μην είναι απαραίτητα οι καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε. Οι οργανισμοί eSports επιτίθενται σε άλλες ομάδες για να δημιουργήσουν σταθερά ρόστερ, επομένως είναι σημαντικό να μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες και πού κάνουν αυτήν τη στιγμή το εμπόριο τους.

Από το 2022, η Natus Vincere είναι η πιο πολλά υποσχόμενη ομάδα CS: GO χάρη στο κορυφαίο ταλέντο που περιλαμβάνει βαρέων βαρών όπως ο Oleksandr "S1mple" Kostyliev. Μια άλλη κορυφαία ομάδα για να στοιχηματίσετε είναι η FaZe Clan, η οποία έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες CS: GO σήμερα. Άλλες ομάδες CS: GO στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε περιλαμβάνουν τις ENCE, Cloud9, FURIA και Vitality.

Αξέχαστες στιγμές

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα στην ιστορία του BLAST Premier League είναι η εναρκτήρια εκδήλωση, Άνοιξη 2020: Regular Season, που φιλοξενείται στο 3 Mills Studio, Λονδίνο. Οι θαυμαστές δέχτηκαν μια εκπληκτική δράση και μετά από φρικιαστικές μάχες, πρωταθλητές ήταν οι FaZe Clan, Natus Vincere και Team Liquid.

Ένα άλλο κορυφαίο γεγονός που αξίζει να θυμόμαστε είναι οι Τελικοί της Άνοιξης του 2022. Η Natus Vincere απέδειξε για άλλη μια φορά στον κόσμο ότι είναι μια τρομερή ομάδα που ξεπέρασε τους FaZe Clan, Team Vitality, G2 Esports και OG για να αποχωρήσει με το έπαθλο των 200.000$.

Ο Παγκόσμιος Τελικός 2021, ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά BLAST Premier που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη, είναι επίσης αξέχαστο. Κάθε ομάδα ήρθε με την ελπίδα να φύγει με το κορυφαίο έπαθλο, αλλά ο Oleksandr "s1mple" Kostyliev του Natus Vincere είχε άλλα σχέδια. Ο μαέστρος του CS: GO συνέβαλε καθοριστικά στο να βοηθήσει τον Natus Vincere να απορρίψει το Gambit Esports σε έναν θερμό τελικό.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο BLAST Premier;

Το BLAST Premier είναι ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά πρωταθλημάτων CS: GO στη σκηνή του στοιχήματος. Το γεγονός ότι υπάρχουν διαγωνισμοί σχεδόν όλο το χρόνο το καθιστά έναν από τους καλύτερους διαγωνισμούς CS: GO για να στοιχηματίσετε. Ωστόσο, υπάρχουν δύο μεγάλες ανησυχίες σχετικά με τα στοιχήματα στο BLAST Premier. βρίσκοντας την καλύτερη εταιρεία στοιχημάτων BLAST Premier και τοποθετώντας το σωστό στοίχημα.

Πώς να βρείτε τον καλύτερο ιστότοπο στοιχημάτων

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχηματισμού eSport με αγορές στοιχημάτων CS: GO. Ορισμένα λειτουργούν από γνήσιους χειριστές, ενώ άλλα δεν αξίζουν τον κόπο. Ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων βιντεοπαιχνιδιών CS: GO θα πρέπει να έχει άδεια από μια διάσημη ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών. Θα πρέπει επίσης να έχει τεράστιες αγορές CS: GO και υψηλές αποδόσεις.

Esports μπόνους και προσφορές είναι επίσης άξια πρόσθετα. Άλλες λειτουργίες που πρέπει να προσέχετε είναι η συμβατότητα με κινητά, η εμπειρία χρήστη, η υποστήριξη πελατών και η ασφάλεια.

Συμβουλές στοιχήματος

Για να κάνετε τα σωστά στοιχήματα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς παίζεται το CS: GO και τους στόχους. Επίσης, ερευνήστε τις διαφορετικές ομάδες, τις προηγούμενες επιδόσεις τους και τα τρέχοντα ρόστερ για να μάθετε ποιες ομάδες είναι φαβορί και ποιες όχι. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τις πιθανότητες. Θυμηθείτε, οι υψηλές πιθανότητες πληρώνουν καλά, αλλά είναι επικίνδυνες, και το αντίστροφο.

Αυτό είναι, ο απόλυτος οδηγός στοιχηματισμού της σειράς BLAST Premier. Το πρόγραμμα του 2022 έχει ήδη βγει, οπότε οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις αγαπημένες τους ομάδες.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou