Πώς να στοιχηματίσετε στα Esports: Ο απόλυτος οδηγός γνώσης

Σε αυτόν τον οδηγό στοιχημάτων eSports, μάθετε τα πάντα για τα στοιχήματα σε ηλεκτρονικά αθλήματα. Επίσης, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα είδη βιντεοπαιχνιδιών και τίτλοι βιντεοπαιχνιδιών για να στοιχηματίσετε, καθώς και συμβουλές για στοιχήματα eSports. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βιομηχανία των eSports γνωρίζει εκθετική ανάπτυξη. Με τον ερχομό της πανδημίας, τα eSports στοιχήματα άνθησαν και σήμερα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή στοιχήματος.

Σύμφωνα με μια έκθεση του 2019 του επιχειρηματία της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών με έδρα το Λας Βέγκας, Chris Grove, τα συνολικά χρήματα των eSports που στοιχηματίστηκαν γύρω από σημαντικούς τίτλους eSports μέχρι το 2020 ανήλθαν σε περίπου 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός των παικτών eSports παγκοσμίως ήταν περίπου 6,5 εκατομμύρια. Ο ερχομός της πανδημίας και κατ' επέκταση η διακοπή των ζωντανών αγώνων πρέπει να έχει εκτινάξει τα νούμερα.

Πώς να στοιχηματίσετε στα Esports: Ο απόλυτος οδηγός γνώσης
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Πώς να στοιχηματίσετε στα esports 2024

Πριν κοινοποιήσετε τη λίστα με τα καλύτερα Είδη βιντεοπαιχνιδιών eSports για να στοιχηματίσετε, εδώ είναι ένας οδηγός για αρχάριους για στοιχήματα eSports. Μάθετε τα βασικά του στοιχήματος eSports, από το πώς να βρείτε τον καλύτερο ιστότοπο για να στοιχηματίσετε, μέχρι τις αποδόσεις, τις αγορές, τις στρατηγικές και πολλά άλλα.

Πώς λειτουργεί το στοίχημα στα esports

Τα στοιχήματα Esports είναι απλά στοιχήματα σε ηλεκτρονικά αθλήματα που παίζονται σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Αν και μοιάζουν αρκετά με εικονικά και προσομοιωμένα παιχνίδια, τα eSports έχουν αυτή την ανθρώπινη επαφή, όπως ακριβώς τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, όπου οι επαγγελματίες αθλητές μάχονται και όχι οι προσομοιωτές τεχνητής νοημοσύνης και υπολογιστών. Ήδη, οι επαγγελματικές ομάδες προσελκύουν τα καλύτερα ταλέντα από όλο τον κόσμο, επομένως τα eSports είναι εξίσου ανταγωνιστικά με οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Πώς να στοιχηματίσετε στα esports

Το στοίχημα στα eSports είναι αρκετά απλό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος.

Πρώτον, οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν για το παιχνίδι στο οποίο θέλουν να στοιχηματίσουν. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα είδη για στοιχήματα και τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στη σκηνή των eSports από κάθε είδος.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports

Μόλις ένας παίκτης καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να βρει πρακτορεία στοιχημάτων που προσφέρουν αγορές στο παιχνίδι. Για την ιστορία, δεν έχουν όλα τα στοιχηματικά στοιχήματα eSports.

Ένας άλλος ουσιαστικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα πράκτορα στοιχημάτων είναι η αδειοδότηση και η ρύθμιση. Παίξτε μόνο σε εγγεγραμμένες και γνωστές ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports.

Στη συνέχεια, διαβάστε κριτικές στοιχημάτων και κάντε λίγη έρευνα για να βρείτε στοιχηματιστές που προσφέρουν γρήγορες και ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και, κυρίως, μια ολοκληρωμένη λίστα επιλογών κατάθεσης και ανάληψης. Οι παίκτες σίγουρα θέλουν να μπουν γρήγορα στο στοίχημα με πραγματικά χρήματα. Επίσης, λάβετε υπόψη τις χρεώσεις συναλλαγής, τον χρόνο διεκπεραίωσης και, κυρίως, τα αποδεκτά νομίσματα.

Μια κρίσιμη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η υποστήριξη πελατών, οι γλώσσες, ζωντανή μετάδοση, πλοήγηση στον ιστότοπο και στοίχημα για κινητά.

Η τρίτη πτυχή στην οποία πρέπει να εστιάσουμε είναι οι αγορές στοιχημάτων και οι αποδόσεις των eSports. Ορισμένοι μπουκ έχουν τεράστιες αγορές στοιχημάτων, ενώ άλλοι προσφέρουν μόνο τις βασικές επιλογές. Το πρώτο είναι αυτό που πρέπει να προσέχουν οι λάτρεις του στοιχήματος eSports. Όσον αφορά τις πιθανότητες, υπάρχουν δύο πράγματα. Πρώτα, εγγραφείτε σε ιστότοπους στοιχημάτων με τις υψηλότερες αποδόσεις. Δεύτερον, οι παίκτες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι υποστηρίζεται η μορφή αποδόσεων με την οποία γνωρίζουν.

Είναι επίσης απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις προσφορές. Τα καλύτερα eSports bookmakers δεν έχουν μπόνους κατάθεσης και μπόνους κατάθεσης, μεταξύ άλλων καλούδια. Κατά την αναζήτηση για μπόνους στοιχήματος, θυμηθείτε να ελέγξετε τις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Όσο χαμηλότερος είναι ο πολλαπλασιαστής, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μπόνους στοιχήματος.

Στρατηγικές στοιχηματισμού στα Esports

Ακριβώς όπως τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, υπάρχουν στρατηγικές στοιχηματισμού eSports, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού. Το στοίχημα arbitrage είναι το η πιο δημοφιλής στρατηγική. Κοινώς γνωστή ως «arb» στρατηγική στοιχηματισμού, περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός στοιχήματος σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός μεμονωμένου αγώνα eSports.

Οδηγός στοιχημάτων MOBA

Το Multiplayer Online Battle Arena, ευρέως γνωστό ως MOBA, είναι ένα από τα καλύτερα είδη βιντεοπαιχνιδιών για να στοιχηματίσετε. Αυτό το βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής περιλαμβάνει δύο ομάδες που μάχονται σε ένα προκαθορισμένο πεδίο μάχης γνωστό ως χάρτης.

Τα παιχνίδια MOBA έχουν κορυφαία βαθμολογία, ειδικά στην Ασία. Η δημοτικότητα μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι είναι κοινωνικοί τώρα που οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν με φίλους για να πετύχουν τη νίκη. Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια MOBA για να στοιχηματίσετε περιλαμβάνουν Λεγεώνα των Θρύλων, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang και Smite.

Πώς να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια MOBA

Το στοίχημα MOBA γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές τώρα που υπάρχουν ορισμένα διάσημα τουρνουά και διαγωνισμοί MOBA όπως το The International και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL. Επί πλέον? Υπάρχουν παιχνίδια MOBA στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε σχεδόν ολόκληρο το χρόνο. Είναι ενδιαφέρον ότι τα παιχνίδια MOBA προσελκύουν τις κορυφαίες ομάδες και τα ταλέντα, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα στο παιχνίδι στρατηγικής.

Η ραχοκοκαλιά του στοιχήματος σε παιχνίδια MOBA είναι η κατανόηση των διαφορετικών στοιχηματικών αγορών. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγορές μεμονωμένων αγώνων MOBA, αγορές τουρνουά/διαγωνισμούς/νικητές πρωταθλήματος MOBA ή αγορές χαρτών. Μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα για να τοποθετήσετε περιλαμβάνουν τον νικητή του αγώνα, τον νικητή του χάρτη, τα σύνολα χάρτη, το πρώτο σκοτωμένο, τον αριθμό των γύρων, τις συνολικές σκοτώσεις/πιθανότητες ή ακόμα και το χάντικαπ, κ.λπ. Η πιθανότητα όλων αυτών των γεγονότων αναπαρίσταται σε αποδόσεις.

Για να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια MOBA, πρώτα, βρείτε έναν ιστότοπο στοιχημάτων με τις αγορές MOBA eSports και κρατήστε ενήμερους για τους επερχόμενους διαγωνισμούς MOBA. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις διαφορετικές μορφές που χρησιμοποιούνται στα τουρνουά παιχνιδιών MOBA.

Τέλος, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν κάποια έρευνα για να βρουν ποια είναι τα καλύτερα MOBA Ομάδες eSports. Προς το παρόν, τα γνωστά ονόματα είναι Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming και Team Secret, μεταξύ άλλων. Θα ήταν επίσης συνετό να ελέγξετε την πρόσφατη φόρμα της ομάδας στην οποία οι παίκτες του στοιχήματος βάζουν τα χρήματά τους.

Οδηγός στοιχηματισμού Battle Royale

Τα παιχνίδια Battle royale είναι φανταστικά διαδικτυακά παιχνίδια πολλών παικτών που διαθέτουν παιχνίδι και τακτικές επιβίωσης, εξερεύνησης και σάρωσης του τελευταίου ανθρώπου. Περιλαμβάνουν δεκάδες έως εκατοντάδες παίκτες που μάχονται για τη δόξα σε έναν διαρκώς συρρικνούμενο χάρτη. Ανάλογα με τη μορφή, οι παίκτες θα μπορούσαν να είναι μόνοι ή σε ομάδες.

Σήμερα, τα παιχνίδια battle royale κυριαρχούν στη σκηνή των eSports. Μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια battle royale περιλαμβάνουν Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, και το Fall Guys Ultimate Knockout για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Πώς να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια Battle Royale

Το στοίχημα σε παιχνίδια battle royale είναι από τις πιο δημοφιλείς μορφές στοιχηματισμού eSports. Η δημοτικότητα αυτών των παιχνιδιών μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι τα παιχνίδια battle royale προσελκύουν εκατοντάδες διαγωνισμούς ανώτατου επιπέδου και σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Δύο από τα πιο σημαντικά τουρνουά battle royale είναι το Apex Legends Global Series (Apex Legends) και το The Fortnite World Cup (Fortnite). Είναι ενδιαφέρον ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite 2019 προσέλκυσε ένα έπαθλο 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το να στοιχηματίζετε σε παιχνίδια Battle Royale είναι αρκετά εύκολο, εφόσον οι παίκτες που στοιχηματίζουν βρίσκουν τις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων Battle royale eSports και κατανοούν το παιχνίδι, τις αγορές και πώς λειτουργούν οι αποδόσεις. Υπάρχουν διάφορες αγορές στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε ανάλογα με την τοποθεσία στοιχήματος και, φυσικά, το συγκεκριμένο παιχνίδι battle royale.

Μερικές από τις κοινές αγορές με τις οποίες πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες περιλαμβάνουν νικητές αγώνων, νικητές τουρνουά, ειδικά στοιχήματα, συσσωρευτές, σύνολα, νικητές χαρτών, σκορ χαρτών, ακόμη και στοιχήματα εντός παιχνιδιού, αλλιώς γνωστά ως ζωντανά στοιχήματα.

Εκτός από τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις, οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν τη σκηνή των eSports του παιχνιδιού Battle Royale στο οποίο θέλουν να στοιχηματίσουν. Μάθετε τις καλύτερες ομάδες στο Fortnite, τις καλύτερες ομάδες στο Apex Legends και ούτω καθεξής. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην πρόσφατη φόρμα τους για να πάρετε την καλύτερη απόφαση για στοιχήματα.

Οδηγός στοιχηματισμού FPS

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το FPS (First-Person Shooter) είναι ένα δημοφιλές είδος βιντεοπαιχνιδιών. Βασίζεται σε όπλα και άλλες μάχες βασισμένες σε όπλα από την οπτική γωνία του πρώτου προσώπου. Οι παίκτες ελέγχουν τον πρωταγωνιστή σε έναν τρισδιάστατο χώρο. Τα παιχνίδια FPS είναι δημοφιλή επειδή εισάγουν αυτήν την αυθεντική ατμόσφαιρα πεδίου μάχης χάρη στα καθηλωτικά γραφικά και τον ήχο. Προάγουν επίσης την ομαδική εργασία και την αλληλεγγύη.

Τα παιχνίδια FPS είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Το Battlefield V και το Counter-Strike: Global Offensive είναι δύο από τα μεγαλύτερα παιχνίδια FPS σήμερα. Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι FPS στα eSports περιλαμβάνουν το Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant, και Overwatch.

Πώς να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια FPS

Τα παιχνίδια FPS δεν είναι μόνο μεγάλα σε αθροιστικά έπαθλα. κυριαρχούν επίσης στους πίνακες στοιχημάτων eSports. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, το CS: GO προηγείται σε όγκους στοιχημάτων τώρα που υπάρχουν πολλά τουρνουά όλο το χρόνο. Είναι επίσης εύκολο να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια FPS και υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών στοιχήματος.

Ακριβώς όπως με όλα τα άλλα είδη βιντεοπαιχνιδιών, οι παίκτες που στοιχηματίζουν σε παιχνίδια FPS πρέπει να κατανοούν το βασικό παιχνίδι και τους κανόνες για να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για στοιχήματα. Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε την τρέχουσα κατάσταση της σκηνής FPS eSports. Βρείτε χρόνο για να ερευνήσετε ποιες είναι οι καλύτερες ομάδες FPS. Αυτή τη στιγμή, οι καλύτερες ομάδες FPS είναι οι Astralis, SEN Sentinels και San Francisco Shock. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να αναθεωρήσετε όλα τα επερχόμενα τουρνουά και διαγωνισμούς.

Ένα άλλο κρίσιμο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες του στοιχήματος είναι οι διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων. Τα παιχνίδια FPS μπορεί να έχουν διαφορετικό gameplay και στόχους, αλλά οι περισσότερες επιλογές στοιχήματος είναι παρόμοιες με αυτές που μπορούν να βρουν οι παίκτες στα στοιχήματα MOBA και Battle Royale eSports. Μερικές από τις καλύτερες αγορές για να στοιχηματίσετε περιλαμβάνουν νικητή τουρνουά, νικητή αγώνα, νικητή χάρτη, πρώτο αίμα και ζωντανά στοιχήματα.

Οδηγός αθλητικών στοιχημάτων προσομοίωσης

Για το παραδοσιακό αθλητικό στοίχημα Για τους λάτρεις, τα παιχνίδια eSports προσομοίωσης αθλημάτων προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία καθώς ακολουθούν τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης βασίζονται σε πραγματικά αθλητικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, χόκεϊ, μηχανοκίνητα αθλήματα, μπάσκετ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Τα αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης δεν πρέπει να συγχέονται με τα εικονικά αθλήματα καθώς τα παίζουν πραγματικοί άνθρωποι.

Τα αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης είναι δημοφιλή παγκοσμίως. Η σκηνή μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ελίτ επαγγελματικές ομάδες, με ορισμένες χορηγίες από επαγγελματικούς συλλόγους. Απεικονίζουν τα μεγάλα πρωταθλήματα και διαγωνισμούς και χρησιμοποιούν μηχανές παιχνιδιών τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρουν ρεαλιστικό παιχνίδι και γραφικά που κόβουν την ανάσα. Μερικά από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης για να στοιχηματίσετε FIFA, NBA2K, PES, Madden, κ.λπ.

Πώς να στοιχηματίσετε σε αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης

Τα αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης προσελκύουν πολλούς παίκτες, κυρίως λάτρεις των παραδοσιακών αθλητικών στοιχημάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι παρόμοια με τα συμβατικά αθλητικά στοιχήματα όσον αφορά τους μηχανισμούς στοιχηματισμού. Μέχρι στιγμής, όλα καλά, τα στοιχήματα FIFA 21 προηγούνται στο είδος αθλητικής προσομοίωσης όσον αφορά τον όγκο στοιχημάτων. Λοιπόν, τώρα, τι πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες για τα στοιχήματα σε βιντεοπαιχνίδια προσομοίωσης αθλημάτων;

Το πρώτο πράγμα είναι να βρείτε αξιόπιστες στοιχηματικές τοποθεσίες με FIFA, PES και NBA2K αγορές. Θυμηθείτε ότι δεν θα έχουν όλες οι στοιχηματικές τοποθεσίες αυτές τις αγορές. Όσον αφορά τις αποδόσεις και τις αγορές στοιχημάτων, οι αποδόσεις αντιπροσωπεύονται σε μία από τις τρεις μορφές στοιχηματισμού ή σε όλες τις μορφές, ενώ οι αγορές παραμένουν οι ίδιες όπως στα κανονικά αθλητικά στοιχήματα.

Η διαφορά όμως έρχεται στις ομάδες που πρέπει να ποντάρετε. Στο παραδοσιακό αθλητικό στοίχημα, οι καλύτερες ομάδες για στοιχήματα είναι οι πιο επιτυχημένες του τελευταίου χρόνου. Ωστόσο, στα στοιχήματα eSports, οι παίκτες δεν πρέπει να κοιτάζουν τις πιο εξέχουσες ομάδες στην πραγματική ζωή. Αντίθετα, θα πρέπει να δουν το ρεκόρ του επαγγελματία παίκτη eSports. Για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας παίκτης, με μια σούπερ ομάδα όπως η PSG, με όλα τα αστέρια, μπορεί να χάσει από έναν καλύτερο επαγγελματία παίκτη που παίζει με μια μέση ομάδα από τα κατώτερα γαλλικά πρωταθλήματα.

Οδηγός στοιχημάτων RTS

Το RTS, γνωστό και ως παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, είναι ένα άλλο δημοφιλές είδος βιντεοπαιχνιδιών για να στοιχηματίσετε. Μία από τις πτυχές που κάνουν αυτά τα παιχνίδια δημοφιλή είναι η γενικά ταχύτερη φύση. Η διαφορά μεταξύ των παιχνιδιών RTS έναντι των παιχνιδιών στρατηγικής με βάση τη σειρά (TBS) είναι ότι στα παιχνίδια RTS, οι παίκτες μπορούν να μπουν στη δράση ταυτόχρονα.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια RTS, αλλά μόνο ένα μικρό χαρακτηριστικό στον ανταγωνιστικό κόσμο των eSports. Τα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο περιλαμβάνουν το StarCraft II, το WarCraft και το Age of Empires σειρά.

Πώς να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια RTS

Ενώ η δημοτικότητα του είδους βιντεοπαιχνιδιών RTS επιβραδύνεται, τα παιχνίδια εξακολουθούν να είναι ενεργά στη σκηνή των eSports. Λοιπόν, τι πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες για τα στοιχήματα σε παιχνίδια RTS;

Το πρώτο πράγμα είναι να βρείτε στοιχηματικές τοποθεσίες με αγορές στοιχημάτων RTS παιχνιδιών, όπως π.χ StarCraft II και τις αγορές WarCraft, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, εγγραφείτε σε μπουκ που έχουν πολλά γεγονότα και τις υψηλότερες αποδόσεις. Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να προσπαθήσουν να είναι ενήμεροι με όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των παιχνιδιών RTS. Αρχικά, κατανοήστε το gameplay των παιχνιδιών RTS και τους βασικούς κανόνες. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για τις διαφορετικές μορφές τουρνουά που χρησιμοποιούνται.

Τέλος, ελέγξτε τη βαθμολογία για να μάθετε τις καλύτερες ομάδες και παίκτες για να βάλετε χρήματα. Για την ιστορία, οι ομάδες συνεχίζουν να αλλάζουν ρόστερ, οπότε φροντίστε να ελέγξετε την πρόσφατη φόρμα της ομάδας για να πάρετε τη σωστή στοιχηματική απόφαση.

Τυλίγοντας

Αυτό είναι; ένας οδηγός για το πώς να στοιχηματίσετε στα eSports. Θυμηθείτε, υπάρχουν συμβουλές και στρατηγικές για στοιχήματα eSports που αυξάνουν τις πιθανότητες νίκης. Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε τι λένε οι ειδικοί στις προβλέψεις τους πριν κάνετε αυτό το στοίχημα!

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα Esports σε διαδικτυακά καζίνο
2023-02-09

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα Esports σε διαδικτυακά καζίνο

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε που να προσφέρουν παρόμοιο επίπεδο συγκίνησης και ενθουσιασμού με τα στοιχήματα esports. Τα esports στοιχήματα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά από τα αθλητικά στοιχήματα για τακτικά αθλητικά γεγονότα, επειδή τα esports είναι πολύ πιο απρόβλεπτα από τα κανονικά αθλήματα. Το να βλέπεις μια ομάδα αουτσάιντερ να κερδίζει εναντίον μιας από τις κορυφαίες ομάδες στη σκηνή των esports δεν είναι τόσο ασυνήθιστο.

Όροι eSports και Lingo που πρέπει να γνωρίζετε
2023-01-19

Όροι eSports και Lingo που πρέπει να γνωρίζετε

Ο Σετ είναι τρομακτικός στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό το επίπεδο δυναμικού δεξαμενής, σε συνδυασμό με τόσο υψηλή απόδοση DPS, μπορεί να είναι καταστροφικό για τις ομάδες που δεν έχουν τον έλεγχο του πλήθους AoE. Η δυνατότητα μεταφοράς του θα είναι χιονοστιβάδα αν μπορέσει να κλέψει ξανά το Red Buff.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Apex Legends το 2022
2022-03-31

Πώς να στοιχηματίσετε στο Apex Legends το 2022

Τα στοιχήματα Apex Legends αποκτούν σιγά σιγά έλξη, καθώς όλο και περισσότεροι θαυμαστές του παιχνιδιού shooter hero Battle royale στοιχηματίζουν σε εκατοντάδες τουρνουά και διαγωνισμούς παγκοσμίως. Αν το στοίχημα ακούγεται σαν ιδέα, αυτό είναι το ιδανικό μέρος. Μάθετε τα πάντα για τα στοιχήματα Apex Legends 2022, από τα βασικά Διαδικτυακό στοίχημα Apex Legends στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς και ομάδες.