NBA 2K eSports Στοιχήματα

Αυτός ο οδηγός στοιχημάτων NBA 2K eSports περιγράφει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες για τα στοιχήματα NBA 2K. Μάθετε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι δημοφιλές, πώς να στοιχηματίζετε σε αυτό, μπουκ με αγορές NBA 2K, αποδόσεις και συμβουλές για το πώς να στοιχηματίζετε. Το NBA 2K είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών αθλητικής προσομοίωσης που έκανε το ντεμπούτο του το 1999. Αρχικά δημοσιεύτηκε από τη Sega Sports, οι τελευταίες δόσεις του παιχνιδιού μπάσκετ δημοσιεύονται από την 2K Sports.

Όσον αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών, οι πιο πρόσφατες δόσεις προέρχονται από την Visual Concepts. Όλες οι δόσεις του NBA 2K μιμούνται την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA), το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Το gameplay του NBA 2K προσομοιώνει ένα τυπικό παιχνίδι μπάσκετ. Οι τελευταίες δόσεις του NBA 2K περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες και τους παίκτες της τρέχουσας σεζόν του NBA, τις θρυλικές ομάδες του NBA, τις ομάδες της EuroLeague και τις ομάδες WNBA. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι επίσης δυνατή η δημιουργία φανταστικών παικτών.

NBA 2K eSports Στοιχήματα
NBA 2K21 και NBA 2K22

NBA 2K21 και NBA 2K22

Παρόλο που το NBA 2K21 ήταν η πιο δημοφιλής δόση στα πρόσφατα τουρνουά esports, η τελευταία δόση είναι το NBA 2K22, που κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτό θα είναι το κύριο παιχνίδι που θα παρουσιαστεί στους επερχόμενους διαγωνισμούς NBA 2K esports.

Η νέα δόση έχει επαινεθεί για τα εξαιρετικά γραφικά, το ρεαλιστικό παιχνίδι, τον σχολιασμό και το soundtrack. Συνολικά, το NBA 2K ήταν ένα από τα franchise βιντεοπαιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις και είναι αναμφίβολα το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ.

Το NBA 2K κατάφερε να ξεπεράσει το NBA Live της EA Sports, μια άλλη σειρά βιντεοπαιχνιδιών προσομοίωσης μπάσκετ που σταμάτησε το 2018.

Αν και μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο η FIFA στη σκηνή των esports, το NBA 2K ανεβαίνει σιγά σιγά τις βαθμίδες, προσελκύοντας ομάδες επαγγελματιών esports, χορηγίες, τηλεοπτικούς σταθμούς και μια ξέφρενη βάση θαυμαστών. Είναι απλά θέμα χρόνου να φτάσει το FIFA, το μεγαλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης αθλημάτων στα esports.

NBA 2K21 και NBA 2K22
Στοίχημα στο NBA 2K

Στοίχημα στο NBA 2K

Τα στοιχήματα NBA 2K είναι δημοφιλή μεταξύ των οπαδών των βιντεοπαιχνιδιών και των συνηθισμένων αθλητικών στοιχημάτων. Είναι απολύτως νόμιμο να στοιχηματίζετε σε αυτά τα esports εφόσον οι παίκτες έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία. Το στοίχημα στο NBA 2K δεν διαφέρει καθόλου από το στοίχημα στο παραδοσιακό μπάσκετ.

Για να στοιχηματίσετε στο NBA 2K, οι παίκτες πρέπει πρώτα να βρουν ένα διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων esports με τις αγορές στοιχημάτων NBA 2K. Το επόμενο βήμα είναι να εγγραφείτε στο bookie κάνοντας κλικ στην επιλογή 'εγγραφή', συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους επιβεβαιώνοντας το email τους. Για όσους δεν θέλουν να περάσουν από την ταραχώδη διαδικασία εγγραφής, υπάρχουν ιστότοποι στοιχημάτων Trustly esports, αλλιώς γνωστοί ως ιστότοποι χωρίς επαλήθευση, που δεν απαιτούν εγγραφή.

Στοιχήματα NBA 2K με πραγματικά χρήματα

Ενώ ορισμένοι μπουκ προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα NBA 2K, τα περισσότερα είναι στοιχήματα με πραγματικά χρήματα. Παίκτες πρέπει να καταθέσουν πραγματικά χρήματα στους λογαριασμούς τους για να μπουν σε στοιχήματα με πραγματικά χρήματα. Με πραγματικά χρήματα NBA 2K esports στοιχήματα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πραγματικά χρήματα. Αλλά τότε, είναι σημαντικό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για στοιχήματα και να τον τηρήσετε αυστηρά. Το στοίχημα NBA 2K μπορεί να είναι εξίσου εθιστικό με το ίδιο το παιχνίδι.

Στοίχημα στο NBA 2K
Πόσο δημοφιλές είναι αυτό το παιχνίδι;

Πόσο δημοφιλές είναι αυτό το παιχνίδι;

Το NBA 2K είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά παιχνίδια προσομοίωσης. Είναι τρίτο μετά τη FIFA και τον Madden. Η δημοτικότητα του NBA, η διαδικτυακή κοινότητα του παιχνιδιού, το ρεαλιστικό παιχνίδι και το διαδικτυακό παιχνίδι κάνουν αυτό το παιχνίδι δημοφιλές.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο Statista, η σειρά NBA 2K κατατάσσεται στην 5η θέση στη λίστα των franchise και τίτλων βιντεοπαιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως από τον Νοέμβριο του 2021. Η σειρά έχει πουλήσει 118 εκατομμύρια μονάδες.

Γιατί είναι δημοφιλές το NBA 2K;

Λοιπόν, διάφοροι λόγοι εξηγούν τη δημοτικότητα του NBA 2K.

Το μπάσκετ και η δημοτικότητα του NBA

Το NBA 2K είναι δημοφιλές επειδή το μπάσκετ είναι δημοφιλές παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον World Atlas, το μπάσκετ έχει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο θαυμαστές. Με το NBA να είναι το πιο διάσημο πρωτάθλημα, σίγουρα, το NBA 2K θα έχει θαυμαστές. Επιπλέον, το γεγονός ότι το NBA Live διαλύθηκε δίνει επίσης στο NBA 2K το προβάδισμα καθώς είναι το μόνο κυρίαρχο franchise του μπάσκετ στη σκηνή των esports.

Ρεαλισμός κοντά στην πραγματική συμφωνία

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα του NBA 2K είναι ο ρεαλισμός που έχουν εντάξει οι προγραμματιστές στο franchise. Είναι από τα πιο ρεαλιστικά esport παιχνίδια προσομοίωσης αθλημάτων. Μιμείται το ΝΒΑ και πολλά άλλα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ και διαθέτει πραγματικούς παίκτες και διαγωνισμούς. Επιπλέον, υπάρχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα αθλητών και ρεαλιστικές αλληλεπιδράσεις, από ντρίμπλα, κινήσεις δεξιοτεχνίας, μέχρι σωματική επαφή.

Διαδικτυακές κοινότητες NBA 2K

Οι διαδικτυακές κοινότητες NBA 2K συμβάλλουν επίσης στη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Υπάρχει ένα επίσημο φόρουμ NBA 2K όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν. Εκτός από το επίσημο φόρουμ, οι θαυμαστές του NBA 2K μπορούν να αλληλεπιδράσουν σε άλλα φόρουμ όπως το Reddit, το Steam Discussions, τους πίνακες IGN, τα GameFAQ και το ResetEra, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Οι διαδικτυακές κοινότητες πυροδοτούν το θόρυβο και τη διαφημιστική εκστρατεία των βιντεοπαιχνιδιών.

NBA 2K online παιχνίδι

Το online παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνίζονται εξ αποστάσεως στο διαδίκτυο. Το NBA 2K έχει διαδικτυακό παιχνίδι, έτσι οι παίκτες από διαφορετικές περιοχές μπορούν να συνδεθούν και να ανταγωνιστούν. Το διαδικτυακό παιχνίδι ήταν το κλειδί για τη δημοτικότητα του NBA 2K, αλλά δυστυχώς, οι διακομιστές NBA 2K θα κλείσουν στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Κινητό NBA 2K

Το NBA 2K είναι επίσης διαθέσιμο σε κινητά, δίνοντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές αυτού του παιχνιδιού προσομοιωτή αθλημάτων να το παίζουν εν κινήσει. Ο ρόλος του NBA 2K Mobile στη δημοτικότητα του franchise δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Πόσο δημοφιλές είναι αυτό το παιχνίδι;
Τουρνουά και διαγωνισμοί esports NBA 2K

Τουρνουά και διαγωνισμοί esports NBA 2K

Αν και μπορεί να μην είναι τόσο ενεργό στη σκηνή των esports όπως τα CS: GO και Dota 2, το NBA 2K μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά τουρνουά και διαγωνισμούς. Υπάρχουν τουρνουά κορυφαίας βαθμίδας που προσελκύουν τις μεγαλύτερες ομάδες NBA 2K παγκοσμίως, καθώς και εκδηλώσεις χαμηλής βαθμίδας.

NBA 2K League

Το NBA 2K League είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά. Γνωστό και ως 2K League, πρόκειται για έναν διαγωνισμό που φιλοξενείται από το NBA σε συνδυασμό με το Take-Two Interactive. Είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά NBA 2K και φυσικά το καλύτερο για να στοιχηματίσετε. Μέχρι στιγμής, έχουν υπάρξει τέσσερις συγκλονιστικές σεζόν 2K League.

Εκτός από το 2K League, υπάρχουν πολλά άλλα τουρνουά NBA 2K esports στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε, όπως American Express x NBA 2K22 Experience, Twitch Rivals NBA All-Star Showdown, NBA 2K Players Tournament, NBA 2K League The Turn Powered by AT&T, RES NBAIN 2K21 , FIBA Esports Open III, κ.λπ.

Ενώ υπήρχαν πολύ λίγα γεγονότα για να στοιχηματίσετε στο παρελθόν, τα esports του NBA 2K αναπτύσσονται με γεωμετρική πρόοδο. Πολλοί διοργανωτές τουρνουά esports παρατηρούν τη δημοτικότητα αυτού του βιντεοπαιχνιδιού, επομένως όλο και περισσότερα τουρνουά βρίσκονται στα σκαριά.

Τουρνουά και διαγωνισμοί esports NBA 2K
Οι καλύτερες ομάδες esports NBA 2K

Οι καλύτερες ομάδες esports NBA 2K

Προτού βουτήξετε στα στοιχήματα NBA 2K, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν το ομάδες για να στοιχηματίσετε. Σε αυτό το τμήμα, μάθετε ποιες είναι οι πιο κυρίαρχες επαγγελματικές ομάδες στο NBA 2K.

Wizards District Gaming

Η Wizards District Gaming είναι η καλύτερη ομάδα esports του NBA 2K. Η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της στο εναρκτήριο 2K League το 2018 και κέρδισε δύο τίτλους 2K League το 2020 και το 2021. Στο πρόσφατο 2K League, η ομάδα esports με έδρα την Ουάσιγκτον νίκησε την Jazz Gaming με 3-0 σε μια σειρά παιχνιδιών bo5.

Knicks Gaming

Μια άλλη ομάδα NBA 2K για να στοιχηματίσετε είναι η Knicks Gaming, οι νικητές του 2018 2K League. Η ομάδα κέρδισε το Heat Check Gaming σε τελικούς bo3, και έγινε η πρώτη πρωταθλήτρια πλέι οφ στην ιστορία του 2K League.

T-Wolves

Οι νικητές του 2K League 2019 T-Wolves συγκαταλέγονται επίσης στις καλύτερες ομάδες του NBA 2K. Παρόλο που η φόρμα της ομάδας έχει πέσει πρόσφατα, εξακολουθεί να κατατάσσεται στις καλύτερες ομάδες για στοιχήματα στο NBA 2K.

Οι παραπάνω είναι οι καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ. Άλλες άξιες αναφορές περιλαμβάνουν τα Cavs Legion GC, Warriors Gaming Squad, Pistons GT, Blazer5 Gaming, Lakers Gaming, Magic Gaming, Warriors Gaming Squad και 76ers GC.

Οι καλύτερες ομάδες esports NBA 2K
Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες NBA 2K

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες NBA 2K

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί μπουκ για esports. μερικά είναι γνήσια ενώ άλλα δεν αξίζουν. Σε αυτήν την ενότητα, ανακαλύψτε την απόλυτη λίστα ελέγχου για την εύρεση της καλύτερης εφαρμογής ή τοποθεσίας στοιχημάτων NBA 2K esports.

Αδειοδότηση και ρύθμιση

τα esports δεν είναι τόσο ρυθμισμένα όσο το παραδοσιακό ποδόσφαιρο, επομένως είναι δυνατοί οι στημένοι αγώνες και άλλες παράνομες συναλλαγές. Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς είναι να παίζετε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων esports που έχει άδεια και ελέγχεται από μια αξιόπιστη ρυθμιστική αρχή για τον διαδικτυακό τζόγο. Οι αδειοδοτημένοι ιστότοποι διασφαλίζουν ότι όλοι οι αγώνες NBA 2K είναι δωρεάν και δίκαιοι.

Αγορές και πιθανότητες

Ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esports έχει τεράστιες αγορές. Υπάρχουν πολλές επιλογές στοιχήματος για κάθε παιχνίδι και τουρνουά. Οι ιστότοποι έχουν επίσης τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά.

Τραπεζικές επιλογές

Όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων NBA 2K, ελέγξτε τις τραπεζικές επιλογές. Ένας καλός ιστότοπος θα πρέπει να υποστηρίζει τόσο το νόμισμα fiat όσο και το crypto. Επιπλέον, όλες οι δημοφιλείς μέθοδοι ηλεκτρονικής πληρωμής θα πρέπει να είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών πορτοφολιών, πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών εμβασμάτων. Τελευταία, ελέγξτε τα όρια ανάληψης συναλλαγών και κατάθεσης/ανάληψης.

Μπόνους στοιχημάτων NBA 2K

Υπάρχουν πολλά NBA 2K μπόνους στοιχήματος που δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στα στοιχήματα NBA 2K χωρίς να ξοδέψουν δεκάρα. Αυτά ονομάζονται μπόνους χωρίς κατάθεση. Επιπλέον, υπάρχουν μπόνους κατάθεσης και προγράμματα επιβράβευσης. Ένας καλός ιστότοπος στοιχημάτων θα πρέπει να έχει κάποιου είδους κίνητρο για τους παίκτες.

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες NBA 2K
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Το στοίχημα NBA 2K, όπως και οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σε αυτήν την ενότητα, μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του στοιχήματος σε αυτό το franchise.

Πλεονεκτήματα

  • Το NBA 2K eSports είναι ανταγωνιστικό - Σήμερα, τα τουρνουά NBA 2K είναι πολύ ανταγωνιστικά, επομένως οι παίκτες που ασχολούνται με τα παραδοσιακά στοιχήματα NBA έχουν άλλη οδό για να στοιχηματίσουν.
  • Τοποθεσίες στοιχημάτων NBA 2K - Υπήρχαν πολύ λίγες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports στο παρελθόν, αλλά σήμερα, υπάρχουν πολλοί στοιχηματισμοί με αγορές στοιχημάτων NBA 2K.
  • Μπόνους στοιχημάτων - Υπάρχουν πολλά μπόνους στοιχημάτων και προσφορές eSports προσαρμοσμένα ειδικά για παίκτες στοιχημάτων NBA 2K eSports.
  • Στοιχηματικές αγορές όλο το χρόνο - Τα τουρνουά eSports NBA 2K επεκτείνονται. Έτσι, ενώ μπορεί να μην υπάρχουν αγορές στοιχημάτων NBA όλο το χρόνο, υπάρχουν πολλά eSports NBA 2K για να στοιχηματίσετε όλο το χρόνο.

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν δεδομένα για ανάλυση - Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά δεδομένα του NBA, όπου οι παίκτες μπορούν να δουν τα στατιστικά των ομάδων του NBA, δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για τις ομάδες NBA 2K eSports.
  • Κίνδυνος εθισμού - Τα στοιχήματα NBA μπορεί να είναι εθιστικά. Εάν οι παίκτες δεν είναι προσεκτικοί, μπορεί να πέσουν σε ψυχαναγκαστικό τζόγο.
Υπέρ και κατά
NBA 2K στοιχηματικές αποδόσεις και αγορές εξηγούνται

NBA 2K στοιχηματικές αποδόσεις και αγορές εξηγούνται

Οι πιθανότητες αντιπροσωπεύουν την πιθανότητα να συμβεί ένα γεγονός. Από την άλλη πλευρά, οι αγορές NBA 2K αναφέρονται στο διαθέσιμες επιλογές στοιχήματος.

NBA 2K αποδόσεις

Οι αποδόσεις για το NBA 2K είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του παραδοσιακού στοιχήματος NBA. Όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το γεγονός και το αντίστροφο. Τώρα, υπάρχουν τρεις μορφές πιθανοτήτων. Βρετανικές αποδόσεις (κλασματικές αποδόσεις / αποδόσεις ΗΒ), Αμερικάνικες αποδόσεις (απόδοση ΗΠΑ / αποδόσεις γραμμής χρήματος) και Ευρωπαϊκές αποδόσεις (δεκαδικές αποδόσεις). Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι είναι διαθέσιμη η προτιμώμενη μορφή αποδόσεων.

NBA 2K στοιχηματικές αγορές

Οι καλύτερες στοιχηματικές τοποθεσίες NBA 2K διαθέτουν μεγάλη ποικιλία αγορών στοιχημάτων, τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα. Οι αγορές μακροπρόθεσμων στοιχημάτων προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον νικητή του τουρνουά πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Αλλά οι δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων αφορούν μεμονωμένους αγώνες. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον νικητή αγώνα, τα σύνολα ή το χάντικαπ.

Απλά να αναφέρουμε, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγώνες NBA πριν ξεκινήσουν ή όταν είναι σε εξέλιξη. Τα στοιχήματα σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι γνωστά ως ζωντανά στοιχήματα ή στοιχήματα εντός παιχνιδιού.

NBA 2K στοιχηματικές αποδόσεις και αγορές εξηγούνται
Συμβουλές για στοιχήματα NBA 2K

Συμβουλές για στοιχήματα NBA 2K

Σε αυτήν την τελευταία ενότητα αυτού του οδηγού NBA 2K, μάθετε μερικές συμβουλές που δίνουν στους παίκτες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.

Πρώτον, είναι σημαντικό να παρακολουθήσετε την τρέχουσα σεζόν NBA 2K esports για να κατανοήσετε ποιες ομάδες είναι σε φόρμα και ποιες είναι εκτός φόρμας. Είναι σημαντικό ότι εάν μια ομάδα είναι σε φόρμα στην πραγματική ζωή, δεν σημαίνει ότι είναι σε φόρμα και στο NBA 2K. Ελέγξτε τη μορφή της ομάδας NBA 2K esports, όχι της ομάδας NBA στην πραγματική ζωή.

Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι να ακολουθείτε αυτά που λένε οι ειδικοί. Ακριβώς όπως στα παραδοσιακά στοιχήματα NBA, υπάρχουν ειδικοί στη σκηνή των esports του NBA 2K με βασικές προβλέψεις. Οι προβλέψεις του NBA 2K μπορεί να μην είναι 100%, αλλά μπορούν να πάνε πολύ μακριά.

Αυτό είναι το τέλος αυτού του οδηγού στοιχημάτων NBA 2K esports. Πράγματι, το στοίχημα στο NBA 2K μπορεί να είναι διασκεδαστικό τόσο για τους οπαδούς του NBA, όσο και για τους οπαδούς του franchise NBA 2K και για τους απλούς παίκτες. Αλλά οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι παίζουν υπεύθυνα καθώς τα στοιχήματα NBA 2K μπορεί να είναι εθιστικά.

Συμβουλές για στοιχήματα NBA 2K