Arena of Valor eSports Στοιχήματα

Κάθε παίκτης αναζητά την καλύτερη εμπειρία και φαίνεται ότι την αναζητά σχεδόν σε κάθε παιχνίδι eSport. Από τη στρατηγική και την περιπέτεια μέχρι τα μαχητικά αθλήματα και οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν πολλά eSports σήμερα (από το 2022). Ωστόσο, ορισμένα παιχνίδια eSport έχουν αποδειχθεί ότι έχουν περισσότερους ακόλουθους από άλλα με την πάροδο του χρόνου.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν εκείνα τα παιχνίδια που έχουν κερδίσει την κατάσταση των αναφορών, και αυτή είναι η κατάταξη στην οποία οποιοσδήποτε θα ανέφερε με σιγουριά το Arena of Valor. Όπως το Dota 2 και το League of Legends - για να αναφέρουμε μόνο μερικά, αυτό το παιχνίδι είναι προϊόν τεχνογνωσίας και τεχνολογίας υψηλού προφίλ. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση για πληροφορίες σχετικά με αυτό το παιχνίδι.

Arena of Valor eSports Στοιχήματα
Τι είναι το Arena of Valor;

Τι είναι το Arena of Valor;

Συντομευμένο ως AoV, το Arena os Valor είναι μια διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες που έχει σχεδιαστεί για παιχνίδι για κινητά. Το παιχνίδι μοιάζει τόσο με το League of Legends που μπορεί να νομίζετε ότι είναι μια έκδοση του τελευταίου. Δανείζεται και λίγα Dota 2 πτυχές. Με αυτό το παιχνίδι, ουσιαστικά ξεχωρίζεις με αστέρια. Ναι, έχετε ό,τι χρειάζεται για να επιδείξετε την κυριαρχία σας στην κονσόλα.

Τι είναι το παιχνίδι;

Με το AoV, Tencent, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού έκαναν ένα επιπλέον μίλι για να εξασφαλίσουν ότι βρίσκεστε στη μέση μιας ζούγκλας, της οποίας ο μόνος τρόπος είναι ο πόλεμος. Οι αντίπαλοί σας είναι εξοπλισμένοι με τα πιο βάναυσα χτυπήματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να σώσετε τη ζωή σας με ακόμη περισσότερο σθένος και επιθετικότητα.

Τώρα, μόλις ανοίξετε το παιχνίδι, θα είστε ακριβώς στο κέντρο μάχης, όπου πρέπει να ελέγχετε τα πάντα. Το AoV είναι ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει στρατηγική και πλήρη εξάλειψη των εχθρών. Ως εκ τούτου, θα υπάρχει τεράστια πίεση στους ώμους σας, επομένως πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κερδίσετε το παιχνίδι. Τα χτυπήματα συνεχίζονται σε όλο το gameplay και πρέπει να είστε τόσο σοφοί όσο ένα φίδι και αρκετά δυνατός για να παραμείνετε ζωντανοί στο τέλος όλων.

Δώστε δύναμη στους παίκτες σας

Μπορεί να αναζητήσετε να μάθετε από τους παίκτες σας για την επίθεση και την αμυντική τους δύναμη, καθώς και τις προτιμώμενες θέσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε επικίνδυνες σκηνές χωρίς μελανιές και θα απολαύσετε το παιχνίδι. Αν δεν ξέρετε, οι πολεμιστές στο AoV εξελίσσονται, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ενισχύσετε τους παίκτες σας.

Μπορείτε να δώσετε στους πολεμιστές σας περισσότερες δυνάμεις ανατρέποντας τους εχθρούς σας και διαπραγματεύοντας εμπόδια. Είναι επίσης δυνατό να κλέψετε τους πολεμιστές του εχθρού σας ή να τροποποιήσετε τους πολεμιστές σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για να είστε στην ασφαλή πλευρά, μην προσπαθήσετε ποτέ να προχωρήσετε στο έδαφος του αντιπάλου χωρίς έναν σύμμαχο στο πλευρό σας. Αυτό θα ήταν ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι εχθροί σας θα πυροβολούν από όλες τις κατευθύνσεις.

Τι είναι το Arena of Valor;
Στοίχημα στο Arena of Valor

Στοίχημα στο Arena of Valor

Η επιτυχία του AoV είναι εμφανής και αυτό φαίνεται στον αριθμό των esportsbook που πλέον στοιχηματίζουν τα esports. Δεν αποτελεί έκπληξη το να βρίσκουμε τις περισσότερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων που ωθούν τους παίκτες του AoV, με κάθε ένα να προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Με πολλές ομάδες να κλειδώνουν τα κόρνα για να έχουν μερίδιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, οι παίκτες δεν έχουν έλλειψη επιλογών για να διαλέξουν.

Πού να στοιχηματίσετε στο Arena of Valor

Από εκατοντάδες γνωστές ιστοσελίδες στοιχημάτων, μπορείτε να επιλέξετε τις πιο αξιόπιστες λίγες. Και ενώ μπορεί να μην βλέπετε τον αγαπημένο σας στοιχηματισμό esports εδώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Στο EsportRanker, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με αξιόπιστες και ασφαλείς στοιχηματικές τοποθεσίες που προσφέρουν στοιχήματα Arena of Valor.

Γρήγορη διαδικασία στοιχηματισμού στο Arena of Valor

Για να στοιχηματίσετε στο AoV:

 • Εγγραφείτε με ένα αθλητικό βιβλίο
 • Επικυρώστε τον στοιχηματικό σας λογαριασμό
 • Κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό
 • Επιλέξτε έναν αγώνα eSport στον οποίο θα στοιχηματίσετε και τον τύπο του στοιχήματος
 • Επιλέξτε το ποντάρισμά σας και επιβεβαιώστε το στοίχημα (νικητής γύρου, πρώτος πυργίσκος, στοίχημα σκορ κ.λπ.)
Στοίχημα στο Arena of Valor
Γιατί είναι δημοφιλές το Arena of Valor;

Γιατί είναι δημοφιλές το Arena of Valor;

Έχοντας συγκεντρώσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια παίκτες (από το 2022), το AoV είναι ένα από τα τα περισσότερα esports. Το ότι ο αριθμός των παικτών που συμμετέχουν αυξάνεται κάθε μήνα ισχύει επίσης. Αλλά γιατί αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές; Λοιπόν, ο πρώτος λόγος είναι ότι είναι εύκολα προσβάσιμο. Το AoV είναι αποκλειστικά ένα φορητό MOBA, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε διαθέτει smartphone, είτε Android είτε iPhone, μπορεί να επιλέξει και να ξεκινήσει την εμπειρία.

Ένας άλλος λόγος είναι τα τεράστια έπαθλα που πρέπει να κερδηθούν. Το παγκόσμιο κύπελλο eSports, για παράδειγμα, παρουσιάζει τουλάχιστον 500.000 $ από την παρθενική του έκδοση το 2018. Αυτό είναι ένα μεγάλο πόλο έλξης για τους παίκτες του AoV που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Τι γίνεται με την επιλογή των ηρώων; Το παιχνίδι έρχεται με μια ευρεία επιλογή για να διαλέξετε, από σκοπευτές και μάγους έως δολοφόνους και πολεμιστές. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν αυτό που προτιμούν. Ομαδικά ή σόλο παιχνίδια, το παιχνίδι τα προσφέρει όλα.

Διαδικτυακή κοινότητα

Το AoV συγκεντρώνει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων παικτών, παικτών, οπαδών και άλλων. Αυτοί οι άνθρωποι εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο, με την Ασία να παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Με τα περισσότερα τουρνουά που διεξάγονται σε ασιατικές χώρες, όπως η Ταϊβάν, το Βιετνάμ και Κίνα, βγαίνει έντονα η Ασία προηγείται καθώς ακολουθούν και άλλοι.

Η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη εκπροσωπούνται εξίσου. Ωστόσο, δεν έχει σημασία από πού κατάγεσαι. θα νιώθετε πάντα σαν στο σπίτι σας μόλις γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας. Με το παιχνίδι να επιτρέπει επικά ομαδικά παιχνίδια, οι παίκτες λατρεύουν το γεγονός ότι το AoV είναι ένα κοινωνικό παιχνίδι.

Παίζοντας στο Arena of Valor online

Το AoV είναι ιδανικά ένα παιχνίδι 5v5 ή 3v3, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετάσχετε είτε ως πέντε είτε ως τρεις. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να εξοντώσει τον κρύσταλλο, τον πυρήνα ή τη βάση του αντιπάλου. Φυσικά, τα παιχνίδια παρουσιάζουν διάφορα modes, συμπεριλαμβανομένων των Ranked Match και Grand Battle. Θέλετε να παίξετε AoV; το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πολλούς ιστότοπους στοιχημάτων eSport. Το να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει θα πρέπει να είναι προβληματικό.

Γιατί είναι δημοφιλές το Arena of Valor;
Μεγάλοι παίκτες στο Arena of Valor

Μεγάλοι παίκτες στο Arena of Valor

Αν υπάρχει ένα esport που έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών, αυτό είναι το Arena of Valor. Ως εκ τούτου, η επιλογή των καλύτερων από αυτήν την τεράστια πισίνα μπορεί να είναι μεγάλη δουλειά, καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα κριτήρια που χρησιμοποιείτε, τα ακόλουθα ονόματα ήταν πάντα συνώνυμα με το AoV.

 • Πενγκ Γιουνφέι
 • Youqi Cai
 • Λιν Χενγκ
 • Li Daheng
 • Τσεν Ζενγκζένγκ
 • Ζανγκ Κονγκ
 • Τζιανγκ Τάο
 • Λούο Σιγιούαν
 • Φαν Γιανγκ
 • Ζονγκ Λετιάν

Οι μεγαλύτερες ομάδες του παιχνιδιού

Ο ευκολότερος τρόπος αναγνώρισης οι καλύτερες ομάδες σε οποιοδήποτε τουρνουά είναι κοιτάζοντας τα επιτεύγματά τους. Με βάση αυτό, εδώ είναι μερικά από τα ονόματα που κυβερνούν τον κόσμο των esport AoV χωρίς καθορισμένη σειρά.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Never Give Up
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Ήρωας Τζιούτζινγκ
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers
Μεγάλοι παίκτες στο Arena of Valor
Υπάρχει πρωτάθλημα Arena of Valor;

Υπάρχει πρωτάθλημα Arena of Valor;

Το AoV είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο παιχνίδι για κινητά. Έτσι, το γεγονός ότι είναι τουρνουά Η λίστα αυξάνεται συνεχώς είναι κάτι που αναμένεται. Τώρα, το Arena of Valor World Cup είναι μια ετήσια διοργάνωση που εγκαινιάστηκε το 2018. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο στους παίκτες για να διαγωνιστούν, με το έπαθλο να φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών το 2022 (10.000.000 $). Τόσο μεγάλο είναι το τουρνουά. Μην ξεχνάτε ότι η έκδοση του 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με το τουρνουά του 2022 να έρχεται με διπλάσιο έπαθλο, οι παίκτες δεν μετανιώνουν για τίποτα.

Προκριματικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο AoV

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στη μεγαλύτερη σκηνή του AoV, οι συμμετέχοντες πρέπει πρώτα να επιτύχουν στα περιφερειακά τους πρωταθλήματα, τα οποία είναι κυρίως στην Ασία, αν και αναμένεται ότι η Αμερική και η Ευρώπη θα δηλώσουν την παρουσία τους νωρίτερα

 • Το AoV Star League
 • Το Arena of Japan's Toryumon Cup
 • The Garena Challenger Series

Μερικά από τα πιο επιτυχημένα τσάι στο Παγκόσμιο Κύπελλο AoV περιλαμβάνουν το Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και την Κορέα.

Υπάρχει πρωτάθλημα Arena of Valor;
Στοιχήματα στο Arena of Valor σε παρόχους

Στοιχήματα στο Arena of Valor σε παρόχους

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, δεκάδες μπουκ προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις και αγορές για στοιχήματα AoV. Θα πρέπει να βρείτε μερικά από αυτά με λίγη έρευνα. Αν ψάχνετε πού να στοιχηματίσετε στο AoV, τα παρακάτω μπουκ δεν θα σας απογοητεύσουν. Από μπόνους και διεπαφή έως αποδόσεις και πολλά άλλα, τα παρακάτω esportsbook τα έχουν όλα.

 • Lootbet
 • Ανταγωνισμός
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Ανταγωνισμός
 • Bovada
 • Κολοφών
 • 1xBet
 • Buff.be
Στοιχήματα στο Arena of Valor σε παρόχους
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Arena of Valor και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Arena of Valor και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Δεν υπάρχει τίποτα σαν σίγουρα στοιχήματα όταν πρόκειται για στοιχήματα esport. Από την αρχή του στοιχήματος, τα αουτσάιντερ είναι γνωστό ότι προκαλούν ανατροπές και δεν είναι πλέον είδηση όταν μια αδύναμη ομάδα νικά το φαβορί. Ωστόσο, οι ισχυρότερες ομάδες κερδίζουν πιο συχνά από τις πιο αδύναμες ομάδες. Γι' αυτό οι πιθανότητές σου να αποφύγεις τις ήττες γίνονται καλύτερες όταν ακολουθείς τις καλύτερες ομάδες και ποντάρεις ανάλογα. Ευτυχώς, μπορείτε να ρωτήσετε το Διαδίκτυο για τη δύναμη οποιασδήποτε ομάδας AoV και όλα τα στοιχεία θα εμφανιστούν.

Εάν αναζητάτε ομάδες για να ακολουθήσετε και να στοιχηματίσετε, μερικές αξιοσημείωτες περιλαμβάνουν αυτές που αναφέρονται νωρίτερα σε αυτήν την ανάρτηση, καθώς και τα ακόλουθα:

Team Liquid

Αυτή είναι μια εύκολη επιλογή για κάθε παίκτη, λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματά του στον κόσμο των eSports. Μετά από επιτυχημένες εκτελέσεις στο Dota 2, Team Liquid έφτασε στο Arena of Valor και είναι ήδη αγαπημένο για παίκτες.

Nova eSports

Nova Esports πολλές ομάδες που είναι γνωστό ότι προκαλούν προβλήματα σε ένα ευρύ φάσμα τίτλων, συμπεριλαμβανομένων των Clash Royale, PUBG και, φυσικά, AoV. Το να αγνοήσει κανείς μια τέτοια ομάδα θα ήταν λάθος για κάθε παίκτη.

SK Gaming

Ρωτήστε οποιονδήποτε παίκτη AoV και θα σας πουν SK Gaming είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Η επιρροή της Sk Gaming στον κόσμο του eSport gaming είναι καλά τεκμηριωμένη, έχοντας πετύχει στα Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six και πολλά άλλα eSports. Και τώρα έχουν επεκτείνει την ίδια επιρροή στο AoV. δεν έχετε την πολυτέλεια να μην τους ακολουθήσετε.

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Arena of Valor και στοιχηματίστε με ακρίβεια
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Όσο καλό κι αν είναι ένα esport παιχνίδι, πρέπει να έχει κάποια θετικά και αρνητικά, και το Arena of Valor δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλικό προς το κινητό. Το Arena of Valor έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κινητή συσκευή σας και το παιχνίδι προορίζεται αποκλειστικά να παίζεται σε κινητές συσκευές. Αυτό φέρνει ευκολία στους παίκτες επειδή δεν χρειάζεται να κάθονται με τα μάτια τους κολλημένα σε επιτραπέζιους υπολογιστές για να απολαύσουν την εμπειρία.
 • Μεγάλα έπαθλα. Το AoV παρουσιάζει τουρνουά που επιτρέπουν στους παίκτες να παλέψουν για χρηματικά έπαθλα. Για παράδειγμα, το Παγκόσμιο Κύπελλο AoV 2022 έρχεται με ένα επιβλητικό ποσό 10.000.000 $, το οποίο αναμένεται να τραβήξει εξαιρετικά ταλέντα από όλο τον κόσμο.
 • Κοινωνική πτυχή. Δεν είναι πολλά παιχνίδια τόσο κοινωνικά όσο το AoV. Ενώ υπάρχει μια επιλογή σόλο παιχνιδιού, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την επιλογή ομαδικού παιχνιδιού επειδή τους επιτρέπει να κοινωνικοποιούνται με άλλους παίκτες καθώς εργάζονται μαζί για να νικήσουν έναν κοινό εχθρό.

Μειονεκτήματα

 • Το παιχνίδι μπορεί να είναι ακριβό: Δεν αισθάνονται όλοι άνετα με το ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρώσουν για να επιλέξουν το AoV. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε το παιχνίδι σε δωρεάν λειτουργία, εάν πιστεύετε ότι αυτό αποτελεί εμπόδιο. Το μόνο που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε είναι μερικές διαφημίσεις που μπορεί να εμφανιστούν ενώ βρίσκεστε στη μέση της δράσης. Αλλά υπάρχουν και φθηνότερες εναλλακτικές για όσους δεν θέλουν να παίξουν AoV.
 • Το παιχνίδι μπορεί να είναι εθιστικό
 • Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε (φυσικά και οι συμπαίκτες σας θα πρέπει να είναι στην κορυφαία φόρμα τους).
Υπέρ και κατά
Κατανοώντας τις αποδόσεις στοιχήματος Arena of Valor

Κατανοώντας τις αποδόσεις στοιχήματος Arena of Valor

Για να στοιχηματίσετε με επιτυχία στο AoV, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τις πιθανότητες. Εξάλλου, αυτό είναι που καθορίζει πόσα μπορείτε να κερδίσετε. Αν θέλετε να καταλάβετε τις πιθανότητες, δόξα τω Θεώ γιατί οι περισσότερες πλατφόρμες στοιχηματισμού θα σας βοηθήσουν. Οι αποδόσεις AoV παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές, ανάλογα με τον εν λόγω bookmaker, και μπορεί να είναι κλασματικές ή δεκαδικές. Συνιστάται να καταλάβετε τι σημαίνουν οι μορφές, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρείτε στο αγαπημένο σας αθλητικό τετράδιο.

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι πολύ υψηλές πιθανότητες σημαίνουν ότι το αποτέλεσμα είναι απίθανο και το αντίστροφο. Έτσι, οι αποδόσεις μπορούν να σας δώσουν μια εικόνα για το πού να τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Τούτου λεχθέντος, πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι οι παίκτες στοιχημάτων θα παρουσιάζουν πάντα πιθανότητες υπέρ τους. Αυτό είναι γνωστό ως η άκρη του σπιτιού, δηλαδή, το βιβλίο έχει το πάνω χέρι σε κάθε πιθανότητα που παρουσιάζεται. Εκτός από το πλεονέκτημα του γηπέδου, άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τις πιθανότητες περιλαμβάνουν την τρέχουσα φόρμα και την απόδοση της ομάδας.

Κατανοώντας τις αποδόσεις στοιχήματος Arena of Valor
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Έχετε την επιθυμία για στοιχήματα Arena of Valor eSport; Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να επιλέξετε ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων eSport. Επιπλέον, εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν στη νέα σας προσπάθεια.

 • Πηγαίνετε για τα καλύτερα στοιχήματα: Ένας τρόπος για να βάλετε το καλύτερο στοίχημα είναι να ερευνήσετε τις ομάδες και να κατανοήσετε πώς να αποδώσετε. Γνωρίζοντας τα αουτσάιντερ και τα φαβορί, μπορείτε να προβλέψετε με αρκετή ακρίβεια (όχι πάντα όμως) το αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα.
 • Ψωνίστε για τις καλύτερες αποδόσεις: Οι μπουκ έχουν διαφορετικές αποδόσεις, με μερικούς να προσφέρουν ελαφρώς υψηλότερες αποδόσεις. Περιττό να πούμε ότι οι καλύτερες πιθανότητες είναι ο δρόμος.
 • Μπόνους αρπαγής: Προσφέρει μπόνους το bookmaker; Αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσετε. Χρησιμοποιήστε τα μπόνους για να τοποθετήσετε στοιχήματα χωρίς να δεσμεύσετε πολλά μετρητά.
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα