Κριτική στοιχημάτων 22BET - Πληρωμές

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
ΜπόνουςΜπόνους Καλωσορίσματος 100% έως €300
Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
22BET is not available in your country. Please try:
Πληρωμές

Πληρωμές

Χωρίς αμφιβολία, οι παίκτες της 22Bet έχουν αρκετούς τρόπους πληρωμής στη διάθεσή τους. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα ή η καταλληλότητα μιας μεθόδου πληρωμής εξαρτάται συχνά από τη γεωγραφική τοποθεσία του παίκτη. Αυτό σημαίνει ότι η καταλληλότητα μιας δεδομένης μεθόδου πληρωμής εξαρτάται από το πού παίζει ο παίκτης.

Επιλογές πληρωμής στα esports της 22Bet που πρέπει να γνωρίζετε

Για παράδειγμα, οι πελάτες στην Ευρώπη μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο 45 μεθόδους συναλλαγής. Ωστόσο, οι αριθμοί μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτεροι όταν προβάλλονται σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτά περιλαμβάνουν τα κλασικά, όπως πιστωτικές κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα, καθώς και διάφορα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και κρυπτονομίσματα. Ακολουθούν μερικές από τις κύριες επιλογές πληρωμής που έχουν οι παίκτες της 22Bet.

  • Πιστωτικές κάρτες όπως MasterCard και Visa
  • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Skrill, Perfect Money, Epay, Stickpay και Jeton Wallet
  • Συστήματα πληρωμών όπως το Neteller, το ecoPayz και το Payeer
  • Προπληρωμένες κάρτες όπως η Paysafecard και η Neosurf
  • Τραπεζικές μεταφορές
  • Κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin και Verge, μεταξύ άλλων. Γενικά, η 22Bet δέχεται πληρωμές που γίνονται με χρήση 29 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων.

Το ελάχιστο ποσό πληρωμής ορίζεται στο 1€. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο πάροχος στοιχημάτων δεν ορίζει ανώτατο όριο για καταθέσεις. Ωστόσο, το μέγιστο ποσό κατάθεσης καθορίζεται αποκλειστικά από τους όρους και τις προϋποθέσεις του επιλεγμένου εμπόρου πληρωμής.

Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε, οι καταθέσεις ενδέχεται να επιφέρουν χρεώσεις. Οι περισσότεροι από τους τρόπους πληρωμής δεν υπόκεινται σε καμία χρέωση (είναι δωρεάν). Συνιστάται στους παίκτες να πραγματοποιούν πληρωμές από τους λογαριασμούς τους ή τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που τηρούνται με το όνομά τους. Εάν δεν το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο να αντιμετωπιστεί ως απάτη.