Στοιχηματίστε στο PUBG Global Championship 2024

Υπάρχουν λίγα ηλεκτρονικά τουρνουά esport μεγαλύτερα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG. Καλωσορίζει τους κορυφαίους παίκτες του δωρεάν παιχνιδιού Battle Royale. Αυτός ο τίτλος έχει επιτύχει τεράστια επιτυχία στο κινητό. Ωστόσο, το τουρνουά παίζεται μόνο σε υπολογιστή. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το PUBG Mobile Club Open (PMCO) προσφέρει ήδη μια πλατφόρμα για φορητές συσκευές αναπαραγωγής. Η PUBG Corporation διοργανώνει το PGC ετησίως.

Ο χώρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το έτος. Το 2021 πραγματοποιήθηκε στο Incheon της Νότιας Κορέας. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων esport τείνουν να επικεντρώνονται σε γεγονότα που προσφέρουν ένα μεγάλο έπαθλο για τους κορυφαίους παίκτες. Στην περίπτωση του PGC, ήταν 4.340.000 $. Ως αποτέλεσμα, υπήρχαν πολλές αγορές τυχερών παιχνιδιών για το τουρνουά. Προσκλήθηκαν να λάβουν μέρος επαγγελματίες παίκτες από όλο τον κόσμο. Η κινεζική αντιπροσωπεία συμμετείχε μέσω ενός χώρου LAN και όχι στην τοποθεσία στο Incheon.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Μορφή εκδήλωσης

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους κλάδους μεγαλύτερα τουρνουά esport, η εκδήλωση του PUBG μόλις πρόσφατα δημιούργησε ένα συνεπές σύνολο κανόνων. Το 2021, ανακοινώθηκε ότι οι ομάδες θα αποφασίσουν την αρχική τους θέση με βάση έναν κανόνα πόντων. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, χωρίζονται σε ομάδες των οκτώ προτού διαγωνιστούν σε μια σειρά αγώνων τύπου round robin.

Μόλις ολοκληρωθούν, οι καλύτερες δεκαέξι ομάδες πρέπει να λάβουν μέρος στο επόμενο στάδιο, που ονομάζεται Εβδομαδιαία Επιβίωση. Κάθε μέρα, λαμβάνουν χώρα δεκαέξι αγώνες υψηλών οκτανίων. Κάθε ομάδα που προκρίνεται θα μπει στον Εβδομαδιαίο Τελικό. Ωστόσο, για να το επιτύχουν αυτό, πρέπει να κερδίσουν ένα "δείπνο με κοτόπουλο".

Κατά τη διάρκεια της φάσης Grand Survival, όλες οι κορυφαίες ομάδες διαγωνίζονται σε μια σειρά δεκαπέντε αγώνων. Αυτή η φάση είναι πιθανό να λάβει μεγάλη προσοχή από τους θαυμαστές του στοιχήματος σε τουρνουά esport. Τελικά, μετά από ένα αρκετά περίπλοκο σιρκουί, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στέφεται.

Σχετικά με το PUBG

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, PUBG Οι παίκτες πρέπει να πέφτουν με αλεξίπτωτο σε έναν χάρτη του νησιού. Μπορούν είτε να αγωνιστούν μόνοι τους είτε ως μέρος μιας ομάδας τεσσάρων ατόμων. Η διάρκεια ενός τυπικού αγώνα είναι 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μέγεθος του χάρτη θα μειωθεί, αναγκάζοντας τον παίκτη να αντιμετωπίσει τους εχθρούς. Ο κύριος στόχος είναι να πολεμήσετε μέχρι θανάτου μέχρι να μείνει ένας παίκτης ή ομάδα.

Ένα μπλε πεδίο δύναμης κινείται περαιτέρω στην ενδοχώρα και όποιος πιαστεί έξω από την περίμετρό του θα χάνει συνεχώς την υγεία του. Όταν οι παίκτες μπουν για πρώτη φορά, θα είναι άοπλοι. Πρέπει να ψάξουν κτίρια για διαθέσιμα όπλα, αναβαθμίσεις και είδη υγείας. Η εύρεση προμηθειών είναι βασική δεξιότητα για την επιτυχία.

Εμφανίζονται μικρές προσωρινές κόκκινες ζώνες στις οποίες πέφτουν ένα μπαράζ από βόμβες. Οι παίκτες πρέπει να αποφεύγουν αυτές τις περιοχές λόγω του υψηλού επιπέδου κινδύνου. Περιστασιακά, ένα αεροπλάνο ρίχνει κιβώτια ειδικού εξοπλισμού. Ωστόσο, οι τοποθεσίες των κιβωτίων τείνουν να προσελκύουν επίσης εχθρικές ομάδες.

Πώς κερδίζονται οι αγώνες

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά esport, ο πρωταθλητής παίκτης θα πρέπει να έχει υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων και στρατηγική. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο τύχης σε αυτό το παιχνίδι. Οι θέσεις των ειδών παραλαβής είναι τυχαιοποιημένες. Οι καλοί παίκτες θα ξέρουν ποιες προμήθειες να αναζητήσουν. Θα εξαρτηθεί από τις προσχεδιασμένες τακτικές τους.

Για παράδειγμα, ορισμένες ομάδες θα αναζητήσουν ένα όχημα για να κινηθούν γύρω από τον χάρτη με ασφάλεια και ταχύτητα. Άλλοι παίκτες θα συσσωρεύσουν πακέτα υγείας για να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συναντήσεις εχθρών. Είναι σοφό να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο όπλο εκ των προτέρων. Στα πρωταθλήματα esport, τα όπλα μεγάλης εμβέλειας όπως τα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή τείνουν να ευνοούνται. Επιτρέπουν στους παίκτες να απομακρύνουν τους εχθρούς με ακρίβεια από απόσταση. Ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες τακτικές, όλοι οι κορυφαίοι παίκτες πρέπει να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων 1v1, το πιο γρήγορο άτομο είναι συνήθως ο νικητής.

Γιατί είναι δημοφιλές το PUBG Global Championship;

Τα καλύτερα τουρνουά esports προσφέρουν μια σειρά από σημαντικές ομοιότητες στους λάτρεις του στοιχήματος. Το παιχνίδι πρέπει να είναι κατανοητό. Όσο πιο απλό είναι, τόσο πιο πιθανό είναι ο παίκτης να προβλέψει έναν απόλυτο νικητή. Οι κανόνες για το PUBG είναι ξεκάθαροι. Ο τελευταίος παίκτης που στέκεται κερδίζει.

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό τα πρωταθλήματα esport να είναι διασκεδαστικά. Εάν ο παίκτης βαρεθεί από τους αγώνες, αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη συνολική του εμπειρία στον τζόγο. ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG είναι γεμάτη με συναρπαστική δράση. Οι καβγάδες και οι εκρήξεις είναι βασικό μέρος κάθε αγώνα. Ακόμα κι αν το άτομο στοιχηματίσει χαμένο, μπορεί να απολαύσει το θέαμα.

Η διάρκεια των αγώνων είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το PUBG. Σε τυπική λειτουργία, το παιχνίδι θα είναι εγγυημένο ότι θα τελειώσει εντός 30 λεπτών. Εάν διεξάγονται πολλαπλοί αγώνες σε γρήγορη διαδοχή, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα. Το γρήγορο ποσοστό των αγώνων PUBG ανταγωνίζεται εκείνο των παραδοσιακών αθλημάτων όπως το ράγκμπι και το ποδόσφαιρο. Είναι μια σαφής εξήγηση για την αύξηση της δημοτικότητας των esports στο σύνολό τους.

Οι ομάδες που κερδίζουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG

Μέχρι το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος PUBG 2021, η νικήτρια ομάδα esport ήταν ο NewHappy. Οι επιλαχόντες ήταν οι Heroic, Virtus.Pro και TSM. Η Team Liquid έλαβε ένα ειδικό βραβείο για την πιο εντυπωσιακή ομάδα. Τρεις παίκτες αναγνωρίστηκαν για τους περισσότερους σκοτωμούς. Αυτοί ήταν οι Jeemzz από την Team Liquid, μαζί με τους Pag3 και TeaBone από την Heroic. Ενώ το Gen.G Esports δεν έφτασε σε καμία από τις κορυφαίες θέσεις, έλαβε ένα βραβείο All-PGC.

Από τη λίστα των τουρνουά esports, υπάρχουν λίγα που δίνουν αρκετή αναγνώριση σε περισσότερες από μία ομάδες. Η PGC κατανοεί ότι ακόμη και αυτοί που βρίσκονται στην πέμπτη θέση εξακολουθούν να είναι αξιόλογοι ανταγωνιστές. Οι παίκτες τείνουν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους με βάση το ποιος θα καταλήξει με το μεγαλύτερο μέρος του έπαθλου. Ωστόσο, το PGC τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν πιο εξειδικευμένα στοιχήματα.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ενός μήνα, 32 ομάδες πέρασαν στην τελική φάση. Επιφανειακά, ένας τόσο υψηλός αριθμός μπορεί να δυσκολέψει τους παίκτες να προβλέψουν έναν απόλυτο νικητή. Αν ναι, θα μπορούσαν αντ' αυτού να στοιχηματίσουν πιο συγκεκριμένα. Για παράδειγμα, μπορεί να στοιχηματίσουν σε ποιος πιστεύουν ότι θα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό φονών ή να διανύσει τη μεγαλύτερη απόσταση στον χάρτη.

Οι μεγαλύτερες στιγμές τουρνουά PUBG

Δεν έχει νόημα να διαδικτυακά στοιχήματα esports σε τουρνουά, εάν η διοργάνωση δεν είναι διασκεδαστική. Η έκκληση του PGC είναι ότι σε κάθε αγώνα μπορούν να συμβούν απροσδόκητες στιγμές. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαγωνισμού, υπήρχαν πολλά σημαντικά σημεία για να διαλέξετε.

Κάποια στιγμή ο Νοτιοκορεάτης παίκτης Salute ταξίδευε με τζιπ. Άρχισαν να δέχονται πυρ από έναν εχθρό που κρυβόταν σε έναν λόφο. Παρά το γεγονός ότι πήγε με μεγάλη ταχύτητα, ο Salute κατάφερε να βγάλει τον εχθρό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Jeemzz από τη Νορβηγία έμεινε εκτός ανοιχτού χωρίς εξώφυλλο σε έναν αγώνα. Εντόπισαν μια ομάδα τριών στριμωγμένων γύρω από ένα τζιπ. Αυτή η κατάσταση θα είχε κανονικά χαμηλό ποσοστό επιβίωσης. Καθένας από τους εχθρούς θα μπορούσε εύκολα να τον είχε μπεκάτσα. Ωστόσο, ο Jeemzz πέταξε απλώς μια σειρά χειροβομβίδων από μακρινή απόσταση. Προσγειώθηκαν με εκπληκτική ακρίβεια και έστειλαν και τους τρεις.

Ο Φινλανδός παίκτης Pag3 ήταν ένας ξεχωριστός ανταγωνιστής σε μεγάλο μέρος του τουρνουά. Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή του ήταν όταν τον καταδίωξαν δύο οχήματα και τα πήρε μετωπικά χρησιμοποιώντας ένα τουφέκι και χειροβομβίδες. Έδειξε ότι σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν αν απλώς σταθούν στη θέση τους και κινηθούν γρήγορα.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG

Δεδομένου ότι το PUBG είναι τόσο γνωστό στην κοινότητα των esports, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων που προσφέρουν στοιχήματα για να λάβετε μέρος στη δράση. Ένας καλός ιστότοπος θα περιέχει αγορές με τα μεγαλύτερα τουρνουά esports. Αυτό θα περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG. Είναι σημαντικό να κάνετε λίγη έρευνα για να προσδιορίσετε ποιος bookie προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Τα στοιχήματα δεν χρειάζεται να περιορίζονται στην απλή πρόβλεψη μιας νικήτριας ομάδας. Υπάρχουν ιστότοποι εκεί έξω που προσφέρουν καλύτερες επιλογές και πιο εξατομικευμένες δυνατότητες στοιχηματισμού.

Όταν στοιχηματίζετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG, είναι συνετό να επωφεληθείτε από τυχόν προσφορές καλωσορίσματος. Οι πολλαπλασιαστές πολλαπλών στοιχημάτων είναι επίσης επιθυμητοί. Αυτό οφείλεται στον μεγάλο αριθμό αγώνων που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι πλατφόρμες ζωντανών στοιχημάτων θα λειτουργήσουν καλά για τον τζόγο στο PGC. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που μπορούν να ανατρέψουν τα τραπέζια υπέρ μιας ομάδας. Επομένως, ένα πιο δυναμικό στυλ στοιχηματισμού μπορεί να είναι το πιο επιθυμητό.

Στην αρχή του ανταγωνισμού ενός μήνα, δεν θα ανοίξουν όλες οι αγορές. Η προσοχή των μπουκ στο PGC θα είναι στο μέγιστο κατά τη διάρκεια των τελικών σταδίων. Εάν οι παίκτες δυσκολεύονται να βρουν τοποθεσίες τυχερών παιχνιδιών που εξυπηρετούν το γεγονός, μπορούν απλώς να περιμένουν μέχρι το τουρνουά να φτάσει στην κορυφή του.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou