Στοιχηματίστε στο League of Legends World Championship 2024

Τα πρωταθλήματα τουρνουά Esport έχουν γίνει τόσο δημοφιλή στις μέρες μας. Γι' αυτό η λίστα με τα τουρνουά esports σήμερα είναι μεγάλη. Αλλά ακριβώς στην κορυφή είναι αυτά τα πρωταθλήματα eSport είναι το League of Legends World Championship. Με οικοδεσπότη την Riot Games, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends, γνωστό απλά ως Worlds, είναι ένα ετήσιο επαγγελματικό τουρνουά που συγκεντρώνει τις καλύτερες ομάδες του League of Legends (LoL) για να διαγωνίζονται για τον τίτλο στο τέλος κάθε σεζόν.

Είναι ένα τουρνουά που καθορίζει τον καλύτερο πρωταθλητή League of Legends στον κόσμο κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονιάς. Σε αυτό το πρωτάθλημα, οι ομάδες αγωνίζονται για το Summoner's Cup, ένα τρόπαιο 70 λιβρών (32 κιλών) (το απόλυτο επίτευγμα) και ένα έπαθλο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Από άποψη τηλεθέασης, αυτό το τουρνουά συγκεντρώνει ένα τεράστιο κοινό, με την έκδοση του 2018 να έχει προσελκύσει περίπου 99,6 εκατομμύρια θεατές.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Τι είναι το League of Legends Championship;

Το πρώτο LoL Worlds έλαβε χώρα στο DreamHack της Σουηδίας, με Ομάδα Fnatic στέφθηκε ο πρώτος πρωταθλητής του τουρνουά. Από τα εγκαίνιά της, έξι διαφορετικές ομάδες έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τη ΣΚΤ Τ1 να είναι η μόνη ομάδα που σήκωσε τον τίτλο τρεις φορές (από το 2022).

Από την έναρξή της το 2011, η διοργάνωση γνώρισε μια σειρά μετασχηματισμών. Καθώς επεκτείνεται σε μέγεθος, το έπαθλο, οι πόλεις υποδοχής, οι συμμετέχοντες και οι κανονισμοί προσαρμόζονται και αλλάζουν. Η Riot Games έχει δημιουργήσει ακόμη και ένα επίσημο μουσικό κομμάτι εκδήλωσης που συνοδεύει την εκδήλωση Worlds από το 2014.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL περιλαμβάνει τρία αγωνιστικά στάδια, συμπεριλαμβανομένων των Play-In, τα Group Stage και τα Knockouts. Ενώ τα στάδια του Play-In και του Ομίλου παίζονται σε μορφή round-robin, το στάδιο νοκ άουτ παίζεται σε μορφή ενός αποκλεισμού, που περιλαμβάνει τις καλύτερες σειρές πέντε.

Πόσο μεγάλο είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL;

Πρώτα απ 'όλα, το πρωτάθλημα συγκεντρώνει το creme de la creme των ομάδων LoL για να κλειδώσει τα κόρνα. Με ένα έπαθλο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που πρέπει να κερδηθεί, κανείς δεν μπορεί να τολμήσει να φανταστεί ότι το τουρνουά είναι μικρό. είναι μεγάλο.

Προσθέστε σε αυτό τα εκατοντάδες εκατομμύρια που συντονίζονται για να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες του τουρνουά και θα έχετε ένα από αυτά μεγαλύτερα τουρνουά esports κάτω από τον ήλιο. Επιπλέον, εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν το πρωτάθλημα ως μια ευκαιρία να στοιχηματίσουν και να κερδίσουν χρήματα. Ναι, τόσο τεράστιο και σημαντικό είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το Τρόπαιο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η άρση του Summoner's Cup (κύπελλο του τουρνουά) είναι το όνειρο κάθε συμμετέχοντα. Το κύπελλο παραγγέλθηκε από τους ιδιοκτήτες του τουρνουά, Riot Games. Ενώ η Riot Games καθόρισε βάρος 70 λίβρες, το τελικό προϊόν (κύπελλο) ζυγίζει λιγότερο για να διασφαλίσει ότι είναι εύκολο να σηκωθεί.

Σχετικά με το League of Legends

Λεγεώνα των ΘρύλωνΤο , με συντομογραφία LoL, είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή MOBA που αναπτύχθηκε το 2009. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον ιστότοπο του παιχνιδιού. Σχεδόν όλοι μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν το παιχνίδι, χάρη στις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Πώς να παίξετε το League of Legends

Ένας αγώνας LoL περιλαμβάνει δύο ομάδες των πέντε παικτών η καθεμία. Οι ομάδες είναι μπλε και κόκκινες και ανταγωνίζονται στον χάρτη Summoner's Rift. Μεγάλο μέρος της δράσης λαμβάνει χώρα στις βάσεις και στις τρεις λωρίδες που είναι γνωστές ως «κάτω, μεσαία και πάνω». Η ζούγκλα αναφέρεται σε οποιαδήποτε περιοχή του χάρτη που δεν καταλαμβάνεται από λωρίδες ή βάσεις και οι «junglers» βασίζονται σε αυτήν την περιοχή για να σκοτώσουν ουδέτερα τέρατα για χρυσό και XP.

Οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τους πρωταθλητές τους (χαρακτήρες) κερδίζοντας χρυσό, το οποίο δαπανάται σε πόρους που θα τους επιτρέψουν να κάνουν πιο ισχυρά ξόρκια και να κάνουν περισσότερο κακό στους αντιπάλους. Το να κερδίζεις XP, από την άλλη πλευρά, βοηθά τους παίκτες να ανέβουν level. Κάθε ομάδα μπορεί να καλέσει έναν στρατό από minions για να τους βοηθήσει να καταστρέψουν την αντίπαλη βάση.

Πώς να κερδίσετε έναν αγώνα League of Legends;

Η πρώτη ομάδα που θα καταστρέψει το Nexus κερδίζει τον αγώνα. Το Nexus είναι μια δομή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της βάσης κάθε πλευράς. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η καταστροφή του Nexus δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο. Το Nexus παραμένει άθικτο όσο και οι τρεις αναστολείς του, ή τουλάχιστον ένας από τους πυργίσκους της βάσης, παραμένουν όρθιοι.

Οι πυργίσκοι είναι σημαντικοί σε έναν αγώνα LoL επειδή βοηθούν να βλάψουν τους αντιπάλους ενώ παράλληλα επιτρέπουν σε μια ομάδα να έχει τον σωστό έλεγχο του πεδίου μάχης. Για να σπάσουν τους πυργίσκους, οι ομάδες χρησιμοποιούν συχνά minions, των οποίων η πηγή είναι το Nexus.

Γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δημοτικότητα των esports στοιχημάτων αυξάνεται γρήγορα, πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Επεκτείνεται επίσης με ρυθμό που θα πίεζε άλλα μεγάλα τουρνουά esports.

Πρόκειται για ένα esport event όπου το League of legends αποδόσεις στοιχήματος είναι ευνοϊκές και παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να στοιχηματίσετε στην αγαπημένη σας ομάδα.

Τώρα, ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά τουρνουά eSport για παίκτες είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL. Δεν υπάρχουν πολλά τουρνουά eSports που γίνονται μάρτυρες μιας εισροής παικτών σαν αυτό. Και είναι για καλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Πολλαπλές αγορές στοιχημάτων για να διαλέξετε

Διάρκεια αγώνα Over/Under, Team to Kill First Baron/Dragon, Match Score Over/Under, Team to Draw First Blood κ.λπ.

Οι αγώνες είναι σύντομοι

Οι αγώνες του League of Legends συνήθως διαρκούν 40 λεπτά. Δέκα λεπτά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η πολυπλοκότητα του αγώνα, ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων, η δυνατότητα ώθησης κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να περιμένουν για ώρες προτού τα κέρδη μπορέσουν να πετύχουν τους λογαριασμούς τους για το επόμενο στοίχημα.

Διαθεσιμότητα

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που οι παίκτες του στοιχήματος αγαπούν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL. Θα βρείτε τις αποδόσεις του τουρνουά διαθέσιμες καθόλου ιστοσελίδες στοιχημάτων esport. Λοιπόν, γιατί να προσπαθείτε να στοιχηματίσετε σε ένα τουρνουά του οποίου η διαθεσιμότητα είναι σπάνια;

Οι νικήτριες ομάδες και οι μεγαλύτερες στιγμές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends

Fnatic (Σεζόν 1)

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL ήταν ακόμα εκκολαπτόμενο και δεν είχε ουσιαστική υποδομή. Κατά συνέπεια, η Riot Games επέλεξε DreamHack Καλοκαίρι, Σουηδία, ως χώρος εκδήλωσης. Σε αυτή τη διοργάνωση, συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες - τρεις ομάδες από την Ευρώπη, τρεις ομάδες από τη Βόρεια Αμερική, μία από τις Φιλιππίνες και μία από τη Σιγκαπούρη.

Fnatic, μια σουηδική ομάδα, κέρδισε τους αντιπάλους της, νικώντας την Counter Logic Gaming με 2-1 πριν σαρώσει την Epik Gamer. Η Fnatic αντιμετώπισε το Against All Authority στους Μεγάλους Τελικούς, κάνοντας τους Τελικούς της πρώτης σεζόν μια πανευρωπαϊκή υπόθεση. Θα έπαιρναν στο σπίτι 50.000 δολάρια.

Taipei Assassins (Σεζόν 2)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και έχει ένα έπαθλο 2.000.000 $ που ήταν σαράντα φορές το παρθενικό έπαθλο. Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, το TPA τέθηκε αντιμέτωπο με την κορεατική ομάδα NaJin Sword.

Παραδόξως, αυτή η ομάδα της Ταϊβάν σάρωσε εύκολα τη NaJin, προκρίνοντας στους Μεγάλους Τελικούς μετά από μια νίκη υψηλού οκτανίου 2-1 επί της κορυφαίας τότε Μόσχας Five της Ευρώπης. Η Ταϊπέι αντιμετώπισε τον Azubu Frost, τον κορυφαίο σπόρο της Κορέας, τον οποίο ουσιαστικά έκλεισαν. Κέρδισαν τον αγώνα με 3-1, φέρνοντας το πρώτο στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Ταϊβάν.

SK Telecom T1 (Σεζόν 3)

Η τρίτη σεζόν ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Κόσμου που μια σειρά πήγε και τα πέντε παιχνίδια. Η SKT θα νικήσει τελικά τον NaJin για να προκριθεί στους Μεγάλους Τελικούς. Ωστόσο, ο αγώνας εναντίον του Royal Club ήταν απογοήτευση, καθώς η ΣΚΤ τη συνέτριψε με 3-0 για να κερδίσει το πρώτο πρωτάθλημα της Κορέας. Αυτή η νίκη σηματοδότησε την αρχή της κυριαρχίας της Κορέας στο πρωτάθλημα.

Samsung White (Σεζόν 4)

Η μονομαχία μεταξύ Samsung White και Star Horn Royal Club έληξε με 3-0. Σε αυτό το ματς, ο ηττημένος κατάφερε να κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι. Ήταν η πρώτη νίκη πρωταθλήματος για τη Samsung White και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Κορέας. Το Royal Club, επί του παρόντος γνωστό ως Royal Never Give Up, είναι η μόνη ομάδα που έχει τερματίσει ως δεύτερος στο τουρνουά πολλές φορές.

SK Telecom T1 (Σεζόν 5)

Η ΣΚΤ αντιμετώπισε τους KOO Tigers στους Μεγάλους Τελικούς του 2015. Αυτός ήταν ο πρώτος από τους τρεις διαδοχικούς τελικούς του Κόσμου της Κορέας. Η τέλεια πορεία της SKT στο Worlds καταστράφηκε από τους KOO Tigers, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν ένα παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν οι τελευταίοι. Η ΣΚΤ θα κέρδιζε με 3-1, και έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε το τουρνουά περισσότερες από μία φορές.

Άλλοι νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος LoL

  • SK Telecom T1 (Σεζόν 6)
  • Samsung Galaxy (Σεζόν 7)
  • Invictus Gaming (Σεζόν 8)
  • FunPlus Phoenix (Σεζόν 9)
  • DAMWON Gaming (Σεζόν 10)

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends;

Παρά την ύπαρξη άλλων κερδοφόρων και σημαντικών τουρνουά esport, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL παραμένει ένα από τα καλύτερα τουρνουά esports για παίκτες. Κάθε εκδήλωση του League of Legends Worlds είναι μια παγκόσμια αίσθηση που προκαλεί ένα στοιχηματικό ξεφάντωμα.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends

Υπάρχουν διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων esport. Ως εκ τούτου, πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή όταν πρόκειται για στοιχήματα σε τουρνουά esport. Αυτό μπορεί να φαίνεται ότι είναι το απλούστερο βήμα, αλλά μπορεί να μην ισχύει. Φυσικά, η εμπειρία σας στο διαδικτυακό στοίχημα θα κινδυνεύσει αν το κάνετε λάθος σε αυτό το στάδιο. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, απλώς κάντε μια αναζήτηση στο Google για τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων esports.

Αφού αποφασίσετε για έναν στοιχηματιστή, ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής, η οποία συνήθως περιλαμβάνει τη συμπλήρωση μιας ηλεκτρονικής φόρμας. Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε έγκυρες πληροφορίες γιατί ενδέχεται να υποβληθείτε σε πρόσθετη επαλήθευση αργότερα. Ορισμένοι στοιχηματιστές ενδέχεται να απαιτήσουν να ανεβάσετε αμέσως μια ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, ενώ άλλοι θα περιμένουν μέχρι το πρώτο σας αίτημα ανάληψης.

Μετά την εγγραφή, κάντε μια κατάθεση χρησιμοποιώντας το δικό σας αγαπημένος τρόπος πληρωμής. Μόλις το κάνετε αυτό, θα είναι τώρα η ώρα να βάλετε τα χρήματά σας στη δουλειά. Επιλέξτε αγώνα, αγορά στοιχημάτων, ποντάρισμα και επιβεβαιώστε το στοίχημά σας.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

LAN ή Διαδικτυακό: Ένα Make-Or-Break για παίκτες στοιχηματισμού eSports
2022-12-29

LAN ή Διαδικτυακό: Ένα Make-Or-Break για παίκτες στοιχηματισμού eSports

Η παγκόσμια πανδημία έφερε έκρηξη στα eSports στοιχήματα. Σταμάτησε επίσης τα τουρνουά LAN, αλλά έφερε την άνοδο των διαδικτυακών τουρνουά. Ωστόσο, τα ζωντανά τουρνουά LAN επιστρέφουν με χαλάρωση των κλειδωμάτων και τα προγράμματα ανοσοποίησης αποδεικνύονται αποτελεσματικά.

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022
2022-12-08

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022

Τα Esports επεκτείνονται και περισσότεροι διαγωνισμοί και παιχνίδια περιλαμβάνονται στις αγορές στοιχημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα στοιχήματα esports αυξάνονται σε δημοτικότητα, δεδομένου του πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι αθλητικοί αγώνες τα τελευταία χρόνια.