Στοιχηματίστε στο Apex Legends Global Series 2024

Το Apex Legends είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι eSports που αναπτύχθηκε από την Respawn Entertainment και εκδόθηκε από την Electronic Arts. Αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι προς το παρόν διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα PlayStation, Xbox και Microsoft Windows. Μια κινητή έκδοση του παιχνιδιού, το Apex Legends Mobile, είναι επίσης διαθέσιμη για Android και iOS. Ωστόσο, η έκδοση για κινητά δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μεταξύ πλατφορμών.

Η Electronic Arts περιγράφει το Apex Legends Global Series ως ένα ανταγωνιστικό οικοσύστημα που υποστηρίζει όλες τις κορυφαίες ομάδες του παιχνιδιού και τους επίδοξους αμφισβητίες παγκοσμίως, το οποίο συγκεντρώνεται στο Πρωτάθλημα ALGS.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Τα πάντα για την παγκόσμια σειρά Apex Legends

Το αγωνιστικό ταξίδι των παικτών ξεκινά από το Challenger Circuit, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες για την πρόκριση στα Pro League. Το ALGS Pro League περιλαμβάνει 40 κορυφαίες ομάδες που αγωνίζονται σε μια κανονική περίοδο, από τις οποίες ομάδες με κορυφαίες επιδόσεις θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Apex Legends Global Series.

Σχετικά με το Apex Legends

Εργαστείτε στο Το παιχνίδι Apex Legends ξεκίνησε το 2016. Ωστόσο, κρατήθηκε μυστικό μέχρι λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του το 2019. Το παιχνίδι έλαβε πολυάριθμες θετικές κριτικές, οι οποίες το βοήθησαν να κερδίσει γρήγορα εξέχουσα θέση.

Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας μετά την κυκλοφορία του, περισσότεροι από 25 εκατομμύρια παίκτες είχαν ήδη παίξει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ως ένα από τα τα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών όσον αφορά τον αριθμό των παικτών.

Παιχνίδι

Οι παίκτες ξεκινούν σχηματίζοντας τους εαυτούς τους σε ομάδες, με δύο ή τρεις παίκτες η καθεμία. Στη συνέχεια, κάθε παίκτης πρέπει να επιλέξει έναν χαρακτήρα που θα χρησιμοποιήσει. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού, γνωστοί ως θρύλοι, έχουν ποικίλες ικανότητες. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή μιας λειτουργίας παιχνιδιού από τις δύο διαθέσιμες επιλογές.

Η πρώτη λειτουργία παιχνιδιού ονομάζεται Battle Royale. Υποστηρίζει έως και 20 ομάδες τριών παικτών ή 30 ομάδες δύο παικτών. Η ρύθμιση του παιχνιδιού είναι σε ένα νησί όπου οι παίκτες πρέπει να ψάξουν για προμήθειες και όπλα και να προσπαθήσουν να νικήσουν τις άλλες ομάδες.

Η περιοχή παιχνιδιού, το νησί, συνεχίζει να συρρικνώνεται καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται, αναγκάζοντας όλους τους παίκτες να συνεχίσουν να κινούνται για να μην βρεθούν έξω από την περιοχή παιχνιδιού. Η απομάκρυνση από την περιοχή παιχνιδιού είναι μοιραία για έναν χαρακτήρα. Η τελευταία ομάδα που παραμένει ζωντανή κερδίζει τον γύρο.

Η άλλη λειτουργία ονομάζεται Arenas. Οι παίκτες πρέπει να σχηματίσουν ομάδες τριών παικτών για να παίξουν τη λειτουργία, που σημαίνει ότι το πολύ έξι παίκτες μπορούν να παίξουν σε έναν γύρο. Μια ομάδα πρέπει να πολεμήσει μια άλλη ομάδα σε μια σειρά από γύρους για να καθορίσει τον νικητή. Μια ομάδα κερδίζει παίρνοντας τουλάχιστον τρεις βαθμούς και προηγείται με δύο.

Αποδόσεις στοιχήματος Πρωταθλήματος Apex Legends Global Series

Οποιοσδήποτε παίκτης, ανεξάρτητα από την εμπειρία του στο egaming, μπορεί να στοιχηματίσει στο Apex Legends Global Series διαδικτυακά τουρνουά. Ωστόσο, η γνώση του παιχνιδιού και των επιδόσεων της ομάδας μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς βοηθά τους παίκτες να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις για στοιχήματα.

Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετικές αποδόσεις, οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου στοιχημάτων eSports που χρησιμοποιείται. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τύπους στοιχημάτων που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις επισημαίνονται παρακάτω.

Οριστικά στοιχήματα

Τα οριστικά στοιχήματα είναι τα πιο απλά, κατάλληλα ακόμα και για νέους παίκτες. Περιλαμβάνουν στοιχήματα για το ποια ομάδα θα κερδίσει το Πρωτάθλημα ή ποιοι παίκτες θα λάβουν συγκεκριμένα βραβεία. Οι πιθανότητες για οριστικά στοιχήματα είναι συνήθως επιθυμητές, ειδικά για ομάδες αουτσάιντερ. Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του γεγονότος για να μάθουν την τύχη των στοιχημάτων τους.

Στοιχήματα αγώνα-νικητή

Τα στοιχήματα για τον νικητή του αγώνα είναι επίσης απλά. Οι παίκτες στοιχηματίζουν σε μια ομάδα που θα κερδίσει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Οι πιθανότητες για τέτοια στοιχήματα συνήθως ποικίλλουν ανάλογα με την πιθανότητα να κερδίσει η ομάδα, με τις πιθανότητες να είναι πιο ζυγές για αγώνες όπου και οι δύο ομάδες είναι φαβορί για νίκη.

Τα πρώτα στοιχήματα αίματος

Τα πρώτα στοιχήματα αίματος για παίκτες που στοιχηματίζουν σε τουρνουά Apex Legends Global Series, γνωστά και ως στοιχήματα πρώτου σκοτώματος, περιλαμβάνουν στοιχήματα για το ποιος παίκτης θα πάρει το πρώτο σκοτωμένο σε έναν αγώνα. Ο τύπος στοιχήματος είναι πιο κατάλληλος για έμπειρους παίκτες του Apex Legends που γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού όλων των παικτών σε έναν συγκεκριμένο αγώνα.

Γιατί τα τουρνουά Apex Legends Global Series είναι δημοφιλή για στοιχήματα;

Τα πρωταθλήματα Apex Legends Global Series είναι απίστευτα δημοφιλή, ειδικά μεταξύ των παικτών eSports. Ο πιο προφανής λόγος είναι ότι τα τουρνουά παρέχουν πολυάριθμες αγορές στοιχημάτων, οι οποίες είναι ευκαιρίες για τους παίκτες να στοιχηματίσουν. Η δημοτικότητα των μεγαλύτερων τουρνουά Apex Legends Global Series διασφαλίζει ότι οι περισσότεροι από τους κορυφαίους παρόχους στοιχημάτων eSports προσφέρουν πολλές αγορές στοιχημάτων για τα τουρνουά τους.

Ένας άλλος βασικός λόγος για τη δημοτικότητα των καλύτερων τουρνουά Apex Legends Global Series είναι ότι οι αγορές στοιχημάτων έχουν συνήθως ελκυστικές αποδόσεις. Οι πάροχοι στοιχημάτων συνήθως προσφέρουν το καλύτερες δυνατές πιθανότητες να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες στις πλατφόρμες τους, καθώς η βιομηχανία στοιχημάτων eSports έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στην ιδανική περίπτωση, οι καλύτερες πιθανότητες σημαίνουν υψηλότερα πιθανά κέρδη.

Τα μπόνους και τα κίνητρα τυχερών παιχνιδιών είναι μια άλλη στρατηγική που χρησιμοποιούν οι πάροχοι στοιχημάτων eSports για να παραμείνουν επικίνδυνοι στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο στοιχημάτων eSports. Πλέον διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSport συνήθως διαθέτουν ελκυστικά μπόνους για τα πρωταθλήματα Apex Legends Global Series, κάνοντας τα τουρνουά ακόμα πιο δημοφιλή μεταξύ των παικτών που θέλουν να επωφεληθούν από τις προσφορές.

Τα μεγάλα τουρνουά Apex Legends Global Series είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των παικτών για τη συγκίνηση και την ψυχαγωγία τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μεταξύ των παικτών που έχουν την τάση να στοιχηματίζουν ζωντανά βιντεοπαιχνίδια. Μπορούν να απολαύσουν όλη την ψυχαγωγία που προσφέρουν τα τουρνουά ενώ συγκεντρώνουν όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζονται για να τοποθετήσουν ζωντανά στοιχήματα.

Οι νικήτριες ομάδες και οι μεγαλύτερες στιγμές της παγκόσμιας σειράς Apex Legends

Το πρώτο Apex Legends Global Series πραγματοποιήθηκε το 2021, με 60 από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο που διαγωνίζονται για το μεγαλύτερο έπαθλο της ομάδας Apex Legends Global Series των 2,58 εκατομμυρίων δολαρίων. Όλες οι ομάδες και οι παίκτες παρουσίασαν καταπληκτικές εμφανίσεις, αλλά υπήρχαν μερικές που ξεχώρισαν μεταξύ των υπολοίπων.

Νικήτριες Ομάδες

Η νικήτρια ομάδα για το 2021 Apex Legends Global Series ήταν η SCARZ. Είναι ένας ιαπωνικός οργανισμός pro eSports που ιδρύθηκε το 2012 και συμμετείχε σε μια λίστα τουρνουά και εκδηλώσεις eSports.

Οι ενεργοί παίκτες που κέρδισαν τη σειρά ήταν ένας αμυντικός παίκτης ονόματι Mande, ένας παίκτης της Recon που ονομάζεται Taisheen και ένας επιθετικός παίκτης που ονομάζεται RPR. Ο Taisheen κέρδισε εκπληκτικά το Apex Predator Award, μοιράζοντας το με τη Danilla, έναν παίκτη από την ομάδα Fire Beaver.

Η βορειοαμερικανική έκδοση του Πρωταθλήματος τελείωσε με την ομάδα Kungarna NA να κερδίζει, εξασφαλίζοντας ένα χρηματικό έπαθλο 265.591 $. Η ομάδα της Βόρειας Αμερικής αποτελούνταν από τους παίκτες Vein, Onmuu και Scuwry. Σύννεφο 9 τερμάτισε στην εντυπωσιακή δεύτερη θέση και τιμήθηκε με χρηματικό έπαθλο $132.875. Οι ενεργοί παίκτες εκείνη την εποχή ήταν οι Zach Mazer, Paris Gouzoulis και McKenzie Beckwith.

Η νικήτρια ομάδα στο Πρωτάθλημα APAC South ALGS 2021 ήταν η Wolfpack Arctic. Το τουρνουά ήταν λιγότερο ανταγωνιστικό και είχε σχετικά χαμηλότερο έπαθλο, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει $68.100. Ωστόσο, το franchise με έδρα την Ινδονησία εξέπληξε τους πάντες κερδίζοντας το τουρνουά, καθώς ήταν μια σχετικά νέα ομάδα που σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2020.

Νικητής του Πρωταθλήματος ALGS Νότιας Αμερικής ήταν η ομάδα Paradox Esports, η οποία βραβεύτηκε με $42.000. Άλλες ομάδες με κορυφαίες επιδόσεις σε εκείνο το Πρωτάθλημα ήταν η Fenix I, η οποία έλαβε $21.000 και η Dynamics, η οποία τιμήθηκε με $12.000.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σειρών Apex Legends 2022

Το 2022 Apex Legends Global Series Championship είχε προγραμματιστεί από τις 7 Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου. Το Πρωτάθλημα χωρίστηκε σε τρία στάδια, με τις νικήτριες ομάδες να προκρίνονται από τη φάση των ομίλων στη φάση των ομίλων και στη συνέχεια στους Τελικούς.

Στη φάση των ομίλων συμμετείχαν 40 ομάδες χωρισμένες σε δέκα ομίλους. Όλες οι ομάδες προκρίθηκαν στον όμιλο του bracket, με τις δέκα πρώτες ομάδες να ξεκινούν από την ομάδα του νικητή και την τελευταία δέκα στην ομάδα του ηττημένου.

Το έπαθλο για το 2022 Apex Legends Global Series Championship είναι 2 εκατομμύρια δολάρια, με τους νικητές να λάβουν 500.000 δολάρια. Η 2η ομάδα θα λάβει $300.000 και η 3η ομάδα $200.000. Επιπλέον, ο παίκτης με τις περισσότερες αποβολές, το Apex Predator, θα βραβευτεί με $3.000.

Πού να στοιχηματίσετε στην παγκόσμια σειρά Apex Legends;

Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο Apex Legends Global Series στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports. Ωστόσο, εκατοντάδες ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρουν αγορές στοιχημάτων Apex of Legends, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τους περισσότερους παίκτες να επιλέξουν τον καλύτερο ιστότοπο στοιχημάτων eSports.

Ορισμένες κορυφαίες επιλογές βρίσκονται σε αξιόπιστους ιστότοπους κατάταξης για στοιχήματα eSports. Το βασικό είναι να διασφαλίσετε ότι ο επιλεγμένος ιστότοπος στοιχημάτων eSports προσφέρει αγορές στοιχημάτων Apex Legends Global Series.

Το επόμενο βήμα μετά την επιλογή μιας κατάλληλης τοποθεσίας στοιχήματος είναι η κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό λογαριασμό. Το ποσό κατάθεσης εξαρτάται από το τι σκοπεύει να ποντάρει ο παίκτης, αλλά δεν πρέπει να είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο όριο κατάθεσης που έχει ορίσει ο πάροχος στοιχημάτων. Οι περισσότεροι πάροχοι στοιχημάτων προσφέρουν πολυάριθμους τρόπους πληρωμής, τα οποία βοηθούν να γίνει η διαδικασία κατάθεσης εύκολη και βολική.

Διαδικασία στοιχηματισμού Apex Legends Global Series

Το στοίχημα ξεκινά με τους παίκτες που επιλέγουν κατάλληλες αγορές στοιχήματος από τις διαθέσιμες επιλογές. Οι προτιμήσεις, οι αποδόσεις και οι στρατηγικές στοιχηματισμού θα επηρεάσουν πρωτίστως τις επιλογές. Συνήθως, οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν συσσωρευμένα στοιχήματα, βελτιώνοντας τις αποδόσεις και αυξάνοντας το πιθανό ποσό νίκης.

Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν για το ποσό των χρημάτων που θα ποντάρουν για κάθε στοίχημα και να ακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία που παρέχεται από τον πάροχο στοιχημάτων για να τοποθετήσουν το στοίχημα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022
2022-12-08

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022

Τα Esports επεκτείνονται και περισσότεροι διαγωνισμοί και παιχνίδια περιλαμβάνονται στις αγορές στοιχημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα στοιχήματα esports αυξάνονται σε δημοτικότητα, δεδομένου του πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι αθλητικοί αγώνες τα τελευταία χρόνια.