Αποδόσεις στοιχηματισμού

Καθώς τα ηλεκτρονικά παιχνίδια γίνονται δημοφιλή, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πώς να στοιχηματίζουν σε διαφορετικές ομάδες. Ωστόσο, το επιτυχημένο στοίχημα θα ήταν δυνατό μόνο εάν γνωρίζουν κάποιες συμβουλές για στοιχήματα esports. Μία από τις πιο κρίσιμες συμβουλές είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι αποδόσεις των στοιχημάτων esports.

Οι αποδόσεις στοιχημάτων Esports βοηθούν τους καλύτερους να προσδιορίσουν τα γεγονότα που έχουν μεγάλη πιθανότητα να συμβούν. Εδώ, έχετε δύο παιχνίδια με δύο πιθανά γεγονότα μετά το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι η μία ομάδα θα κερδίσει ενώ η άλλη θα χάσει. Ενώ και οι δύο ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα, υπάρχει μία που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Οι εταιρείες στοιχημάτων Esports χρησιμοποιούν διάφορους παράγοντες, όπως το ιστορικό των ομάδων, τη φόρμα, τους διαθέσιμους χαρακτήρες, μεταξύ άλλων, για τον υπολογισμό των αποδόσεων.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πολλές συμβουλές για στοιχήματα esports για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις αποδόσεις για να τοποθετείτε επιτυχημένα στοιχήματα. Εάν είναι δυνατόν, επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους στοιχημάτων esports για να δείτε τις αποδόσεις που έχουν δώσει στις ομάδες που σας ενδιαφέρουν να στοιχηματίσετε.

Οι αγορές μέσω γραμμής θα σας βοηθήσουν να ξέρετε τι προβλέπουν οι άλλοι παίκτες στοιχημάτων για ένα παιχνίδι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να τοποθετήσετε επιτυχημένα στοιχήματα. Μπορείτε επίσης να ψάξετε σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδες στοιχημάτων esports που θα σας προσφέρει τις καλύτερες πληρωμές εάν κερδίσετε. Ας μάθουμε τώρα πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων στα esports.

Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων στα Esports

Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων στα Esports

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων eSports;

Όταν στοιχηματίζετε σε παιχνίδια esports, η εξέταση των αποδόσεων μπορεί να σας βοηθήσει με χρήσιμες πληροφορίες. Οι αποδόσεις στοιχηματισμού βασίζονται στην πιθανότητα για να καθοριστεί ποια ομάδα είναι πιθανό να κερδίσει. Εάν οι πιθανότητες ευνοούν το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης ομάδας, η ομάδα έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει. Από την άλλη, εάν οι πιθανότητες δεν ευνοούν το αποτέλεσμα μιας ομάδας, η ομάδα έχει μικρή πιθανότητα να κερδίσει.

Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αριθμούς για να προσδιορίσουμε την πιθανότητα να κερδίσει μια ομάδα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε δύο ομάδες, την Α και τη Β, όπου η ομάδα Α έχει 1/2 πιθανότητες και η ομάδα Β έχει 2/1 πιθανότητες. Όταν στοιχηματίζετε, θα γνωρίζετε ότι η ομάδα Α έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει από την ομάδα Β. Η ομάδα Α έχει 66,7% πιθανότητα να κερδίσει ενώ η ομάδα Β έχει 33,3% πιθανότητα να κερδίσει. Ωστόσο, το ποσό που θα κερδίσετε όταν ποντάρετε σε μια δεδομένη ομάδα να κερδίσει θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις πιθανότητες.

Οι στοιχηματιστές εκμεταλλεύονται τους παίκτες που δεν δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το πώς οι αποδόσεις βοηθούν στον προσδιορισμό της πιθανότητας. Η αγαπημένη σας ομάδα θα μπορούσε να είναι οι αουτσάιντερ, οπότε το να στοιχηματίσετε να κερδίσουν θα ήταν πλεονέκτημα για τους μπουκ. Οι πιθανότητες είναι ότι η ομάδα σας έχει μεγάλες πιθανότητες να χάσει παρά να κερδίσει. Θα συζητήσουμε περαιτέρω πώς να διαβάζετε και να κατανοείτε τις αποδόσεις, ώστε να μπορείτε να στοιχηματίζετε με σύνεση.

Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων στα Esports
Τύποι πιθανοτήτων eSports

Τύποι πιθανοτήτων eSports

Όταν εγγραφείτε σε ιστότοπους στοιχημάτων eSports, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αποδόσεις που εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές. Η περιοχή και η δημοτικότητα των πιθανοτήτων θα καθορίσουν αυτές τις μορφές. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι bookmakers εμφανίζουν τις αποδόσεις τους σε τρεις διαφορετικές μορφές. Οι τρεις μορφές είναι:

  • Δεκαδικές πιθανότητες
  • Κλασματικές πιθανότητες
  • Αμερικάνικες πιθανότητες

Οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων προτιμούν τη χρήση δεκαδικές πιθανότητες γιατί οι παίκτες του στοιχήματος τα βρίσκουν εύκολα κατανοητά στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, οι ιστότοποι στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ δεν χρησιμοποιούν δεκαδικές αποδόσεις. Εάν είστε από διαφορετική περιοχή και επισκέπτεστε τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αποδόσεις τους για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Κλάσμα πιθανότητες δημιουργήστε τον παλαιότερο τρόπο εμφάνισης πιθανοτήτων. Οι αποδόσεις κλασμάτων χρησιμοποιήθηκαν σε τυχερά παιχνίδια ιπποδρομιών και παραμένουν δημοφιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Όταν χρησιμοποιείτε κλασματικές αποδόσεις για στοιχήματα σε παιχνίδια esports, οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά κλάσματα που αντιπροσωπεύουν τις πιθανότητες νίκης. Πρέπει να κάνετε καλά τα μαθηματικά σας για να γνωρίζετε την αγαπημένη σας ομάδα και να κερδίσετε αν στοιχηματίσετε σε αυτήν.

Οι αμερικανικές αποδόσεις Υπάρχουν σε Αμερική, αλλά μερικές φορές μπορεί να τα βρείτε χρησιμοποιημένα στον Καναδά. Μπορεί να βρείτε τις αμερικανικές πιθανότητες περίπλοκες, ειδικά αν προέρχεστε από άλλες περιοχές. Ωστόσο, μόλις καταλάβετε πώς λειτουργούν, μπορεί να εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι είναι τα πιο εύχρηστα.

Ας μάθουμε τώρα πώς να διαβάζουμε και να κατανοούμε τις τρεις μορφές στοιχηματισμού eSports. Θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε αποδόσεις για να προσδιορίζετε τις αγαπημένες ομάδες και το ποσό που θα κερδίσετε μετά το στοίχημα.

Τύποι πιθανοτήτων eSports
Πώς να διαβάσετε τις πιθανότητες eSports

Πώς να διαβάσετε τις πιθανότητες eSports

Δεκαδικές πιθανότητες

Όταν χρησιμοποιείτε δεκαδικές αποδόσεις για στοιχήματα, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε το ποσό που στοιχηματίζετε (ποντάρετε) με τις πιθανότητες. Ας πούμε την αγαπημένη σου ομάδα Το A έχει πιθανότητες που εμφανίζονται ως 2,1. Όταν στοιχηματίζετε στην ομάδα Α να κερδίσετε με ποντάρισμα 10 $, η συνολική σας πληρωμή θα είναι 21 $.

Μπορείτε να υπολογίσετε την πιθανότητα νίκης υπολογίζοντας το ποσοστό και των δύο ομάδων. Μπορείτε να φτάσετε στο ποσοστό διαιρώντας το ένα με τις πιθανότητες μιας ομάδας που πολλαπλασιάζονται με 100. Για την ομάδα Α, το ποσοστό νίκης είναι (12,1) x 100=47,6%.

Κλάσμα πιθανότητες

Εάν η αγαπημένη σας ομάδα έχει 1/2 πιθανότητες και στοιχηματίσετε με $10 για να κερδίσει η ομάδα, η συνολική σας πληρωμή θα είναι (2÷1) x $10= $20. Για να βρείτε το ποσοστό νίκης της αγαπημένης σας ομάδας, παίρνετε τον αριθμητή και διαιρείτε με το σύνολο του αριθμητή και του παρονομαστή και πολλαπλασιάζετε τα αποτελέσματα με το 100. Για παράδειγμα, το ποσοστό νίκης της αγαπημένης σας ομάδας είναι (1÷3) x 100=33,3%

Αμερικάνικες πιθανότητες

Οι αμερικανικές πιθανότητες έρχονται με θετικούς ή αρνητικούς περιττούς αριθμούς. Για παράδειγμα, η ομάδα σας μπορεί να έχει αποδόσεις +200. Αυτό σημαίνει ότι αν στοιχηματίσετε με 100 $, θα λάβετε μια πληρωμή 200 $ μόλις κερδίσει η ομάδα. Με δυσμενείς αποδόσεις, οι αριθμοί που εμφανίζονται σημαίνουν το ποσό που θα ποντάρατε για να κερδίσετε 100 $. Για παράδειγμα, εάν η ομάδα σας είχε πιθανότητες -200, το ποσό πονταρίσματος θα είναι 200 $ για να κερδίσετε 100 $.

Πώς να διαβάσετε τις πιθανότητες eSports
Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports

Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports

Όταν μαθαίνετε πώς να στοιχηματίζετε στα eSports, πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν οι αποδόσεις των eSports. Ας αναλύσουμε διαφορετικά παιχνίδια για να μάθουμε πώς λειτουργούν οι πιθανότητες τους.

MOBA

Τα παιχνίδια MOBA (Multiple Online Battle Arena) έχουν τρεις σημαντικές εμφανίσεις αποδόσεων. Οι αποδόσεις μπορούν να εμφανίζονται σε στοιχηματικές τοποθεσίες σε δεκαδική, κλασματική ή αμερικανική μορφή. Βεβαιωθείτε κατανοήσει το τουρνουά και τους συμμετέχοντες πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Οι διαφορετικές μορφές που χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση των αποδόσεων θα επηρεάσουν τον τρόπο που στοιχηματίζετε. Εάν χρησιμοποιείτε την αμερικανική έκδοση, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο πιθανοτήτων που εμφανίζονται με θετικό και αρνητικό πρόσημο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τρεις μορφές για να προσδιορίσετε την πιθανότητα να κερδίσει η ομάδα σας.

Battle Royale

Όταν στοιχηματίζετε στο Battle Royale, θα πρέπει να αναπτύξετε μια στρατηγική που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε. Θεωρείτε μια ομάδα ή παίκτη που έχει ιστορικό να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Οι διαθέσιμες αποδόσεις θα σας καθοδηγήσουν να μάθετε ποια ομάδα ή παίκτης έχει μεγαλύτερο ποσοστό νίκης. Εδώ, θα βρείτε αποδόσεις που εμφανίζονται σε τρεις μορφές – δεκαδική, κλασματική και αμερικανική.

Τα παιχνίδια Battle Royale είναι CoD: Warzone και PUBG.

Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο στοιχηματίζοντας στο Battle Royale, οι αποδόσεις σας θα εμφανίζονται σε κλασματικές μορφές. Για παράδειγμα, εάν στοιχηματίζετε σε ένα Call of Duty: Warzone παιχνίδι, οι δύο ομάδες που παίζουν θα έχουν αποδόσεις που εμφανίζονται σε κλασματικές μορφές. Ανάλογα με την περιοχή σας, μπορεί επίσης να εμφανιστούν αποδόσεις σε δεκαδική ή αμερικανική μορφή.

FPS

Τα παιχνίδια First-Person Shooter (FPS) έχουν αποδόσεις που εμφανίζονται στις τρεις μορφές. Όταν στοιχηματίζετε σε παιχνίδια FPS, σκεφτείτε να αναζητήσετε παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις και υψηλό ποσοστό νίκης. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια FPS όπως Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, γενναίος, μεταξύ πολλών άλλων.

Αθλητικά παιχνίδια

Όταν στοιχηματίζετε σε αθλητικά παιχνίδια eSports, το πιο δημοφιλές παιχνίδι είναι το παιχνίδι eSports FIFA. Το καλό είναι ότι αν είστε λάτρης της FIFA, θα απολαύσετε τα στοιχήματα στο eFIFA, καθώς η περίεργη εμφάνιση είναι παρόμοια με αυτή του πραγματικού ποδοσφαίρου. Όταν στοιχηματίζετε, αναζητήστε ομάδες με ανταγωνιστικές ιδιότητες.

Θα διαπιστώσετε ότι οι πιθανότητες θα εμφανίζονται στις τρεις μορφές ανάλογα με την περιοχή σας. Αν θέλετε να μάθετε ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, η περίεργη εμφάνιση θα σας καθοδηγήσει καλά. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα μαθηματικά σας για να μάθετε το ποσό που θα κερδίσετε αφού στοιχηματίσετε για μια δεδομένη ομάδα.

RTS

Η στρατηγική σε πραγματικό χρόνο (RTS) περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων Age of Empires II ή Starcraft II. Η εμφάνιση των αποδόσεων εξαρτάται από τα παιχνίδια και τις περιοχές όπου οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν αποδόσεις που εμφανίζονται σε δεκαδική, κλασματική ή αμερικανική μορφή. Κάποιος πρέπει να ενδιαφέρεται έντονα για τις πιθανότητες, καθώς μπορεί να γνωρίζει τις ομάδες ή τον παίκτη με μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει. Οι πιθανότητες θα βοηθήσουν επίσης τους καλύτερους να καθορίσουν τις πληρωμές τους σε περίπτωση που το αγαπημένο τους νικήσει.

Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports

Τελευταίες ειδήσεις

Οδηγός στοιχημάτων eWorld Cup FIFA 2022 eSports
2022-04-28

Οδηγός στοιχημάτων eWorld Cup FIFA 2022 eSports

Ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα eSports φέτος είναι το FIFA eWorld Cup 2022, το πιο διάσημο τουρνουά στη σκηνή των eSports της FIFA. Ναι, υπάρχουν πολλά άλλα τουρνουά FIFA στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε, αλλά δεν προσελκύουν την επιρροή που έρχεται με το FIFA eWorld Cup. Σε αυτό το άρθρο, οι παίκτες μπορούν να μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για αυτό το επερχόμενο τουρνουά.