Διεκδίκησε το Κωδικοί μπόνους σας

Το στοίχημα στα esports είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά ποντάροντας σε παιχνίδια που κυμαίνονται από Dota 2 και League of Legends έως CS:GO και Valorant. Ένας κωδικός προώθησης ιστότοπου στοιχημάτων eSports, γνωστός και ως κωδικός προσφοράς, είναι ένας κωδικός που αποτελείται από γράμματα ή ψηφία που οι παίκτες μπορούν να πληκτρολογήσουν σε ένα προωθητικό πλαίσιο σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων για να λάβουν κάποιο είδος ειδικού κινήτρου. Ένας κωδικός προσφοράς στοιχηματισμού χρησιμοποιείται γενικά από τους στοιχηματιστές ως στρατηγική απόκτησης για να βοηθήσει στην προσέλκυση νέων πελατών και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τα eSports στοιχήματα.

Διεκδίκησε το Κωδικοί μπόνους σας
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Πού θα βρείτε κωδικούς προσφοράς σε ιστότοπους στοιχημάτων esport

Πού θα βρείτε κωδικούς προσφοράς σε ιστότοπους στοιχημάτων esport

Πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων δεν δημοσιεύουν ρητά κωδικούς προσφοράς στους ιστότοπούς τους, αλλά υπάρχουν μέθοδοι για την εύρεση των καλύτερων διαθέσιμων κωδικών προσφοράς.

Μια μέθοδος είναι απλώς να κάνετε Google τον ιστότοπο στοιχημάτων που έχετε επιλέξει μαζί με τις λέξεις κωδικός προσφοράς. Αυτή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για τον εντοπισμό του κωδικού προσφοράς που αναζητάτε. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το αγαπημένο σας eSport στο ερώτημα αναζήτησης για να αποκτήσετε μοναδικούς και ασυνήθιστους κωδικούς προσφοράς.

Ένας οπαδός του League of Legends, για παράδειγμα, θα αναζητούσε τον 'Κωδικό προσφοράς του League of Legends Worlds 1xBet' για να βρει την προωθητική προσφορά που αναζητά. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε κωδικούς προσφοράς μόνο από αξιόπιστους και ασφαλείς ιστότοπους, όπως π.χ 1xBet, Betsson και Betsafe, μεταξύ άλλων.

Πού θα βρείτε κωδικούς προσφοράς σε ιστότοπους στοιχημάτων esport
Πώς λειτουργούν οι κωδικοί προώθησης

Πώς λειτουργούν οι κωδικοί προώθησης

Η απόκτηση του κωδικού προσφοράς για στοιχήματα eSports είναι μόνο η μισή μάχη. πρέπει επίσης να το χρησιμοποιήσετε σωστά για να αποκομίσετε τα οφέλη. Αυτό δεν είναι δύσκολο έργο, αλλά απαιτεί μερικά στάδια.

Κάθε ιστότοπος έχει το δικό του σύνολο κανόνων και κριτηρίων, τα οποία αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις μπόνους. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός κωδικού προσφοράς ή οποιουδήποτε άλλου Μπόνους eSports για το θέμα αυτό. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τα μπόνους συχνά περιλαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες όπως οι επιτρεπόμενοι τρόποι πληρωμής, οι ελάχιστες αποδόσεις στις οποίες πρέπει να στοιχηματίσετε, οι απαιτήσεις στοιχηματισμού και ούτω καθεξής. Αγνοήστε τα με δική σας ευθύνη.

Αν ψάχνετε για έναν κωδικό προσφοράς, συνήθως θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον ειδικό ή μοναδικό κωδικό κατά την εγγραφή ή κατά την πραγματοποίηση της πρώτης σας κατάθεσης. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν κωδικό προσφοράς "Worlds100" για να εισαγάγετε, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο, να εγγραφείτε ως νέος παίκτης και να εισαγάγετε "Worlds100" στην περιοχή που παρέχεται όταν σας ζητηθεί κωδικός προσφοράς.

Άλλες προσφορές θα απαιτήσουν πιθανότατα να εισαγάγετε τον κωδικό κατά την κατάθεση ή στη συγκεκριμένη σελίδα μπόνους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς προσφοράς

Ο επιλεγμένος ιστότοπος στοιχημάτων eSports, αντί για ένα eSport, ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε ένα μπόνους εγγραφής. Ωστόσο, ανάλογα με τον τύπο που αποκτάτε, υπάρχουν τακτικές στοιχηματισμού eSports που μπορεί να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κωδικό προσφοράς σας.

Πώς λειτουργούν οι κωδικοί προώθησης
Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα

Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα

Εάν ο κωδικός προσφοράς είναι για προσφορά αντιστοίχισης κατάθεσης, θα ταιριάζει με την πρώτη σας κατάθεση έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Η πίστωση μπόνους συνήθως πιστώνεται στον λογαριασμό σας όταν πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις στοιχηματισμού. Αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα στοιχήματά σας επειδή παρέχουν επιπλέον κεφάλαια.

Αυτά τα επιπλέον κεφάλαια μπορούν να σας επιτρέψουν να στοιχηματίσετε σε ομάδες ή παίκτες στους οποίους συνήθως δεν θα στοιχηματίζατε ή ακόμα και να ρισκάρετε να στοιχηματίσετε σε αουτσάιντερ επιδιώκοντας μεγαλύτερα κέρδη. Εάν το στοίχημα κερδίσει, θα κερδίσετε πολλά, αλλά αν χάσετε, αφαιρούνται μόνο τα χρήματα του μπόνους.

Εάν διαθέτετε έναν κωδικό προσφοράς για στοιχήματα χωρίς κίνδυνο, θα μπορείτε να στοιχηματίσετε το πρώτο σας στοίχημα με την πλατφόρμα και να κερδίσετε μια πίστωση στοιχήματος ίση με μέρος ή το σύνολο της αρχικής σας κατάθεσης. Ένα στοίχημα 100 τοις εκατό χωρίς κίνδυνο έως και 250 $, για παράδειγμα, θα απέδιδε στον πελάτη 250 $ που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα, εάν το πρώτο του στοίχημα είναι ζημιογόνο.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το eSport στο οποίο στοιχηματίζετε, ειδικά αν είστε νέος στο eSport ή στο eSport στοίχημα γενικά. Τα στοιχήματα χωρίς κίνδυνο είναι επίσης πλεονεκτήματα εάν την αγαπημένη σου ομάδα είχε μερικά ασταθή παιχνίδια και δεν παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ορισμένοι κωδικοί προσφοράς είναι για ενισχυμένα στοιχήματα. Τα ενισχυμένα στοιχήματα είναι παρόμοια με τις αυξημένες αποδόσεις για έναν διαγωνιζόμενο ή ομάδα. Για παράδειγμα, μπορείτε να συναντήσετε ένα ενισχυμένο στοίχημα για έναν παίκτη που αυξάνει το +200 του στο +300, αυξάνοντας την αποπληρωμή σας εάν το στοίχημά σας κερδίσει.

Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο περιζήτητους κωδικούς προσφοράς, ιδιαίτερα μεταξύ έμπειρων παικτών που είναι σίγουροι για τα ταλέντα τους στο στοίχημα. Για παράδειγμα, κάποιοι προέβλεψαν ότι η DAMWON Gaming θα νικήσει την EDG στο LoL Worlds 2021. Ωστόσο, εάν ένας έμπειρος παίκτης πιστεύει ότι η EDG θα κερδίσει παρά το γεγονός ότι δεν είναι οι αναμενόμενοι πρωταθλητές, ένας κωδικός προσφοράς με ενισχυμένο στοίχημα για EDG θα ήταν ένα κεράσι πάνω από τους προβλεπόμενα κέρδη.

Υπάρχουν επίσης εποχιακές προσφορές ή προσφορές για συγκεκριμένες εκδηλώσεις, όπως κωδικοί προσφοράς για το Call of Duty League, DreamHack εκδηλώσεις, Παγκόσμια Κύπελλα Ηλεκτρονικού Αθλητισμού, Παγκόσμιο Κύπελλο League of Legends, Fortnite Cup, και ούτω καθεξής.

Αυτοί οι κωδικοί προσφοράς είναι ιδανικοί για παίκτες που είναι οπαδοί και παρακολουθούν παιχνίδια που οδηγούν σε μεγάλα γεγονότα, καθώς μπορεί να τοποθετήσουν έξυπνα στοιχήματα με βάση την προηγούμενη απόδοση, τη φόρμα και την κατάσταση μιας ομάδας ή ενός ατόμου. Για αυτούς, η απόκτηση κωδικών προσφοράς για αυτές τις εκδηλώσεις είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσουν το bankroll τους.

Οι εποχικοί κωδικοί προσφοράς ή οι κωδικοί προσφοράς για συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για παίκτες που απλώς απολαμβάνουν να στοιχηματίζουν σε μεγάλα γεγονότα, ακόμα κι αν είναι νέοι στο παιχνίδι. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να τους βοηθήσουν να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν σε αυτά τα eSports, καθώς ορισμένοι κωδικοί προσφοράς μπορούν να λειτουργήσουν ως δίχτυ ασφαλείας εάν τα στοιχήματά τους αποτυγχάνουν.

Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Σκεφτείτε τον τζόγο αποκλειστικά ως ένα είδος αναψυχής. Πρέπει να είστε έτοιμοι να χάσετε χρήματα και να κατανοήσετε αυτές τις απώλειες ως αναπόφευκτο στοιχείο του παιχνιδιού. Αυτός είναι αναμφισβήτητα ο σωστός τρόπος τζόγου.

Η προσδοκία ή η απαίτηση για νίκη είναι συνήθως η ρίζα των προβλημάτων τζόγου. Όταν αυτοί οι παίκτες χάνουν, μπορεί να απογοητευτούν ή να νευριάσουν, ωθώντας τους να βάλουν περισσότερα χρήματα σε κίνδυνο προσπαθώντας να ανακτήσουν τις απώλειές τους. Αυτό έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει ένα φρικτό φαινόμενο ντόμινο που κλιμακώνεται γρήγορα.

Βάλτε στην άκρη ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε ανά πάσα στιγμή. Εάν θέσετε και τηρήσετε τα όριά σας, θα πρέπει να μπορείτε να απολαύσετε τον τζόγο σας χωρίς ποτέ να μπείτε σε μπελάδες. Ελέγξτε τον χρόνο που ξοδεύετε στον τζόγο με τον ίδιο τρόπο που περιορίζετε τα χρήματα που ξοδεύετε. Ο τζόγος στον ελεύθερο χρόνο σας είναι αποδεκτός όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, αλλά δεν πρέπει να κυριεύει τη ζωή σας.

Μην φοβάστε να πλησιάσετε κάποιον εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι ο τζόγος γίνεται πρόβλημα για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε και η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας είναι άκαρπη. Ορισμένες ομάδες μπορεί να σας βοηθήσουν εάν δεν αισθάνεστε άνετα να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας με φίλους ή οικογένεια.

Υπεύθυνος τζόγος
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho Kim

Ο Jun-ho Kim, ο δυναμικός μαέστρος των Esports της Νότιας Κορέας, στέκεται ως φάρος γνώσης στο EsportRanker. Συνδυάζοντας την αναλυτική ικανότητα με την έμφυτη αγάπη για τα παιχνίδια, ο Jun-ho ξετυλίγει την περίπλοκη ταπετσαρία των διαδικτυακών διαγωνισμών, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες παραμένουν ενημερωμένοι και εμπνευσμένοι.

Send email
More posts by Jun-ho Kim