Ειδήσεις

October 31, 2023

Προφόρτωση MW3: Μέγεθος λήψης, πρώιμη πρόσβαση και άλλα

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το Modern Warfare 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μόλις δέκα ημέρες και οι θαυμαστές του franchise Call of Duty περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι. Αλλά πριν από την επίσημη κυκλοφορία, όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στο τελευταίο κεφάλαιο του επανεκκινημένου έπος του Modern Warfare. Αν αναρωτιέστε πότε μπορείτε να προφορτώσετε το MW3 και ποιο θα είναι το μέγεθος λήψης, διαβάστε παρακάτω.

Προφόρτωση MW3: Μέγεθος λήψης, πρώιμη πρόσβαση και άλλα

Προφόρτωση MW3

Εάν έχετε πρώιμη πρόσβαση στην καμπάνια, μπορείτε να ξεκινήσετε την προφόρτωση του παιχνιδιού από τις 10 π.μ. PT της 1ης Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα ξεκλειδώσει είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα, στις 10 π.μ. PT στις 2 Νοεμβρίου. Μόλις ξεκλειδωθεί, θα μπορείτε να βυθιστείτε στην βαρετή ιστορία που διαδραματίζεται στο Verdansk.

Μέγεθος λήψης

Το μέγεθος λήψης του Modern Warfare 3 ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα σας. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 150 GB αποθηκευτικού χώρου για να εγκαταστήσετε και να παίξετε το παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει το ίδιο το βασικό παιχνίδι και το Call of Duty HQ. Εάν έχετε ήδη το COD HQ, οι απαιτήσεις λήψης και εγκατάστασης θα μειωθούν στο μισό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μέγεθος λήψης μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ πλατφορμών και για ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα.

Έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης;

Πριν από την προφόρτωση του MW3, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας. Με μέγεθος λήψης περίπου 150 GB, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο.

Πώς να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση στην καμπάνια MW3

Για να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση στην καμπάνια MW3, θα πρέπει να προπαραγγείλετε οποιοδήποτε αντίγραφο του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω ψηφιακών βιτρινών σε πλατφόρμες Xbox, PlayStation και PC. Αφού προπαραγγείλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε την προφόρτωση του MW3 και να είστε έτοιμοι να παίξετε όταν ξεκλειδώσει. Η καμπάνια αναμένεται να είναι μια από τις πιο σκοτεινές της σειράς Call of Duty, με έντονες σκηνές που ξεπερνούν τη διαβόητη αποστολή αεροδρομίου από το Modern Warfare 2.

Επωφεληθείτε από την πρώιμη πρόσβαση

Η καμπάνια MW3 έχει διάρκεια περίπου πέντε έως έξι ωρών, επιτρέποντάς σας να παίξετε μέσα από αυτήν πολλές φορές πριν το τμήμα του παιχνιδιού για πολλούς παίκτες κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε επιτεύγματα, συλλεκτικά αντικείμενα και ανταμοιβές για πολλούς παίκτες. Αξιοποιήστε στο έπακρο την πρώιμη πρόσβασή σας και ξεκινήστε να παίζετε!

Μην ξεχνάτε να μείνετε συντονισμένοι στο Esports.net για περισσότερα νέα του Call of Duty για τα esports.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις