Ειδήσεις

November 9, 2023

Ο Emil Larssen θα παραμείνει με την ομάδα LEC του Infinite Reality, φέρνοντας σταθερότητα και νέα σύνθεση για τη σεζόν 2024

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Ο Emil "Larssen" Larsson, ο mid laner για την ομάδα LEC του Infinite Reality, κατέληξε σε προφορική συμφωνία να παραμείνει με τον οργανισμό για την επόμενη σεζόν. Αυτό αποτελεί έκπληξη, καθώς αρχικά αναφέρθηκε ότι ο Λάρσεν βρήκε συμφωνία με την KOI τον Σεπτέμβριο, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του για άλλα τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, λόγω προβλημάτων στη συνεργασία KOI-Infinite Reality, ο Larssen αποφάσισε να διερευνήσει άλλες επιλογές.

Ο Emil Larssen θα παραμείνει με την ομάδα LEC του Infinite Reality, φέρνοντας σταθερότητα και νέα σύνθεση για τη σεζόν 2024

Αβεβαιότητες και διαπραγματεύσεις

Η διακοπή της συνεργασίας μεταξύ KOI και Infinite Reality οδήγησε τον Larssen να σπάσει την προφορική συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου. Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Λάρσεν άρχισε να αναζητά ενεργά άλλες ομάδες, λαμβάνοντας υπόψη τις αβεβαιότητες γύρω από το μέλλον του οργανισμού. Η KOI προσπάθησε να διαπραγματευτεί με παίκτες για να διατηρήσει βασικά μέλη του ρόστερ της, αλλά οι αβεβαιότητες στους προϋπολογισμούς του οργανισμού κατέστησαν αδύνατες τις διαπραγματεύσεις.

Προσφορές από άλλες ομάδες

Ο Λάρσεν, γνωστός για τα προηγούμενα επιτεύγματα και το ταλέντο του, έλαβε ενδιαφέρον από το Excel Esports καθώς και από άλλες ομάδες LEC και LCS κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν. Ομάδες όπως η SK Gaming, η Vitality και η FlyQuest φέρεται να εξέταζαν τον Larssen για τις αρχικές τους ενδεκάδες. Ωστόσο, τώρα που ο Larssen συμφώνησε προφορικά να παραμείνει στο Infinite Reality, μπορούν πλέον να ληφθούν υπόψη και άλλοι παίκτες που τέθηκαν σε αναμονή λόγω της διαθεσιμότητας του Larssen.

Το μέλλον της άπειρης πραγματικότητας

Με τον Λάρσεν να παραμένει έτοιμος, η ομάδα LEC του Infinite Reality ψάχνει να δημιουργήσει τη νέα της σύνθεση για τη σεζόν του 2024. Σύμφωνα με το GCD, το top laner Szygenda και το AD carry Comp έχουν ήδη συμβάσεις μέχρι το 2025 και το 2024 αντίστοιχα. Ωστόσο, ο ζούγκλερ Malrang και η υποστήριξη της Advienne έχουν συμβόλαια που λήγουν φέτος και φέρεται να εξερευνούν νέες ευκαιρίες.

Συμπερασματικά, η απόφαση του Larssen να παραμείνει στην ομάδα LEC της Infinite Reality φέρνει σταθερότητα στον οργανισμό και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στη δημιουργία της νέας τους σύνθεσης για την επερχόμενη σεζόν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποδώσει η ομάδα και τι νέο branding θα εισαγάγει.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις