Ειδήσεις

November 7, 2023

Ζήστε τις συγκινήσεις του MW3 Zombies: Operation Deadbolt στο Urzikstan

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το Modern Warfare 3 εισάγει μια συναρπαστική νέα λειτουργία Zombies που ονομάζεται «Operation Deadbolt». Αυτό το έπος ανοιχτού κόσμου, βασισμένο σε ομάδα, παίκτης εναντίον περιβάλλοντος λαμβάνει χώρα στο Urzikstan και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σκοπευτή εξαγωγής. Οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν εργασίες, να εξαλείψουν τους νεκρούς εφιάλτες και να εξαγάγουν με επιτυχία από τον χάρτη. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία Zombies που περιλαμβάνει ολοκαίνουργια μηχανικά, νέους τρόπους παιχνιδιού και μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες.

Ζήστε τις συγκινήσεις του MW3 Zombies: Operation Deadbolt στο Urzikstan

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Το MW3 Zombies επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν φορτώσεις με ένα μείγμα λαθραίων όπλων και όπλων που ανήκουν σε παίκτες, παρόμοια με το DMZ. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν χειριστές και να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα που μεταφέρονται από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως προνόμια, αναβαθμίσεις, αναβαθμίσεις πεδίου, τσάντες και άλλο εξοπλισμό. Επιπλέον, υπάρχουν μοναδικές αναβαθμίσεις πεδίου που ξεκλειδώνονται καθώς οι παίκτες ανεβαίνουν επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των Energy Mine, Frenzied Guard, Healing Aura, Frost Blast, Aether Shroud και Tesla Storm.

Αποκτήσεις και Σχήματα

Δύο νέα στοιχεία στα MW3 Zombies είναι τα «Αποκτήσεις» και τα «Σχηματικά». Οι παίκτες μπορούν να σηκώσουν αυτά τα αντικείμενα ενώ κάνουν επιδρομές μέσω COD Zombies και να τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ειδικά αντικείμενα που αναβαθμίζουν τα όπλα Pack-a-Punched, καθιστώντας τα πιο ισχυρά. Τα ειδικά αντικείμενα ονομάζονται Aetherium και Aether Tools.

Perk-a-Colas

Το MW3 Zombies επαναφέρει το δημοφιλές "Perk-a-Colas" από το Call of Duty: Black Ops. Αυτά τα Perk-a-Colas παρέχουν διάφορα οφέλη στους παίκτες και βελτιώνουν το παιχνίδι τους. Η λίστα των Perk-a-Colas στο MW3 Zombies περιλαμβάνει Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up και Tombstone Soda.

Mods πυρομαχικών

Παρόμοια με τα προηγούμενα παιχνίδια COD Zombies, το MW3 Zombies διαθέτει μια σειρά από mods πυρομαχικών που παρέχουν στοιχειώδεις αναβαθμίσεις καθώς οι παίκτες σκοτώνουν τους νεκρούς στο Urzikstan.

Παιχνίδι και Στόχοι

Στο MW3 Zombies, ο βασικός στόχος είναι να ολοκληρώσετε εργασίες, αποστολές, 'Tiers' και 'Acts' καθώς οι παίκτες εξερευνούν τον ανοιχτό κόσμο του Urzikstan κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης των Zombie. Ο κόσμος χωρίζεται σε περιοχές με ποικίλη ένταση και επίπεδα απειλής. Οι παίκτες έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν και να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην δαγκωθούν από τους νεκρούς.

Καλή τύχη στις προσπάθειές σας για την καταπολέμηση των ζόμπι!

Για περισσότερα νέα του Call of Duty, επισκεφτείτε το Esports.net.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις