Ειδήσεις

October 31, 2023

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με τις προδιαγραφές υπολογιστή Modern Warfare 3

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Εισαγωγή

Η Activision αποκάλυψε πρόσφατα τις προδιαγραφές υπολογιστή για το Call of Duty: Modern Warfare 3, και παραδόξως, δεν είναι τόσο απαιτητικές όσο αναμενόταν. Αυτά είναι υπέροχα νέα για τους παίκτες PC που δεν διαθέτουν συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές επιφυλάξεις που πρέπει να έχετε κατά νου.

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με τις προδιαγραφές υπολογιστή Modern Warfare 3

Προδιαγραφές υπολογιστή για το Modern Warfare 3

Εάν θέλετε να εκτελέσετε το Modern Warfare 3 στις υψηλότερες ρυθμίσεις, θα χρειαστείτε μια CPU 8ης γενιάς i7 ή παρόμοια AMD, 16 GB μνήμης RAM και ένα RTX 3080 ή RX 6800XT. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε υπολογιστή χαμηλότερης ποιότητας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το παιχνίδι με i3 6ης γενιάς, 8 GB μνήμης RAM και GTX 960 ή RX 470. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ελάχιστες προδιαγραφές επιτρέπουν μόνο την πρόσβαση για πολλούς παίκτες, όχι για την καμπάνια.

Θέματα για υπολογιστές χαμηλότερης ποιότητας

Το Modern Warfare 3 εισάγει αποστολές «Open Combat», οι οποίες απαιτούν πλοήγηση σε μεγάλα, ανοιχτά περιβάλλοντα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχος σε υπολογιστές χαμηλότερης ποιότητας, επομένως είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας.

Η/Υ εναντίον άλλων πλατφορμών

Ο υπολογιστής θεωρείται η καλύτερη πλατφόρμα για το Call of Duty, ειδικά για esports και streaming. Οι περισσότεροι επαγγελματίες παίκτες και streamers χρησιμοποιούν υπολογιστές για την καλύτερη απόδοση. Ωστόσο, το παιχνίδι τρέχει καλά και σε ρυθμίσεις που υποστηρίζονται από PS5. Ενώ λιγότεροι άνθρωποι παίζουν Call of Duty στο Xbox, η ιδιοκτησία της Activision από τη Microsoft θα μπορούσε να αλλάξει αυτό στο μέλλον.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, οι προδιαγραφές υπολογιστή για το Modern Warfare 3 είναι σχετικά προσβάσιμες, επιτρέποντας σε ένα ευρύ φάσμα παικτών να απολαύσουν το παιχνίδι. Είτε διαθέτετε εξέδρα υψηλής τεχνολογίας είτε υπολογιστή χαμηλότερης ποιότητας, υπάρχει μια διαμόρφωση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη τις απαιτήσεις για πρόσβαση στην καμπάνια και το πιθανό άγχος σε υπολογιστές χαμηλότερης ποιότητας κατά τη διάρκεια των αποστολών «Open Combat». Τελικά, ο υπολογιστής παραμένει η κορυφαία επιλογή για το Call of Duty, αλλά και άλλες πλατφόρμες προσφέρουν επίσης μια καλή εμπειρία παιχνιδιού. Μείνετε συντονισμένοι στο Esports.net για περισσότερα νέα του Call of Duty.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις