Κριτική στοιχημάτων William Hill - Αναλήψεις

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
ΜπόνουςΜπόνους καλωσορίσματος έως και $300
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
Το εμπιστεύονται
Επαληθευμένο
Ασφαλές
Ιστορικό Αθλητικό Στοίχημα Απεριόριστες Αναλήψεις
William Hill is not available in your country. Please try:
Αναλήψεις

Αναλήψεις

Οι περισσότερες αναλήψεις θα διεκπεραιωθούν εντός πέντε ημερών από την υποβολή του αιτήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαιά τους εντός αυτής της περιόδου. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να κάνουν ανάληψη από κινητό και tablet, ώστε να μπορούν να παίζουν και να ξεκινούν από οπουδήποτε.

Η ανάληψη είναι επίσης απίστευτα απλή με αυτόν τον ιστότοπο. Οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε κλικ στην «Ανάληψη» στο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης.
  • Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ανάληψη έως και 10.000 $ την εβδομάδα.
  • Επιλέξτε «Ανάληψη» από τη λίστα επιλογών που θα μεταφερθείτε στη σελίδα ανάληψης.
  • Κάντε κλικ στην «Ανάληψη» για να μεταφερθείτε στη σύνοψη του λογαριασμού. Πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος τραπεζικός λογαριασμός για να κάνετε αυτό το βήμα.
  • Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία στην επόμενη σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη συνέχεια. Αυτό θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση και ημερομηνία γέννησης.
  • Επιλέξτε τον λογαριασμό στον οποίο θα κάνετε ανάληψη των κερδών. Κάποιος μπορεί να επιλέξει μεταξύ τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής κάρτας.
  • Εισαγάγετε το ποσό για ανάληψη
  • Κάντε κλικ στην «Έναρξη ανάληψης» για να μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην τελική σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Επιβεβαίωση ανάληψης» αφού κάνετε όλες τις επιθυμητές επιλογές.
William Hill; ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων eSports;
2022-04-07

William Hill; ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων eSports;

Το William Hill είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων. Ενώ είναι γνωστή για τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, η εταιρεία έχει ανοίξει τα φτερά της στη σκηνή στοιχημάτων eSports και κατατάσσεται ανάμεσα στις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports σήμερα. Λοιπόν, τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία αυτού του bookie; Αυτό είναι το θέμα αυτού του άρθρου. Αλλά πριν βουτήξετε στις λεπτομέρειες, εδώ είναι τα κυριότερα σημεία της εταιρείας.