Κριτική στοιχημάτων Pixel.bet - Παιχνίδια

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Τρόποι κατάθεσης
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Τα πιο δημοφιλή eSports

Όχι μόνο είναι το Counter-Strike: Global Offensive ένα από τα πιο εμβληματικά shooter πρώτου προσώπου στον κόσμο, αλλά είναι επίσης η πιο δημοφιλής δράση στοιχηματισμού eSports στην PixelBet. Θα ανακαλύψετε διάφορους αγώνες που μπορούν να παίξουν για όλα τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών τουρνουά όπως το CS: GO Major Championship και το Blast Premier Series.

Σε σύγκριση με τον μέσο όρο του κλάδου, οι αγορές στοιχημάτων θεωρούνται μέτριες και ανταγωνιστικές. Εκτός από τη συμβατική κατάσταση του στοιχήματος στον νικητή του αγώνα, θα υπάρχουν από πέντε έως είκοσι εναλλακτικές αγορές στοιχηματισμού διαθέσιμες, ανάλογα με το γεγονός και τον αγώνα.

Το Pixel.Bet καλύπτει όλα όσα χρειάζεται ένας περιστασιακός ή συχνός παίκτης σχετικά με τη δραστηριότητα CS: GO, παρόλο που προφανώς δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αναζήτηση εξειδικευμένων στοιχημάτων.

Ζωντανό στοίχημα

Ένα κουμπί σάς μεταφέρει στις δυνατότητες ζωντανών στοιχημάτων απευθείας από την αρχική σελίδα, καθιστώντας αυτόν έναν εξαιρετικό ιστότοπο για στοιχήματα στα esports. Εδώ, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων που παίζονται αυτήν τη στιγμή. Τα ζωντανά στοιχήματα απαιτούν ενδελεχή εξέταση των διαθέσιμων πληροφοριών στον ιστότοπο. Τα στατιστικά παρέχουν πληροφορίες όπως τα αποτελέσματα των πρόσφατων αγώνων και το ποσοστό των νικών που πέτυχε κάθε ομάδα. Για να κάνετε το επιπλέον μίλι, ερευνήστε τις ομάδες σε εναλλακτικούς ιστότοπους.

Η PixelBet προσφέρει εκτεταμένες αγορές για ηλεκτρονικά αθλητικά στοιχήματα, με τον νικητή του αγώνα να αποτελεί και πάλι την κύρια επιλογή. Εξακολουθεί να μην περιλαμβάνεται στοίχημα «ισοπαλία» σε αυτό το στοίχημα. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε 2-way ή 3-way για το ποια ομάδα θα έχει τα περισσότερα σκοτώματα σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι Dota 2. Ο στοιχηματισμός σας πρέπει να επιστρέψει τα χρήματά σας εάν βάλετε ένα στοίχημα 2-way και το παιχνίδι τελειώσει με ισοπαλία .

PixelBet's περιοχή ζωντανών στοιχημάτων έχει μια ποικιλία από αγορές στοιχηματισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας για την οποία ομάδα θα συγκεντρώσει τους περισσότερους στρατώνες. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μια αγορά για στοιχηματισμό σχετικά με το αν τα τελικά σκορ θα είναι σωστά ή όχι, και θα εξελίσσεται καθώς οι ομάδες θα σκοράρουν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στοιχήματα συχνά τίθενται σε αναμονή ενώ τα παιχνίδια προχωρούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι απαιτούν από τον bookmaker να υπολογίσει εκ νέου τις αποδόσεις. Γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τα στοιχήματά σας το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, η PixelBet παρέχει ζωντανή ροή Twitch γεγονότων ηλεκτρονικών αθλημάτων για να απολαμβάνουν οι πελάτες της ενώ στοιχηματίζουν στη δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή ζωντανής ροής του αθλητικού στοιχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πριν ο παίκτης εγγράψει λογαριασμό. Όταν η υπηρεσία ζωντανής ροής είναι online, οι θεατές μπορούν να επιλέξουν από πολλούς σχολιαστές. Αυτοί οι σχολιαστές πρέπει να μιλούν άπταιστα σε μια γλώσσα που να μπορούν να κατανοήσουν οι θεατές.

Λεγεώνα των Θρύλων

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2009, αλλά από τότε, το δημοτικότητα του League of Legends Το (LoL), συχνά γνωστό ως League, έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Η PixelBet προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από αγορές League of Legends και μια γενναιόδωρη επιλογή από βραβεία.

Οι θεατές όλων των λωρίδων βρίσκουν το League of Legends (LoL) συναρπαστικό λόγω της γρήγορης ταχύτητας του παιχνιδιού και της έμφασης στην ομαδική εργασία σε ένα περιβάλλον RTS.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πολλά παιχνίδια, ειδικά στους γύρους πριν από τους Κόσμους. Κάθε χρόνο, οι καλύτεροι παίκτες του League of Legends και οι ομάδες από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να καθορίσουν ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής όλου του παιχνιδιού.

γενναίος

Το shooter πρώτου προσώπου VALORANT, που αναπτύχθηκε από την Riot Games, είναι το σημερινό αγαπημένο της ανταγωνιστικής σκηνής gaming. Υπάρχουν απόηχοι των Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch και League of Legends στον καινοτόμο συνδυασμό τακτικής σκοποβολής και μοναδικών χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Οι παίκτες και των δύο αγώνων έχουν αγκαλιάσει τον VALORANT με ανοιχτές αγκάλες. Οι προβολές Peak Twitch για το παιχνίδι ήταν πάνω από 1,7 εκατομμύρια και εκατομμύρια παίκτες εξακολουθούν να συνδέονται κάθε εβδομάδα για να προχωρήσουν σε επίπεδα VALORANT. Η προσοχή αυτής της τεράστιας τηλεθέασης έχει στραφεί στην ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση esports VALORANT και το Valorant στοίχημα.

Τα στοιχήματα πρέπει να τοποθετούνται σε μεγάλα τουρνουά VALORANT, συμπεριλαμβανομένων των Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch και Conquerors Championship.

FIFA

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και συναρπαστικά Esports για παρακολούθηση είναι το FIFA. Παρακολουθώντας τους επαγγελματίες να ανταγωνίζονται FIFA, καθώς ελέγχουν αβίαστα τους παίκτες τους και σκοράρουν απίστευτα γκολ, είναι συναρπαστικό.

Είναι ένα υπέροχο esport γιατί οι καλύτεροι παίκτες και οι καλύτερες ομάδες ανταγωνίζονται σε ένα περιβάλλον που φαίνεται πολύ αυθεντικό. Πολλά συμβαίνουν, επομένως είναι συναρπαστικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους παίκτες.

Λόγω της μετέωρης ανόδου των FIFA Esports, το έτος 2022 θα διοργανωθούν τρία μεγάλα τουρνουά από τη FIFA: το FIFAe Club Series 2022, το FIFAe Nations Series 2022 και το FIFAe World Cup 2022.

DotA 2

Το Dota 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που απαιτεί υψηλό επίπεδο στρατηγικής πρόβλεψης, μοναδικές ατομικές γνώσεις και συλλογική προσπάθεια.

Η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχημάτων esports στοιχηματίζει σε αγώνες DotA 2. Τα στοιχήματα κεφαλιού σε αγώνες οντοτήτων και πρωταθλητές τουρνουά, όπως το The Invitational, είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά πονταρίσματα που προσφέρονται για αυτούς τους μεμονωμένους διαγωνισμούς.

Μια μεγάλη ποικιλία επιλογών είναι διαθέσιμη για όσους ενδιαφέρονται για ζωντανά στοιχήματα στο Dota 2. Τα στοιχήματα εντός παιχνιδιού είναι πιο συναρπαστικά από τα στοιχήματα πριν τον αγώνα, επειδή μπορείτε να παρακολουθείτε τη δράση καθώς εξελίσσεται και να προσαρμόζετε τη στρατηγική στοιχημάτων σας στα αποτελέσματα μεμονωμένων αγώνων , το οποίο είναι ιδιαίτερα σχετικό στο Dota.

Call of Duty

Call of Duty είναι μια γνωστή μάρκα. Συνεχίζει να ακολουθεί την πρώτη θέση παρά την άφιξη νέων, τρομερών αντιπάλων. Οι κλίμακες ανταγωνισμού και εκδηλώσεων στη σκηνή των esports του Call of Duty βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Επομένως, ο τζόγος στα παιχνίδια Call of Duty αυξάνεται σημαντικά.

Το Call of Duty League (CDL) έχει αναζωογονήσει τη βιομηχανία των esports, η οποία ήταν εκεί για λίγο, αλλά ως επί το πλείστον αγνοήθηκε μέχρι πρόσφατα.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα το Call of Duty League να καταιγίσει τη βιομηχανία των esports όταν τελικά κυκλοφορήσει. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά επιτυχημένο, απασχολεί κάθε κορυφαίο παίκτη του Call of Duty και αντιμετωπίζει τα μέλη της ομάδας του σαν πλήρεις συνεργάτες.

Total score9.1
Πλεονεκτήματα

Γρήγορες πληροφορίες για καζίνα

Year foundedYear founded: 2018
EsportsEsports (8)
CS:GODota 2HearthstoneHeroes of the StormLeague of LegendsOverwatchStarCraft 2Valorant
ΆδειεςΆδειες (1)
Swedish Gambling Authority
ΓλώσσεςΓλώσσες (2)
Αγγλικά
Σουηδικά
Είδη υποστήριξηςΕίδη υποστήριξης (2)
Email υποστήριξης
Ζωντανή συνομιλία
ΜπόνουςΜπόνους (1)
ΝομίσματαΝομίσματα (2)
ευρώ
κορόνες Σουηδίας
Τρόποι κατάθεσηςΤρόποι κατάθεσης (1)
ΧώρεςΧώρες (6)
Βραζιλία
Γαλλία
Ιαπωνία
Μάλτα
Νορβηγία
Σουηδία