Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Litecoin

Η χρήση του νομίσματος fiat για διαδικτυακές συναλλαγές φαίνεται μάλλον κοσμική. Μην ξεχνάμε ότι ο πληθωρισμός μειώνει την αξία του με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα είναι το μέλλον καθώς δεν έχουν περιορισμό για το πότε και πώς να τα χρησιμοποιήσουν. Ακόμα καλύτερα, τα ψηφιακά νομίσματα είναι πιο πιθανό να εκτιμηθούν. Το Litecoin (LTC) αντιπροσωπεύει επίσης το μέλλον.

Οι χρήστες μπορούν να το ανταλλάξουν χωρίς μεσάζοντες. Ξεχάστε πιστωτικές κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα. Το LTC είναι πιο βολικό για τα στοιχήματα esports. Μερικές φορές, οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα εάν τις χρησιμοποιήσετε σε διαδικτυακούς στοιχηματιστές. Εάν ζείτε σε μια χώρα που περιορίζει σοβαρά τα στοιχήματα, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα αξιοπρεπές VPN και εγγραφείτε σε έναν στοιχηματισμό Litecoin (δείτε τη λίστα με τις καλύτερες 10 προτάσεις με τις καλύτερες προτάσεις). Με αυτόν τον τρόπο, θα απολαύσετε το ποντάρισμα με τον LTC όπου κι αν βρίσκεστε.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Litecoin
Σχετικά με το Litecoin

Σχετικά με το Litecoin

Από τον Ιανουάριο του 2022, το Litecoin είναι το 21ο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο βάσει κεφαλαιοποίησης, με τιμή 148,57 $. Έχει γίνει βασικό στοιχείο για πολλούς λάτρεις των κρυπτονομισμάτων λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς του. Το Litecoin είναι ένα altcoin (εναλλακτική κρυπτογράφηση) που κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου 2011 από τον Charlie Lee, ο οποίος εργαζόταν στην Google ως μηχανικός.

Είναι ένα παράγωγο της βάσης κωδικών Bitcoin, αλλά έχει τροποποιηθεί αρκετά. Όπως κάθε άλλο εικονικό νόμισμα, το LTC χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο δίκτυο πληρωμών που δεν ελέγχεται ούτε από άτομο ούτε από κυβερνητική αρχή. Σε αντίθεση με Bitcoin, το οποίο βασίζεται στο SHA-256, το Litecoin χρησιμοποιεί το Scrypt ως αλγόριθμο απόδειξης εργασίας και έχει ταχύτερο ρυθμό δημιουργίας μπλοκ.

Το Litecoin διαθέτει άδεια MIT, μια άδεια ελεύθερου λογισμικού από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε παγκοσμίως, επιτρέποντας συναλλαγές peer-to-peer μεταξύ ιδιωτών, εμπόρων και επενδυτών. Σήμερα, πολλές εταιρείες στοιχημάτων αποδέχονται αυτήν την επιλογή πληρωμής για esports. Λόγω των μεγαλύτερων μπλοκ του, οι συναλλαγές Litecoin είναι πιο γρήγορες και φθηνότερες.

Όταν χρησιμοποιείται ως α μέθοδος κατάθεσης σε ιστότοπο στοιχημάτων esports, η επεξεργασία του LTC μπορεί να διαρκέσει περίπου 3 λεπτά, ενώ το Bitcoin περίπου 6 λεπτά. Το δίκτυο Bitcoin είναι πιο απασχολημένο και ορισμένες συναλλαγές μπορεί να χρειαστούν μια ολόκληρη ώρα για να ολοκληρωθούν. Από την άλλη πλευρά, τα τέλη LTC είναι το ένα δέκατο του Bitcoin, γεγονός που το καθιστά την καλύτερη επιλογή για παίκτες στοιχηματισμού με ταχύτητα και προϋπολογισμό.

Σχετικά με το Litecoin
Χρήση Litecoin σε διαδικτυακούς στοιχηματιστές

Χρήση Litecoin σε διαδικτυακούς στοιχηματιστές

Η κατάθεσή σας θα πρέπει να προέρχεται από ένα πορτοφόλι LTC, αν και δεν μπορείτε να τη συνδέσετε απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό. Ωστόσο, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι από άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης ή πλατφόρμα ανταλλαγής χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα. Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στα esports του Litecoin, βρείτε έναν πράκτορα στοιχημάτων που να υποστηρίζει αυτό το ψηφιακό νόμισμα. Αν αμφιβάλλετε, βασιστείτε στους 10 κορυφαίους στοιχηματιστές μας με Litecoin που έχουν επαληθευτεί για διαφάνεια, δικαιοσύνη και ασφάλεια από ειδικούς.

Πώς να κάνετε μια απευθείας κατάθεση με το Litecoin

Αφού βρείτε ένα καλό Litecoin ιστοσελίδα στοιχημάτων esports, η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας θα πρέπει να είναι εύκολη. Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό στοιχημάτων eSports
 2. Επιλέξτε ένα παιχνίδι eSport στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε και κάντε κλικ στο παιχνίδι
 3. Θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα κατάθεσης
 4. Επιλέξτε Cryptocurrency και μετά Litecoin ως μέθοδο κατάθεσής σας
 5. Σε μια αναδυόμενη σελίδα, συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας Litecoin
 6. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε στο bookmaker ως το bankroll σας
 7. Στο πορτοφόλι LTC, κάντε κλικ στο κουμπί αποστολής
 8. Ολοκληρώστε την επαλήθευση στην οθόνη για να οριστικοποιήσετε τη συναλλαγή

Οι μεταφορές Litecoin είναι άμεσες και θα κατευθυνθείτε σε μια σελίδα επιβεβαίωσης. Θα λάβετε απόδειξη πληρωμής στη διεύθυνση email σας. Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας στα esports, ώστε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε αμέσως. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το ελάχιστο επιτρεπόμενο ποσό κατάθεσης του bookmaker πριν κάνετε μια κατάθεση. Με το Litecoin, δεν υπάρχει καθορισμένο ημερήσιο όριο κατάθεσης. Επομένως, μπορείτε να καταθέτετε οποιοδήποτε ποσό όσο συχνά θέλετε.

Χρήση Litecoin σε διαδικτυακούς στοιχηματιστές
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin

Εφόσον χρησιμοποιήσατε ήδη την επιλογή πληρωμής Litecoin για esports, μπορείτε να εξαργυρώσετε γρήγορα τα κέρδη σας στο πορτοφόλι σας LTC. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε στο smartphone σας, επειδή οι κορυφαίοι στοιχηματιστές Litecoin είναι φιλικοί προς κινητά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τον σωστό προορισμό ή διεύθυνση, καθώς οποιαδήποτε μεταφορά πραγματοποιείτε είναι μη αναστρέψιμη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μετακινήσετε τα κέρδη από τον λογαριασμό σας στα eSports με αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

 1. Στον ιστότοπο του bookmaker, κάντε κλικ στην ενότητα πληρωμών
 2. Επιλέξτε το Litecoin ως τρόπο πληρωμής
 3. Μεταβείτε στο πορτοφόλι LTC και αντιγράψτε τη διεύθυνση ή σαρώστε τον κωδικό QR με το smartphone σας
 4. Επικολλήστε τη διεύθυνση στην ενότητα ανάληψης του bookmaker
 5. Προσδιορίστε το ποσό για ανάληψη, λαμβάνοντας υπόψη το ελάχιστο και το μέγιστο όριο του bookmaker
 6. Δείτε εάν όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές πριν πατήσετε το κουμπί υποβολής/αίτησης
 7. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στην οθόνη

Μόλις ο πάροχος esports επιβεβαιώσει το αίτημά σας, θα λάβετε χρήματα στο πορτοφόλι LTC σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ηλεκτρονικές πληρωμές ή να το μετατρέψετε σε χρηματικά ποσά μέσω ανταλλακτηρίων που υποστηρίζουν τέτοιες μετατροπές. Και πάλι, το Litecoin δεν επιβάλλει όρια συναλλαγών, αλλά πρέπει να συμμορφώνεστε με τα όρια του πράκτορα στοιχημάτων. Οι αναλήψεις Litecoin δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από δύο ώρες.

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Litecoin
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Litecoin

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Litecoin

Ιστορικά, οι άνθρωποι εμπιστεύονταν την κυβέρνηση για την έκδοση νομισμάτων, αλλά το Litecoin δημιουργήθηκε μέσω εξόρυξης. Ο αριθμός των κερμάτων LTC σε κυκλοφορία είναι σταθερός. Οι εξορύκτες χρησιμοποιούν υπολογιστική ισχύ για να προσθέσουν συναλλαγές στο blockchain. Ως εικονικό νόμισμα που βασίζεται σε blockchain, το Litecoin έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει μερικές από τις πιο γρήγορες ψηφιακές συναλλαγές
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Διατηρεί τα στοιχήματα eSports ιδιωτικά και ανώνυμα
 • Κορυφαία ασφάλεια στο διαδίκτυο
 • Παρακάμπτει γεωγραφικούς περιορισμούς

Μειονεκτήματα

 • Η τιμή του Litecoin πέφτει τακτικά όταν η βιομηχανία κρυπτογράφησης υποφέρει από πισωγυρίσματα
 • Δεν είναι εύκολο να έρθεις από έναν αξιόπιστο πρακτορείο στοιχημάτων Litecoin
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Litecoin
Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Litecoin

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Litecoin

Τεχνικά, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας για την απόκτηση Litecoin. Ωστόσο, τα καθιερωμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Coinbase επιτρέπουν μόνο σε χρήστες 18 ετών και άνω να εξορύσσουν και να ανταλλάξουν LTC. Άλλα μέσα για την αγορά κουπονιών LTC δεν απαιτούν οι χρήστες να είναι άνω των 18 ετών. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε τραπεζικό λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Litecoin. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Litecoin είναι διαθέσιμο μέσω πλατφορμών συναλλαγών κρυπτογράφησης και ανταλλαγών όπως το Binance και το CoinbasePro. Οι έμποροι συνήθως ανταλλάσσουν τόσο παραδοσιακά νομίσματα όσο και άλλα κρυπτονομίσματα για το Litecoin. Μόλις αποκτήσετε το LTC, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο πορτοφόλι σας LTC ή σε ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων.

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι LTC

Όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι για την αποθήκευση Litecoins, λάβετε υπόψη την ασφάλεια και την ευκολία. Κατά την εγγραφή σας σε έναν πάροχο ψηφιακού πορτοφολιού, θα σας ζητηθεί να παρέχετε:

 • Κρατική ταυτότητα/άδεια οδήγησης/διαβατήριο
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Ημερομηνια γεννησης
 • Τωρινή διεύθυνση
 • Φωτογραφία selfie

Μπορείτε να το ρυθμίσετε με αυτή την απλή διαδικασία.

1. Κατεβάστε την εφαρμογή πορτοφολιού από το Google Play ή το AppStore
2. Εγγραφείτε με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, τη διεύθυνση email ή τον λογαριασμό σας στο Facebook
3. Δώστε προσωπικά στοιχεία για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας
4. Ορίστε έναν κωδικό PIN και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το πορτοφόλι στην επιφάνεια εργασίας. Η εγγραφή για ένα πορτοφόλι Litecoin είναι δωρεάν. Μόλις ρυθμίσετε, μπορείτε να κρατάτε, να αγοράζετε, να πουλάτε ή να χρησιμοποιείτε τα νομίσματα για στοιχήματα esports με ευκολία. Προσοχή στις απάτες κρυπτογράφησης που ενθαρρύνουν τους χρήστες του Litecoin να επενδύουν σε συγκεκριμένες εταιρείες μόνο για να κλείσουν απότομα τέτοια προγράμματα. Οι απατεώνες συνήθως εξαφανίζονται αφού εξαπατήσουν ανυποψίαστους χρήστες.

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Litecoin
Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin

Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια πλατφόρμα ανταλλαγής Litecoin με διάφορους τρόπους:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας
 • Ζωντανοί πράκτορες
 • Υποστήριξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Για γρήγορη απάντηση, υποβάλετε αιτήματα μέσω της διεύθυνσης email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ανταλλαγής. Συνήθως, θα πρέπει να επιλέξετε μια κατηγορία ερωτήσεων. Να είστε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Litecoin