Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται ePay

Τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ePay για να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας τους ή να στείλουν χρήματα στο διαδίκτυο. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού ePay, οι χρήστες πρέπει να δηλώσουν τη χρεωστική ή την πιστωτική τους κάρτα. Στη συνέχεια, μπορούν να πραγματοποιήσουν μια πληρωμή χρησιμοποιώντας είτε το ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι είτε την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που σχετίζεται με τον λογαριασμό τους. Το ePay είναι απλό στη χρήση και προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πληρωμής εκτός από καταθέσεις χρημάτων, όπως η πληρωμή λογαριασμών και η πραγματοποίηση αγορών από κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Ο τρόπος πληρωμής έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την έναρξή του.

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων eSports που δέχονται τη μέθοδο πληρωμής ePay: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet και Fansport.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται ePay
Flag

Κορυφαία καζίνο

gr Country FlagCheckmark

22BET

gr Country FlagCheckmark
BonusΜέχρι $600

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
  • Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων
  • Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών

Η 22Bet λειτουργεί από το 2017. Ανήκει στην TECHSOLUTIONS NV, έναν οργανισμό με έδρα το Κουρασάο. Χάρη στην άδεια τζόγου του Κουρασάο που ισχύει μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2023, οι περισσότεροι παίκτες στο διαδίκτυο τη βρίσκουν ασφαλή επειδή η κυβέρνηση του Κουρασάο χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο τοπίο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Το ePay ιδρύθηκε το 2014 από μια ομάδα ειδικών στον τομέα της επεξεργασίας πληρωμών. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής της, η εταιρεία επεκτάθηκε γρήγορα για να γίνει κορυφαίος παίκτης στις πληρωμές. Η πλατφόρμα ePay έχει σχεδιαστεί για διεθνείς μεταφορές πληρωμών που είναι ασφαλείς, ασφαλείς και γρήγορες. Είναι κατάλληλο για προσωπική χρήση και χρήση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το ePay είναι ένα από τα καλύτερα για δάνεια peer-to-peer, παγκόσμιες αγορές και συναλλαγές. Είναι απλό στη χρήση.

Η μέθοδος πληρωμής υιοθετείται στις περισσότερες μεγάλες χώρες σε όλο τον κόσμο και οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χρησιμοποιώντας τους επιτραπέζιους υπολογιστές ή τις εφαρμογές τους για κινητά γρήγορα και με ασφάλεια. Αυτή η πολυεθνική εταιρεία αναγνωρίζεται από όλους τους μεγάλους μπουκ, επομένως γνωρίζετε ότι είναι μια αξιόπιστη μάρκα. Είναι λογικό ότι τα γνωστά αθλητικά βιβλία επιτρέπουν το ePay να χρησιμοποιείται για καταθέσεις και ανάληψη χρημάτων.

Section icon
Είναι το ePay δημοφιλές;

Είναι το ePay δημοφιλές;

Ο τρόπος πληρωμής είναι πολύ δημοφιλής για τα στοιχήματα eSports. Χρησιμοποιείται στη Νοτιοανατολική Ασία καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, πολλές από τις οποίες έχουν νομιμοποιήσει το διαδικτυακό στοίχημα.

Έχει σταθερή φήμη, έχει προσελκύσει νέους οπαδούς και έχει συναρπάσει τους πελάτες με την ευελιξία και τη διαφάνειά του. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές σε όλα τα κύρια νομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής λίρας, του δολαρίου ΗΠΑ και του ευρώ. Κάθε φορά που τοποθετείτε ένα στοίχημα, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε αμέσως.

Είναι το ePay δημοφιλές;
Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το ePay

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το ePay

Οι καταθέσεις γίνονται επιλέγοντας τη μέθοδο κατάθεσης ePay από τις διαθέσιμες μεθόδους στον ιστότοπο στοιχημάτων eSports. Ο ιστότοπος σάς ανακατευθύνει σε μια καρτέλα ePay όπου συνδέεστε, εισάγετε το ποσό και κάνετε κλικ στην επιβεβαίωση.

Όλες οι καταθέσεις ePay στον στοιχηματικό σας λογαριασμό είναι στιγμιαίες. Όλες οι καταθέσεις εμφανίζονται στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο στοιχημάτων σας αμέσως, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε χρήματα και να στοιχηματίσετε σε eSports και παραδοσιακά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου Premier League, χωρίς καθυστέρηση. Αυτό είναι ιδανικό για όσους στοιχηματίζουν εν κινήσει ή αναζητούν τις καλύτερες αποδόσεις αθλητικών στοιχημάτων.

Οι αναλήψεις είναι επίσης γρήγορες και αξιόπιστες. Οι κορυφαίοι διαδικτυακοί στοιχηματιστές είναι συνήθως αυτοί που παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών. Οι εταιρείες στοιχημάτων θα πρέπει να μπορούν να υποστηρίζουν τα πολλά αθλήματα και τις σχετικές αγορές τους με καλές αποδόσεις, ζωντανές μεταδόσεις, εξαιρετική προσφορά καλωσορίσματος και γρήγορες αναλήψεις.

Χρήση ePay σε διαδικτυακούς πράκτορες στοιχημάτων

Κάθε φορά που το ePay είναι μια επιλογή για εσάς, τότε το στοίχημα eSports με τη μέθοδο είναι πολύ απλό. Πρέπει πρώτα να έχετε έναν λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε στον ιστότοπό τους σε λίγα λεπτά, εάν δεν έχετε ήδη. Είναι δωρεάν και απλό να εγγραφείτε στο ePay. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζονται οι χρήστες είναι μια διεύθυνση email και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να εγγραφούν σε έναν λογαριασμό ePay.

Τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ePay για διαδικτυακά στοιχήματα με παρόμοιο τρόπο με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τόσο για κατάθεση όσο και για ανάληψη χρημάτων, αφού εγγραφείτε και το συνδέσετε με έναν τρόπο πληρωμής. Για να λάβετε ένα δωρεάν στοίχημα, πολλά από αυτά τα bookmakers σάς επιτρέπουν να καταθέσετε χρήματα στο ePay.

Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το ePay
Πώς να κάνετε ανάληψη με ePay

Πώς να κάνετε ανάληψη με ePay

Οι περισσότεροι ιστότοποι που δέχονται ePay ως α μέθοδος πληρωμής να έχετε ελάχιστο ποσό ανάληψης 10 $ ή 20 $, με μέγιστο ποσό κατάθεσης/ανάληψης 10.000 $ ανά ημέρα. Κατά την κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, δεν υπάρχουν χρεώσεις και οι συναλλαγές μεταξύ λογαριασμών ePay είναι επίσης χωρίς χρέωση. Άλλες συναλλαγές ενδέχεται να υπόκεινται σε χρεώσεις, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με το νόμισμα και τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείται.

Ανοίξτε τη σελίδα ανάληψης ή κάντε κλικ στο κουμπί Ανάληψη στην επιλογή λογαριασμού του ιστότοπου στοιχημάτων eSports για να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο πληρωμής. Εάν υπάρχει ποικιλία νομισμάτων, θα πρέπει να επιλεγεί το κατάλληλο νόμισμα και να εισαχθεί ένα ποσό.

Στη συνέχεια, πριν κάνετε κλικ στην ανάληψη, επιλέξτε το ePay ως επιλογή πληρωμής και ελέγξτε ξανά ότι όλα τα άλλα απαραίτητα στοιχεία είναι σωστά. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν μια λειτουργία με κωδικό 2FA πριν σταλούν τα χρήματα στον λογαριασμό τους στο ePay. Η υπηρεσία υποστήριξης θα είναι σε θέση να επιλύσει τυχόν ζητήματα που προκύπτουν.

Η μονάδα ePay εξαλείφει τη διπλή εισαγωγή δεδομένων και επιτρέπει την επεξεργασία πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνει απρόσκοπτα τις πληρωμές στο λογιστικό σύστημα και εφαρμόζει αυτόματα τις πληρωμές στα τιμολόγια.

Πώς να κάνετε ανάληψη με ePay
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το ePay

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το ePay

Πλεονεκτήματα

Το ePay είναι ένας τρόπος πληρωμής που Ιστότοποι στοιχημάτων eSports και οι παίκτες αγαπούν γιατί:

  • Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι άμεσες.
  • Όλα τα κύρια νομίσματα είναι αποδεκτά.
  • Το ePay δεν έχει χρεώσεις συναλλαγών σε bookmakers.

Μειονεκτήματα

  • Μέγιστα όρια συναλλαγών.
  • Κάποιος πρέπει να έχει κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό για να συνδεθεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το ePay
Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού ePay

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού ePay

Είναι γρήγορο και απλό να εγγραφείτε στο ePay. Ένας χρήστης μπορεί να προτιμήσει να το κάνει μέσω της εφαρμογής για κινητά ή του ιστότοπού του. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο λήψης για την εφαρμογή για κινητά. Ένα μεμονωμένο ακίνητο μπορεί να έχει μόνο έναν τραπεζικό λογαριασμό που μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει πληρωμές στο διαδίκτυο. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας σε μια εφαρμογή ePay, διασφαλίζοντας ότι το άτομο που τη συμπληρώνει είναι αυτό που λέει ότι είναι.

Το ePay το επαληθεύει στέλνοντας έναν κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης μέσω μηνύματος κειμένου ή φωνητικής κλήσης στον χρήστη ή επιτρέποντάς του να απαντήσει σε ερωτήσεις ασφαλείας.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων αποτρέπει την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών στους τραπεζικούς λογαριασμούς του διαχειριστή επιχείρησης μέσω ePay.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, μια έγκυρη διεύθυνση email και ένας έγκυρος αριθμός τηλεφώνου είναι όλα όσα απαιτούνται για να δημιουργήσουν οι χρήστες έναν λογαριασμό με τον τρόπο πληρωμής. Αφού ελέγξετε ξανά τα πάντα, μεταβείτε στον ιστότοπο και συμπληρώστε την απλή ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις απλές οδηγίες ενεργοποίησης πορτοφολιού.

Για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού, θα λάβετε έναν κωδικό επιβεβαίωσης. Θα σταλεί επίσης ένα email στη διεύθυνση email που παρουσιάζεται για επιβεβαίωση. Αφού τα επαληθεύσετε, ο λογαριασμός σας θα εγκριθεί. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τραπεζικές τους κάρτες για ανάληψη χρημάτων σε όποιο νόμισμα θέλουν.

Εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών.

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού ePay
Επιλογές υποστήριξης πελατών ePay

Επιλογές υποστήριξης πελατών ePay

Για να προχωρήσετε την εφαρμογή, η υποστήριξη πελατών θα επικοινωνεί μαζί σας μέσω email μερικές φορές την εβδομάδα. Τα προβλήματα κατάθεσης και ανάληψης μπορούν επίσης να γίνουν μέσω email ή καλώντας τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

Επειδή η υποστήριξη πελατών ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα και είναι χρήσιμη για τους χρήστες, τυχόν προβλήματα που προκύπτουν κατά τη χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει να προωθούνται γρήγορα σε έναν από τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών τους. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα προβλήματα μπορεί να είναι μικρά και μπορούν να λυθούν κοιτάζοντας τις Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου.

Αλληλεπιδράσεις πελατών με υποστήριξη ePay

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Support@Epayservices.com
Τηλεφωνικό Κέντρο: +44 (20) 81-3333-12

Επιλογές υποστήριξης πελατών ePay

Κορυφαία καζίνο

ΚατάταξηCasinoBonusRating
122BETΜέχρι $6008.7

Μην χάσετε αυτές τις προσφορές μπόνους

22BET
22BET
Τρόποι κατάθεσης
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σας22BET επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

EnergyCasino
EnergyCasino
Τρόποι κατάθεσης
BlikSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςEnergyCasino επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ivibet
Ivibet
Τρόποι κατάθεσης
Paysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςIvibet επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Close