Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Dogecoin

Μέχρι τώρα, είναι σαφές ότι μπορείτε να κάνετε πληρωμές σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων eSports με κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, δεν επιτρέπουν όλοι οι πάροχοι ηλεκτρονικά στοιχήματα eSports με Dogecoin. Εάν βρείτε μια πλατφόρμα που δέχεται αυτό το ψηφιακό νόμισμα, αυτός ο οδηγός θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το Dogecoin έχει ένα αποκεντρωμένο σύστημα και απολαμβάνει μηδενικό κυβερνητικό έλεγχο. Ανεξάρτητα από το πού στοιχηματίζετε, το δίκτυο είναι το ίδιο. Τα στοιχήματα Esports μέσω του Dogecoin κρατούν κρυφή την online ταυτότητά σας, καθώς δεν χρειάζεται να δώσετε την πραγματική σας ταυτότητα όταν χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό τζόγου σας. Μάθετε πώς λειτουργεί σε ιστότοπους στοιχημάτων eSports.

Kαλύτερες εταιρείες που δέχονται Dogecoin
Flag

Κορυφαία καζίνο

gr Country FlagCheckmark

22BET

gr Country FlagCheckmark
BonusΜέχρι $600

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
 • Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων
 • Μεγάλη επιλογή παιχνιδιών

Η 22Bet λειτουργεί από το 2017. Ανήκει στην TECHSOLUTIONS NV, έναν οργανισμό με έδρα το Κουρασάο. Χάρη στην άδεια τζόγου του Κουρασάο που ισχύει μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2023, οι περισσότεροι παίκτες στο διαδίκτυο τη βρίσκουν ασφαλή επειδή η κυβέρνηση του Κουρασάο χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο τοπίο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Dogecoin

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Dogecoin

Το Dogecoin (DOGE) είναι ένα παράγωγο κρυπτονομισμάτων ανοιχτού κώδικα του Luckycoin που βασίζεται στο Litecoin. Ο μηχανισμός απόδειξης της εργασίας του χρησιμοποιεί τεχνολογία σεναρίου. Το νόμισμα κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου 2013, από δύο μηχανικούς λογισμικού - έναν προγραμματιστή της IBM με έδρα το Πόρτλαντ του Όρεγκον, Μπίλι Μάρκους, και τον φίλο του Τζάκσον Πάλμερ, διευθυντή προϊόντων της Adobe Inc. από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ενώ ξεκίνησε ως αστείο, φέροντας το λογότυπο του σκύλου Shiba Inu, το DOGE προσέλκυσε σταδιακά τις μάζες, φτάνοντας σε κεφαλαιοποίηση άνω των 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι τον Μάιο του 2021.

Ο Τζάκσον Πάλμερ ήθελε να κοροϊδέψει κρυπτονόμισμα hype, και οι άνθρωποι τον αποκαλούσαν δύσπιστο αναλυτή. Τα tweets του έλαβαν πολλά θετικά σχόλια όταν παρουσίασε το Dogecoin.com.

Εν τω μεταξύ, ο Billy Markus προσπαθούσε να αναπτύξει ένα κρυπτονόμισμα, αλλά οι προσπάθειές του στο μάρκετινγκ απέβησαν άκαρπες. Προσέγγισε τον Plamer και χρησιμοποίησε το buzz Dogecoin για να πουλήσει λογισμικό που είναι τώρα το πραγματικό Dogecoin.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Dogecoin
Είναι το Dogecoin ένα δημοφιλές κρυπτονόμισμα;

Είναι το Dogecoin ένα δημοφιλές κρυπτονόμισμα;

Το Dogecoin είναι ένα παγκόσμιο νόμισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως α τρόπος πληρωμής για τυχερά παιχνίδια στα esports. Η διευρυνόμενη βάση χρηστών της μπορεί να αποδοθεί στις προσοδοφόρες επενδυτικές της ευκαιρίες. Σε αντίθεση με το Bitcoin, το Dogecoin έχει σκόπιμα υψηλή προσφορά. Σχεδόν όλοι οι δρόμοι κρυπτογράφησης, από τις ελεύθερες αγορές, μέχρι τα πορτοφόλια και τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης, υποστηρίζουν τις συναλλαγές με το DOGE.

Φαίνεται να είναι μια δημοφιλής μέθοδος κατάθεσης σε χώρες που δεν έχουν ακόμη νομιμοποιήσει τον διαδικτυακό τζόγο. Εκτός από την ανωνυμία, το DOGE είναι εξαιρετικά κρυπτογραφημένο με ελάχιστες πιθανότητες να χακαριστεί.

Το Dogecoin επιτρέπει στους παίκτες στοιχημάτων eSports να χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους εύκολα και γρήγορα. Κάθε κέρμα έχει μια συγκεκριμένη αξία και οι παίκτες στοιχημάτων esports μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να στοιχηματίσουν στο δικό τους αγαπημένα παιχνίδια esports από CS: GO, DOTA2, LoL, κ.λπ.

Είναι το Dogecoin ένα δημοφιλές κρυπτονόμισμα;
Πώς να κάνετε κατάθεση με Dogecoin

Πώς να κάνετε κατάθεση με Dogecoin

Πριν τοποθετήσετε μια κατάθεση, ελέγξτε για τυχόν νέο παίκτη κωδικούς μπόνους και άλλες προωθητικές ενέργειες. Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια εταιρεία στοιχημάτων eSports και συνδεθείτε
 • Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος δέχεται το DOGE. Επιπλέον, το Dogecoin θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής στην ενότητα ταμείο.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα καταθέσεων και κάντε κλικ στο «Dogecoin» ως προτιμώμενη μέθοδο κατάθεσης
 • Θα δείτε ένα νέο παράθυρο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναλλαγή
 • Δώστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού Dogecoin και τα στοιχεία σύνδεσής σας
 • Σαρώστε τον κωδικό QR που παρέχεται από τον πάροχο esports ή εισαγάγετε τη διεύθυνση του ψηφιακού πορτοφολιού του
 • Εισαγάγετε το ποσό στο DOGE που θέλετε να καταθέσετε. Ορισμένοι ιστότοποι θα σας ζητήσουν να καθορίσετε το ποσό σε USD και να το μετατρέψετε σε DOGE
 • Επιβεβαιώστε τη συναλλαγή και κάντε κλικ στην αποστολή
 • Το στοιχηματικό σας υπόλοιπο θα αντικατοπτριστεί σε λίγα λεπτά

Χρήση του Dogecoin σε ιστότοπους Esports

Το Dogecoin εξορύσσεται κάθε λεπτό και αποθηκεύεται σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αυτό το πορτοφόλι δεν μπορεί να συνδεθεί με τράπεζα, επειδή σχεδόν όλες οι χώρες δεν έχουν επίσημες ρυθμιστικές πολιτικές για το DOGE.

Με το Dogecoin ως μέθοδο κατάθεσης για esports, θα πραγματοποιήσετε δωρεάν μεταφορά σε μια εταιρεία στοιχημάτων esports. Εάν υπάρχει κάποια χρέωση, εξαρτάται από τον ιστότοπο τζόγου, κάτι που είναι σπάνιο. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με οποιοδήποτε ποσό με το DOGE, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι εντός του ορίου κατάθεσης του χειριστή.

Πώς να κάνετε κατάθεση με Dogecoin
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Dogecoin

Πώς να κάνετε ανάληψη με το Dogecoin

Αν και οι καταθέσεις Dogecoin είναι συγκριτικά πιο γρήγορες από τις αναλήψεις, οι δύο διαδικασίες είναι πρακτικά πανομοιότυπες. Ωστόσο, κάθε ιστότοπος τζόγου eSports έχει ένα ελάχιστο και μέγιστο όριο ανάληψης ανά ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Η διαδικασία θα μοιάζει με αυτό:

 • Μεταβείτε στο esports bookmaker και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
 • Μεταβείτε στην ενότητα πληρωμών και κάντε κλικ στην επιλογή "Αναλήψεις"
 • Επιλέξτε το Dogecoin ως τρόπο εξαργύρωσης
 • Αντιγράψτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού Dogecoin και καταχωρίστε την στη σελίδα ανάληψης
 • Εισαγάγετε το ποσό πληρωμής
 • Πατήστε το κουμπί επικύρωσης και περιμένετε να φτάσουν τα Dogecoins σας
Πώς να κάνετε ανάληψη με το Dogecoin
Χρονικό πλαίσιο και χρεώσεις απόσυρσης Dogecoin

Χρονικό πλαίσιο και χρεώσεις απόσυρσης Dogecoin

Εάν αναρωτιέστε πόσο γρήγορα γίνονται τα μετρητά, η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Φυσικά, είναι πιο γρήγορο από τις τυπικές τραπεζικές μεθόδους, αλλά μόνο αφού ο ιστότοπος esports εγκρίνει την ανάληψη σας. Ο ιστότοπος ενδέχεται να χρειαστούν έως και 48 ώρες για την επαλήθευση των διαπιστευτήριών σας.

Δεν υπάρχει καθυστέρηση στο σύστημα blockchain επειδή το καθολικό Dogecoin επεξεργάζεται πολλές συναλλαγές ανά λεπτό. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να περιμένετε τα κέρδη στον λογαριασμό σας σε μία ή δύο ημέρες.

Τα καλά νέα είναι ότι το σύστημα Dogecoin δεν χρεώνει τέλη επεξεργασίας για αναλήψεις τυχερών παιχνιδιών esports. Ένας πράκτορας στοιχημάτων θα χρεώσει μόνο μια χρέωση κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, η οποία θα είναι αμελητέα.

Χρονικό πλαίσιο και χρεώσεις απόσυρσης Dogecoin
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Dogecoin

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Dogecoin

Μια τεράστια κοινότητα κρυπτογράφησης υποστηρίζει το DOGE. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ελεύθερα με το νόμισμα εάν η χώρα σας έχει νομιμοποιήσει τον διαδικτυακό τζόγο. Εάν τα στοιχήματα είναι περιορισμένα στην περιοχή σας, χρησιμοποιήστε VPN σε ένα Dogecoin Ιστοσελίδα eSports. Διαβάστε τα καλά και τα αρνητικά της χρήσης του DOGE για στοιχήματα στα esports.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές
 • Πλήρης ανωνυμία
 • Χωρίς όρια εξόρυξης
 • Συμβατότητα αποκεντρωμένης ανταλλαγής
 • Πρόσβαση σε ειδικά μπόνους κρυπτογράφησης
 • Οι παίκτες αποκτούν εύκολα περισσότερα DOGE μετά τη νίκη των στοιχημάτων

Μειονεκτήματα

Ενώ η επένδυση στο DOGE έχει πολλά οφέλη, το νόμισμα φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω ορισμένων αρνητικών παραγόντων.

 • Αν και διασκεδαστικό, δεν είναι πραγματικά καινοτόμο
 • Χωρίς καπάκια ανεφοδιασμού
 • Σχετίζεται με συστήματα αντλίας και απόρριψης
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το Dogecoin
Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Dogecoin

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Dogecoin

Το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσετε το DOGE για στοιχήματα στο διαδίκτυο είναι να αγοράσετε τα νομίσματα. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι πλασματικά χρήματα, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να αγοράσετε μερικά. Η διαδικασία απόκτησης Dogecoins διεξάγεται διαδικτυακά.

Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως το Binance. Περιμένετε να επαληθευτεί το προφίλ σας μέσω email. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα κρυπτογράφηση στην ανοιχτή αγορά και να δείτε αν αξίζει να επενδύσετε στο DOGE.

Είναι δυνατή η αγορά DOGE με διεθνώς αποδεκτές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin, Ethereum ή Rippel με Dogecoin. Μόλις τα νομίσματα είναι έτοιμα για μεταφορά, το ανταλλακτήριο θα τα αποθηκεύσει στο πορτοφόλι σας και δεν θα χρεωθείτε δεκάρα.

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού Dogecoin
Πώς να δημιουργήσετε έναν ψηφιακό λογαριασμό Dogecoin

Πώς να δημιουργήσετε έναν ψηφιακό λογαριασμό Dogecoin

Πιθανότατα πρέπει να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι με έναν κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο κατά τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας στο στοίχημα eSports. Δεν χρειάζεστε τραπεζικό λογαριασμό για να το κάνετε αυτό και δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Τα βήματα για το άνοιγμα ενός ψηφιακού πορτοφολιού είναι τα εξής.

 1. Βρείτε ένα αξιόπιστο και επαληθευμένο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης και εγγραφείτε
 2. Επιλέξτε ένα κατάλληλο πορτοφόλι Dogecoin (MultiDoge/full ή Dogecoin Core/light) και ακολουθήστε τις οδηγίες για το άνοιγμα ενός
 3. Κατεβάστε την εφαρμογή πορτοφολιού Dogecoin στο smartphone σας
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή
 5. Επιλέξτε τα κρυπτονομίσματα που θα χρησιμοποιήσετε και σημειώστε τη διεύθυνση κατάθεσης
 6. Επαληθεύστε τη διεύθυνσή σας
Πώς να δημιουργήσετε έναν ψηφιακό λογαριασμό Dogecoin
Επιλογές υποστήριξης πελατών Dogecoin

Επιλογές υποστήριξης πελατών Dogecoin

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους παρόχους πορτοφολιών Dogecoin στις ιστοσελίδες τους με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Ζωντανή συζήτηση
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Σελίδα βοήθειας/FAQ

Λεπτομερείς οδηγοί απαντούν σε ζητήματα όπως η χρήση της κρυπτογράφησης, η τιμολόγηση και η χρέωση στον ιστότοπο ανταλλαγής. Αντίθετα, οι αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στοιχημάτων esport της Dogecoin για να παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, το τμήμα υποστήριξης μπορεί να διαθέτει τηλεφωνική γραμμή για να διασφαλίσει ότι τα επείγοντα θέματα επιλύονται το συντομότερο δυνατό.

Επιλογές υποστήριξης πελατών Dogecoin

Κορυφαία καζίνο

ΚατάταξηCasinoBonusRating
122BETΜέχρι $6008.7

Μην χάσετε αυτές τις προσφορές μπόνους

22BET
22BET
Τρόποι κατάθεσης
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σας22BET επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

EnergyCasino
EnergyCasino
Τρόποι κατάθεσης
BlikSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςEnergyCasino επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ivibet
Ivibet
Τρόποι κατάθεσης
Paysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςIvibet επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Close