Τα πάντα για το στοίχημα στο Evil Geniuses

Το Evil Geniuses είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες esports με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Είναι από τα παλαιότερα γνωστά ιδρύματα βιντεοπαιχνιδιών. Με τη μακρά ιστορία του, το Evil Geniuses έχει διαμορφώσει τη σκηνή του gaming από την ίδρυσή του το 1999. Η επιτυχία τους εξαρτάται από την ικανότητα των παικτών τους να επιλέγουν το ταξίδι τους και να είναι θαρραλέοι χωρίς να τους περιορίζουν οι απαιτήσεις.

Η αποτελεσματική εφαρμογή αυτής της στρατηγικής οδήγησε στη συνεχή επιτυχία τους στον κόσμο του επαγγελματικού gaming, αφήνοντας ένα μακροχρόνιο αποτύπωμα στην ιστορία τους.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Evil Geniuses
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Ομαδική πεποίθηση

Η ομάδα αντιπροσωπεύει επίσης μια μεγάλη ποικιλία επιτευγμάτων από επιδέξιους παλιούς αστέρες. Αυτές οι ιστορικές κληρονομιές και οι μεγάλες συνεργασίες συνέβαλαν καθοριστικά στην προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων. Επιπλέον, αυτά έχουν βοηθήσει την ομάδα στις προσπάθειές της να οικοδομήσει και να επανεφεύρει.

Οι τολμηρές στρατηγικές της ομάδας γίνονται λόγω της εμπιστοσύνης τους ότι η νίκη είναι περισσότερο προετοιμασία παρά άρση τροπαίου. Έχει ανεβάσει τον πήχη επιλέγοντας συνεχώς αυτό που είναι σωστό και όχι τους κανόνες της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Το επαγγελματικό επίπεδο της φροντίδας και του σεβασμού των μελών της ομάδας τους, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, ήταν εξαιρετικό. Νέοι τρόποι επιβράβευσης θεατών και θαυμαστών έχουν επίσης εισαχθεί από την κορυφαία ομάδα esports.

Αυτές οι ενέργειες έχουν βελτιώσει τις συνολικές πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας. Η ομάδα της EG έχει μεταβεί στον κόσμο του gaming εισάγοντας νέα οπτικά στοιχεία παιχνιδιών με την πάροδο των ετών. Επιτυχώς, η ομάδα έχει σημειώσει πρόοδο ενσωματώνοντας μαχητικά αθλήματα στο gaming σύμπαν της. Μαζί με τη στρατολόγηση νέων παικτών, αυτές οι δεσμεύσεις βοήθησαν την ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική στο νέο περιβάλλον.

Οι προσλήψεις γίνονται περιστασιακά από την ομάδα και επικεντρώνονται πάντα στη διατήρηση ταλαντούχων υπαλλήλων. Στους πιθανούς παίκτες δίνονται ίσες ευκαιρίες να αγωνιστούν και να έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα. Η διοίκηση αυτής της ομάδας προτιμά το πάθος και το ταλέντο σε σχέση με ετικέτες όπως το φύλο, το εθνικό υπόβαθρο ή ο προσανατολισμός. Στοχεύουν ο χώρος τους να αναγνωρίζει όλους τους παίκτες.

Παιχνίδια που το διάσημη ομάδα esport είναι καλός στα Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant και Fighting Games.

Οι παίκτες του Evil Geniuse

Το ρόστερ της Dota 2 για την ομάδα έχει αρκετά ταλέντα. Οι Arteezy (Artour Babaev Carry, Καναδός), JerAx (Jesse Vainikka, Φινλανδός) και Nightfall (Egor Grigorenko, Ρώσος) είναι οι έμπειροι παίκτες της ομάδας. Ο Cr1t (Andreas Nielsen, Δανός) και ο Abed των Φιλιππίνων (Abed Yusop) συμπληρώνουν την ομάδα των 5 παικτών.

Η ομάδα του League of Legends αποτελείται από τους επιδέξιους Contractz (Juan Arturo Garcia, Μεξικανός) και Svenskeren (Dennis Johnsen, Δανός). Ο Jiizuke (Daniele Di Mauro, Ιταλός) και ο Danny (Kyle Sakamaki, Αμερικανο-Ιάπωνας) είναι επίσης έμπειρα και ταλαντούχα μέλη. Δύο Νοτιοκορεάτες, ο Impact (Jeong Eon Young) και ο IgNar (Lee Dong-Geun) αποτελούν την 6μελή ομάδα.

Τέσσερις παίκτες απαρτίζουν την ομάδα LCS Academy. Ο Jojopyun (Joseph Pyun, Καναδός) και ο TeamLuke (Luke Wasikowski, Αμερικανός) είναι έμπειρα μέλη αυτής της ομάδας. Οι Mystiques (Patryk Piórkowski, Πολωνός) και ο Tony Top (Zheng Fen, Κινέζοι) είναι επίσης επιδέξιοι και έμπειροι.

Παίκτες που εκπροσωπούν Κακές ιδιοφυΐες στο CS: GO είναι όλοι Αμερικανοί. Πρόκειται για τους Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) και CeRq (Cvetelin Dimitrov) που είναι βουλγαρικής καταγωγής.

Οι παίκτες της Rocket League είναι τρεις Καναδοί: οι Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) και Shoryu (Quentin Perera). Δύο Αμερικανοί, ο Aspect (Joshua Yongjoon Lee) και ο Srtty (Jett Joye), ο οποίος είναι αυστραλιανής καταγωγής συμπληρώνουν την 5μελή ομάδα.

Η θερμοκρασία (Nolan Pepper) και ο Boostio (Kelden Pupello) είναι και οι δύο Αμερικανοί.

Οι παίκτες της Rocket League έχουν δύο παίκτες. Rizex45 (Riccardo Mazzotta, Γερμανός) και Catalysm (Leonardo Christ Ramos, Γερμανοκουβανός).

Οι παίκτες του Fighting Game περιλαμβάνουν τους Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) και SonicFox (Dominique McLean), όλοι Αμερικανοί.

Τα πιο δυνατά παιχνίδια του Evil Geniuses

Counter-Strike: Global Offensive

Αρχικά, η ομάδα Counter-Strike αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από Καναδούς. Τώρα προτεραιότητα είναι η ομάδα να αποτελείται από πολλούς έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Τα χαρακτηριστικά του CeRq του έχουν κερδίσει την αναγνώριση σε διεθνείς εκδηλώσεις όπως το ESL One Year York 2019. Ήταν η πρώτη του τουρνουά κάτω από το πανό της EG. Τα παιχνίδια τους προσφέρονται πάντα στις αγορές από κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports.

Ο Brehze είναι συμπαίκτες με τον CeRq για περισσότερα από δύο χρόνια. Η συνοχή του στο ρόστερ του διευρύνει επίσης τα δυνατά του σημεία εντός του παιχνιδιού. Και οι δύο έχουν καθιερωθεί ως μείζονα απειλή παρουσιάζοντας συνεχώς μεγάλους αριθμούς. Η εμπειρία του Τζέικ και του Γουίλ έχει επίσης ωφελήσει μαζικά την ομάδα. Ο Γουίλ είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος στα υψηλότερα επίπεδα στην Ευρώπη. Την άνοιξη του 2020 κέρδισε τους ανοιξιάτικους τελικούς BLAST.

Ο Tim παρέχει επίσης μια πλούσια εμπειρία σε αυτήν την ομάδα. Το HLTV τον ονόμασε έναν από τους 20 κορυφαίους παίκτες της χρονιάς αφού κέρδισε το ESL Major Boston το 2018. Μέσω ενός συνδυασμού σπουδαίων παικτών, η ομάδα Dota 2 των Epic Geniuses έχει γίνει μία από τις πιο επικίνδυνες σε μεγάλα πρωταθλήματα. Με τον μοναδικό συνδυασμό ικανών και έμπειρων παικτών, η ομάδα έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους.

Λεγεώνα των Θρύλων

Τον Ιανουάριο του 2013, η οντότητα της EG αποφάσισε να ενταχθεί στη σκηνή του League of Legends. Επί του παρόντος, το League of Legends έχει ένα κολοσσιαίο ποσό ταλέντων. Ο Contractz είναι ένας ζούγκλερ γνωστός για τις ικανότητές του στο παιχνίδι και το στυλ μεταφοράς του.

Το Impact θεωρείται επίσης ως ένα από τα καλύτερα κορυφαία laner στην ιστορία του παιχνιδιού. Έχει κερδίσει πολλά περιφερειακά πρωταθλήματα στην Κορέα και τη Βόρεια Αμερική. Επιπλέον, κέρδισε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013. Ο Svenskeren ξεκίνησε την καριέρα του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε ηλικία 15 ετών. Με τα χρόνια έχει δημιουργήσει όνομα ως κορυφαίος ζούγκλερ για σχεδόν μια δεκαετία.

Ο Danny είναι ένας 17χρονος παίκτης της ADC που εξελίσσεται σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα της NA από τότε που εντάχθηκε στο ρόστερ του LCS από το Amateur την άνοιξη του 2021.

Ο IgNar είναι ένας έμπειρος παίκτης υποστήριξης που στο παρελθόν έχει εκπροσωπήσει τους Misfits και το FlyQuest σε τρεις διαφορετικές περιοχές, κερδίζοντας αρκετές κορυφαίες κατατάξεις και δύο παγκόσμιες εμφανίσεις. Είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους πλέι μέικερ στο παιχνίδι. Οι δεσμεύσεις του με πρωταθλητές έχουν ενσταλάξει φόβο στους αντιπάλους του.

Ένας συνδυασμός αυτών των τεράστιων ταλέντων υπό τους Θρύλους έχει κερδίσει μερικά τρόπαια για την ομάδα.

Γιατί το Evil Geniuse είναι δημοφιλές

Η ομάδα EG έχει αποδειχθεί εντυπωσιακή όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, θεωρείται ως ένα από τα ισχυρότερα στον κλάδο. Οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της επιτυχίας τους στο gaming έχουν διαδώσει την ομάδα. Community, είναι μια ομάδα που προωθεί τη διαφοροποίηση του gaming. Έχουν δεσμευτεί να εργαστούν από κοινού για να αυξήσουν τη συμμετοχή των νέων μειονοτήτων στα τυχερά παιχνίδια και τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Επίσης, ενθάρρυναν τη διαφορετικότητα μέσα στην ομάδα και μεταξύ των οπαδών τους. Υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι στην άλλη πλευρά όταν παίζεις online. Επομένως, δεν έχει σημασία ποιοι είναι, πώς μοιάζουν ή αν μοιράζονται την ίδια γλώσσα, εφόσον έχουν τρελές δεξιότητες. Είναι όλοι μαζί και θα νικήσουν.

Οι Wolverhampton Wanderers και Monster Energy είναι και οι δύο συνεργάτες του συλλόγου. Πρόκειται για δύο τεράστιες μάρκες που είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, έχουν βοηθήσει στην περαιτέρω διάδοση των Evil Geniuse ως μία από τις καλύτερες ομάδες esports.

Η LG UltraGear υπήρξε επίσης σημαντικός συνεργάτης. Έχουν οθόνες gaming που είναι επαγγελματικής ποιότητας και προορίζονται για σοβαρά παιχνίδια. Λειτουργίες υψηλής απόδοσης που αντιδρούν σε τυχόν υπερπαραγωγικά παιχνίδια που παίζουν οι Evil Geniuses αναπτύσσονται από αυτόν τον συνεργάτη. Επιπλέον, δίνουν σε κάθε παιχνίδι τα πιο καθαρά γραφικά, τους ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης και την πιο ευκρινή ευκρίνεια. Αυτά επιτρέπουν στην ομάδα να παίζει παιχνίδια ενώ παράλληλα μιλάει με τους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο.

Οι ομάδες που κερδίζουν οι Evil Geniuse και οι πιο αξέχαστες στιγμές

CS: ΠΑΕΙ

Ο EG άρχισε να παίζει Counter-Strike στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το 2009, βρήκαν επιτυχία αφού υπέγραψαν στο ανενεργό ρόστερ της Complex Gaming. Κέρδισαν τους τελικούς του αμερικανικού πρωταθλήματος IEM IV ως αποτέλεσμα αυτού. Ωστόσο, τερμάτισαν το τμήμα Counter-Strike το 2012. Η αγορά του ρόστερ του NRG Esports το 2019 επέτρεψε στην ομάδα της EG να ανακτήσει τη θέση της.

Η μονάδα EG CSGO είχε ισχυρά αποτελέσματα σε πρόσφατους διαγωνισμούς. Η νίκη τους ήρθε τον Αύγουστο στο ESL One: Διαδικτυακό τουρνουά Κολωνίας 2020-Βόρεια Αμερική. Τον Ιούνιο, ονομάστηκαν πρωταθλητές του BLAST Premier: Spring 2020 American Finals. Κατέλαβαν επίσης την πρώτη θέση στον διαγωνισμό CS: Summit 6 Online: Βόρεια Αμερική το 2020.

Dota 2

Μετά το 2011 Διεθνές, οι Evil Geniuses ανακοίνωσαν το νέο τους τμήμα Dota 2 τον Οκτώβριο του 2011. Ο Kurtis 'Aui 2000' Ling εξαγοράστηκε από την EG το 2014 από τις Cloud9 και Sumail. Η ομάδα κέρδισε το The International 2015, παίρνοντας το χρηματικό έπαθλο των 6.616.014 $ ΗΠΑ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο gaming που δόθηκε ποτέ στην ιστορία των esports. Η ομάδα τερμάτισε δεύτερη σε τρία μεγάλα τουρνουά το 2021. Τα εν λόγω τουρνουά ήταν Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division και ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Πριν μετακομίσουν πραγματικά στη Βόρεια Αμερική το 2014, οι Evil Geniuses μπήκαν στο League of Legends το 2013 και έπαιξαν δύο χωρίσματα στο EU LCS. Αγωνίστηκαν στη Βόρεια Αμερική και αναγκάστηκαν να πουλήσουν τη θέση τους στο πρωτάθλημα στη Winterfox. Επέστρεψαν στο NA LCS το 2019 αφού απέκτησαν την υποδοχή franchise Echo Fox. Συνέχισαν να κερδίσουν το βραβείο πρωτάρης της χρονιάς LCS 2021. Επιπλέον, κέρδισαν το βραβείο LCS 2021 Coaching Staff of the Split καθώς και το βραβείο LCS 2021 Summer Split All-Pro Team. Τερμάτισαν δεύτεροι στο Spring Split LCS 2020.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Evil Geniuse

Οι χρήστες θα πρέπει να είναι σε νόμιμη ηλικία και να έχουν πλήρη επίγνωση των κινδύνων που συνδέονται με τον τζόγο. Επίσης, δεν θα έπρεπε να έχουν απαγορευθεί στο παρελθόν να στοιχηματίσουν. ο οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports για να εντοπίσετε αγορές στις ομάδες του Evil Geniuses είναι οι GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet και BetDSI. Οι νικητές τουρνουά, τα στοιχήματα γραμμής χρημάτων, τα στοιχήματα over/under, πρώτος χάρτης και χάντικαπ είναι μερικές μόνο από τις επιλογές στοιχήματος που είναι διαθέσιμες σε αυτούς τους ιστότοπους. Αλλά ακόμα κι έτσι, το στοίχημα στο Evil Geniuses, όπως κάθε άλλο παιχνίδι τζόγου, εγκυμονεί κινδύνους.

Οι ομάδες ανταγωνίζονται σε μια ποικιλία ανταγωνιστικών διαδικτυακών παιχνιδιών και έχουν καθιερωθεί ως μια ευρέως γνωστή κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έναν ιστότοπο που είναι κατάλληλος για αυτούς. Μετά από αυτό, θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσουν τα μπόνους. Προσφορές μπόνους Esports είναι διαθέσιμες σε ορισμένες από αυτές τις ιστοσελίδες στοιχημάτων για νέους και υπάρχοντες παίκτες. Αυτά τα μπόνους αυξάνουν τα αποθέματα μετρητών. Έτσι, επιτρέπουν στους παίκτες να στοιχηματίσουν περισσότερα πραγματικά χρήματα, αυξάνοντας την πιθανότητα επιτυχίας.

Απαιτείται επίσης μια συγκεκριμένη στρατηγική στοιχηματισμού. Έχοντας μια πρόχειρη ιδέα για το στρατηγική στοιχηματισμού παιχνιδιού που θα χρησιμοποιήσετε θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Σας προφυλάσσει επίσης από το να κάνετε παράλογα στοιχήματα με βάση τα συναισθήματά σας.
Για να είστε ενημερωμένοι για την ομάδα και τους παίκτες της, πρέπει να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς της ομάδας στα social media και τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διάφορες αγορές στοιχηματισμού και να αρχίσετε να συγκρίνετε τις αποδόσεις που προσφέρονται από διαφορετικές ιστοσελίδες στοιχημάτων. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσετε τους παίκτες να επωφεληθούν από τις μεγάλες ευκαιρίες στοιχηματισμού που είναι διαθέσιμες, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να κερδίσουν.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Φημολογείται ότι οι κακές ιδιοφυΐες θα αποχωρήσουν από τον κλάδο των Esports: Πιθανός αντίκτυπος και οικονομικές προκλήσεις
2023-11-23

Φημολογείται ότι οι κακές ιδιοφυΐες θα αποχωρήσουν από τον κλάδο των Esports: Πιθανός αντίκτυπος και οικονομικές προκλήσεις

Πρόσφατα, υπήρξαν ισχυρισμοί που υποδηλώνουν ότι το Evil Geniuse, ένας εξέχων οργανισμός esports, μπορεί να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη βιομηχανία. Αυτοί οι ισχυρισμοί, που έγιναν από «μυθοποιούς του κλάδου», αναφέρθηκαν στο Sports Business Journal. Οι εικασίες προέκυψαν αφού οι Evil Geniuses αποφάσισαν να αποσυρθούν από το LCS (League of Legends Championship Series). Έχει αναφερθεί ότι ο οργανισμός προσπαθούσε ενεργά να πουλήσει το τμήμα esports του, αλλά μέχρι στιγμής, κανένας αγοραστής δεν έχει δείξει ενδιαφέρον.

Οι κακές ιδιοφυΐες δίνουν σχεδόν σίγουρα στοιχήματα
2022-07-28

Οι κακές ιδιοφυΐες δίνουν σχεδόν σίγουρα στοιχήματα

Οι Evil Geniuses είναι μια ομάδα esports στη Βόρεια Αμερική. Αυτή η ομάδα esports είναι ένα από τα παλαιότερα franchise esports στον κόσμο. Ιδρύθηκε στη Βικτώρια της Βρετανικής Κολομβίας το 1999. Η ομάδα διαθέτει μια συλλογή από παίκτες και ομάδες σε διάφορα είδη.