Τα πάντα για το στοίχημα στο Alliance

Όταν χρησιμοποιεί τοποθεσίες στοιχημάτων esports, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει τη σωστή ομάδα για να στοιχηματίσει. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα που έχει μακρά ιστορία νικηφόρων τουρνουά. Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση της Συμμαχίας. Βρίσκονται στη Σουηδία και αποτελούν μέρος της σκηνής των pro gaming από το 2013. Μια ομάδα διαχείρισης πέντε ατόμων επιβλέπει τον οργανισμό. Στο παρελθόν επικεντρώθηκαν στο StarCraft II και στο League of Legends.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει και σε άλλους δημοφιλείς τίτλους. Ως εκ τούτου, οι παίκτες που αναζητούν νικητές ομάδες αυτών των δύο αγώνων θα πρέπει να ψάξουν αλλού. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Συμμαχία έχει γίνει άσχετη. Απλώς άλλαξαν τουρνουά που έχουν γίνει λιγότερο κορεσμένα με αντίπαλες ομάδες.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Alliance
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Παίκτες της Συμμαχίας

Η Alliance ανήκε αρχικά στο πρακτορείο GoodGame. Αυτή ήταν θυγατρική του Twitch, μιας υπηρεσίας ροής παιχνιδιών υπό τον έλεγχο της Amazon. Το 2016 η Alliance ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει το GoodGame και να γίνει εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία των παικτών. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της ομάδας έχουν ένα επιπλέον οικονομικό κίνητρο για να κερδίζουν αγώνες. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την προσοχή των ιστότοπων στοιχημάτων esports λόγω των υψηλών κερδών της. Για παράδειγμα, το 2013 κέρδισαν το International, κερδίζοντας το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των esports.

Οι καλύτερες ομάδες esports πρέπει να έχουν μέλη υψηλής εξειδίκευσης που να είναι σε θέση να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό. Από την εμφάνισή τους, η Συμμαχία έχει στρατολογήσει αρκετά μεγάλα ονόματα. Για παράδειγμα, το 2013 ο παίκτης του StarCraft Naniwa εντάχθηκε στις τάξεις τους. Ένα χρόνο αργότερα, οι ιστότοποι δημοσιογραφίας eports ανέφεραν ότι η Armada είχε ενταχθεί στην ομάδα. Αυτό ήταν σημαντικό καθώς θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες Super Smash Bros.

Στα τέλη του 2013 η ομάδα αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται στο European League of Legends Championship Series. Κυκλοφόρησαν επίσης το SortOf, τον τελευταίο τους παίκτη Starcraft II. Αυτό οφειλόταν κυρίως στους νέους κανόνες που εμπόδιζαν τις εταιρείες να έχουν πολλές ομάδες. Ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την αποχώρηση της Alliance από το GoodGame και την αύξηση της αυτονομίας του παίκτη. Οι φίλοι των στοιχημάτων esports πρέπει να λάβουν υπόψη αυτό το ζήτημα όταν τοποθετούν στοιχήματα στη Alliance. Έχουν ιστορικό διακρίσεων σε ορισμένους τίτλους προτού τους εγκαταλείψουν εντελώς.

Μερικές φορές μπορεί να ρίξουν παίκτες λόγω εξωτερικών επιρροών. Ταυτόχρονα, πολλοί ανερχόμενοι παίκτες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Alliance λόγω του γεγονότος ότι δεν θα ελέγχονται από μια μεγάλη εταιρεία. Αυτές οι μεταβλητές μπορούν να έχουν άμεση επίδραση στις αποδόσεις στοιχήματος των αγώνων της Συμμαχίας.

Τα πιο δυνατά παιχνίδια της Συμμαχίας

Αυτό ομάδα παιχνιδιών esport διαπρέπει σε μια σειρά διαφορετικών διαγωνισμών παιχνιδιών. Έχουν παίκτες από την Ολλανδία που έχουν ενταχθεί στην επαγγελματική πίστα Trackmania. Είναι ένα παιχνίδι αγώνων όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες. Τα περισσότερα τουρνουά Trackmania έχουν μορφή χρονομέτρησης. Επομένως, τα μέλη της Συμμαχίας πρέπει να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά.

Η οδήγηση δεν είναι το μόνο είδος παιχνιδιού στο οποίο η Alliance υπερέχει. Έχουν αφιερώσει πολύ την προσοχή τους στο είδος του Battle Royale. Αυτό περιλαμβάνει τον δημοφιλή τίτλο Apex Legends. Κατά τη διάρκεια επαγγελματικών αγώνων δύο έως τρεις παίκτες πρέπει να ενωθούν και να επιλέξουν χαρακτήρες με συγκεκριμένες ικανότητες. Τα μέλη της Συμμαχίας πρέπει να βρουν μια καλή διαμόρφωση χαρακτήρων και επίσης να συνεργαστούν καλά για να κερδίσουν τον αγώνα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το Fortnite, άλλον έναν τίτλο του battle royale που κυριαρχεί στα esports τα τελευταία χρόνια.

Η Alliance έχει επίσης επεκταθεί στο μαχητικό είδος αποκτώντας παίκτες του Super Smash Bros. Melee. Αυτό το παιχνίδι έχει ένα αρκετά ανορθόδοξο σύστημα μάχης. Οι παίκτες του αγώνα πρέπει να το μελετήσουν εάν θέλουν να κάνουν ακριβείς προβλέψεις για τα αποτελέσματα των τουρνουά. Αντί για εξάντληση της γραμμής υγείας, τα ποσοστά ζημιάς υπολογίζονται με έναν μετρητή που αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Γιατί είναι δημοφιλές το Alliance Esports;

Ένας έξυπνος παίκτης θα προσέξει πολλούς παράγοντες όταν επιλέγει μια διάσημη ομάδα esport. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η συνέπεια. Ενώ η Alliance υπέστη κάποιες απώλειες όλα αυτά τα χρόνια, κατάφεραν επίσης να έχουν καλή απόδοση. Όταν συγκεντρωθούν όλα τα σκορ των αγώνων τους, γίνεται σαφές ότι η Συμμαχία έχει πετύχει πολύ από το 2013.

Σε πολλές ομάδες esport αρέσει να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικά τουρνουά esport. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να καταλήξουν να εξαπλωθούν πολύ λεπτά. Αντίθετα, η Alliance επιλέγει να επικεντρωθεί σε μια χούφτα τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν την ενέργειά τους στη βελτίωση της απόδοσής τους. Αυτό κατέληξε να γίνει μια στρατηγική νίκης.

Η Alliance έχει επίσης μια αρκετά επιλεγμένη ομάδα παικτών στο ρόστερ της. Επιφανειακά αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται λιγότερο υψηλού επιπέδου ομάδα. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας μόνο τους καλύτερους ανθρώπους, η Συμμαχία έχει καθιερωθεί ως μια ελίτ οργάνωση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι παίκτες έχουν λιγότερα άτομα για να επιλέξουν όταν τοποθετούν ένα στοίχημα με βάση τη Συμμαχία. Εάν υπήρχαν περισσότεροι διαθέσιμοι παίκτες, τότε οι πιθανότητες να κάνετε μια πρόβλεψη νίκης θα μειωνόταν.

Τα βραβεία και τα αποτελέσματα της Συμμαχίας

Οι πιο δημοφιλείς ομάδες esports πρέπει να έχουν ιστορικό νικών. Οι bookies πρόσεξαν όταν η ομάδα της Alliance Dota 2 κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο 2013 Διεθνές. Κατέληξαν να νικήσουν τους πρώην πρωταθλητές Natus Vincere στον τελικό. Το σκορ ήταν 3 - 2. Κατά τη διάρκεια των ομίλων η Συμμαχία τερμάτισε στο 14 - 0, ένα τέλειο ρεκόρ για αυτόν τον διαγωνισμό. Ωστόσο, έχασαν επίσης δύο φορές από τη Na'Vi και μία από την ομάδα DK.

Η απόδοσή τους ήταν πιο αδύναμη την επόμενη χρονιά. Η Συμμαχία απέτυχε να υπερασπιστεί το στέμμα της. Ισοπαλίασαν στην 11η θέση με λιγότερο από αστρικό ρεκόρ 6 - 9. Ως αποτέλεσμα, το ρόστερ τους διαλύθηκε και η Alliance πέρασε σε άλλα τουρνουά παιχνιδιών.

Όταν η Alliance εντάχθηκε στο European League of Legends Championship Series το 2013 τερμάτισε 3η με 16 - 12. Ήταν πίσω από τους αντιπάλους SK Gaming και Fnatic. Ο παίκτης Froggen ψηφίστηκε MVP για το Spring Split. Κατά τη διάρκεια των playoffs έπεσαν στην 4η θέση και έχασαν από τον Fnatic στους ημιτελικούς. Μετά το Summer Split η ομάδα κατέληξε με ρεκόρ 21 -7. Το αποκορύφωμα της χρονιάς τους ήταν η νίκη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends μετά τη νίκη με 3-1 επί της Fnatic.

Κερδισμένα χρήματα

Η επιτυχία των ομάδων esport βασίζεται συχνά στο ποσό των χρημάτων που καταλήγουν να αποκτούν με την πάροδο του χρόνου. Οι μπουκ συνήθως το λαμβάνουν υπόψη όταν αποφασίζουν για τις πιθανότητες να κερδίσουν. Από την ίδρυσή τους, η Alliance έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 360 τουρνουά. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που κερδίσατε ξεπερνά τα 6.846.000 $. Αυτό τους κάνει μια ομάδα πολύ υψηλού προφίλ που πρέπει να προσέχετε.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των κεφαλαίων κερδήθηκαν σε αγώνες για το παιχνίδι Dota 2. Στην πραγματικότητα, το 84% του συγκεντρώθηκε. Αυτό οφείλεται σε δύο πράγματα: στον μεγάλο αριθμό τουρνουά Dota και στην εξαιρετική απόδοση των παικτών της Συμμαχίας σε αυτόν τον τίτλο. Αντίθετα, το ποσό των χρημάτων που κερδίζεται από άλλα μεμονωμένα παιχνίδια είναι οριακό. Ενώ το να κερδίσετε 115.647 $ από το Apex Legends ακούγεται εντυπωσιακό, αυτό αντιστοιχεί μόνο στο 1,70% των βραβείων της Συμμαχίας. Πρόσφατα η ομάδα έχει διευρύνει την εμβέλειά της στο μαχητικό είδος. Μέχρι στιγμής αυτό τους έχει οδηγήσει στο να κερδίσουν $301.124. Αυτό είναι το 4,40% του συνολικού τους συνόλου.

Όταν οι παίκτες λαμβάνουν υπόψη όλα αυτά τα στατιστικά στοιχεία, γίνεται σαφές ότι η πλειονότητα των επιτυχιών της Συμμαχίας οφείλονται σε ένα παιχνίδι: Dota 2. Επομένως, ο παίκτης μπορεί να θέλει να επικεντρωθεί σε αυτόν τον τίτλο όταν στοιχηματίζει. Το πρόβλημα είναι ότι η Alliance δεν ανταγωνίζεται πλέον σε εκδηλώσεις Dota. Ωστόσο, καθώς η ομάδα επεκτείνει την εμβέλειά της, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Οι καλύτεροι παίκτες της Συμμαχίας

Μια κορυφαία ομάδα esports είναι τόσο καλή όσο οι μεμονωμένοι παίκτες της. Δεδομένου ότι η Alliance εδρεύει σε Σουηδία είναι λογικό ότι τα καλύτερα μέλη τους κατάγονται επίσης από αυτή τη χώρα. Εάν οι άνθρωποι βασίζουν τα κριτήρια για την επιτυχία των esports στο ποσό των χρημάτων που κερδίζουν, τότε οι ακόλουθοι παίκτες της Συμμαχίας μπορούν να θεωρηθούν ως η πρώτη δεκάδα:

  • Gustav Magnusson (s4)
  • Τζόναθαν Μπεργκ (Λόντα)
  • Jerry Lundqvist (EGM)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AdmiralBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Νικολάι Νικόλοφ (Nikobaby)
  • Άνταμ Λίντγκρεν (Αρμάδα)
  • Artsiom Barshak (fng)

Οι παίκτες Esports που υποστηρίζουν αυτούς τους παίκτες θα παρατηρήσουν ότι έχουν ορισμένα κοινά πράγματα. Έχουν εκτεταμένη γνώση του παιχνιδιού και βρίσκουν τακτικές για να κερδίσουν την πρώτη θέση. Μερικές φορές ένας παίκτης θα επιλεγεί από τη Συμμαχία λόγω ενός συγκεκριμένου συνόλου δεξιοτήτων. Για παράδειγμα, οι καλύτεροι παίκτες Trackmania είναι γρήγοροι και ακριβείς στον έλεγχο των οχημάτων.

Οι κορυφαίοι παίκτες του battle royale έχουν δεξιότητες που αλληλεπικαλύπτονται με τους σκοπευτές πρώτου προσώπου. Η ταχύτητα είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να αγωνιστούν σε αγώνες μάχης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει μια ομάδα διαχείρισης στην Alliance που αποφασίζει ποιους παίκτες θα στείλει σε συγκεκριμένα τουρνουά. Επομένως, η επιτυχία της ομάδας στο σύνολό της επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις της.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Alliance

Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports θα δώσουν στους χρήστες πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές τυχερών παιχνιδιών. Αν όχι, τότε θα είναι πιο δύσκολο να βρεις ειδικούς. Τα καλά νέα είναι ότι η Alliance είναι ένας πολύ γνωστός και mainstream οργανισμός esport. Εάν ένας bookie έχει ενότητες αφιερωμένες σε εκδηλώσεις βιντεοπαιχνιδιών, τότε αυτή η ομάδα είναι πιθανό να εμφανιστεί.

Ωστόσο, είναι απίθανο η Alliance να εμφανίζεται σε αυτές τις αγορές όλο το χρόνο. Αντίθετα, ο παίκτης θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ξεκινήσει το σωστό τουρνουά. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προσέχουν για εκδηλώσεις που βασίζονται σε Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends και Trackmania.

Η σωστή στρατηγική στοιχηματισμού θα εξαρτηθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Alliance είναι σεβαστή για την κατάκτηση της στα τελικά στάδια των τουρνουά. Επομένως, ο παίκτης μπορεί να θέλει να περιμένει μέχρι τους ημιτελικούς. Κάτι τέτοιο θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν την απόδοση της Alliance και να αναλύσουν τα δυνατά τους σημεία. Τα παιχνίδια Battle royal είναι πάντα ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες στον χάρτη. Είναι καλύτερα να επιλέγετε τίτλους αγώνων γιατί υπάρχουν λιγότερες μεταβλητές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Κατά τη διάρκεια ομαδικών εκδηλώσεων, η επιτυχία της Συμμαχίας θα βασίζεται στο πόσο καλά κάθε μέλος συμπληρώνει το ένα το άλλο.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou