Διεκδίκησε το Μπόνους σύστασης σας

Τα μπόνους παραπομπής δίνονται σε έναν ενεργό παίκτη που κάνει έναν φίλο του να εγγραφεί στις ιστοσελίδες στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων. Επειδή ο ενεργός παίκτης παρέπεμψε έναν νέο παίκτη στον ιστότοπο, και οι δύο λαμβάνουν ένα μπόνους που έχει σκοπό να βελτιώσει το παιχνίδι τους. Εάν το νέο μέλος παραπέμψει επίσης έναν φίλο, θα λάβει επίσης ένα μπόνους και ούτω καθεξής. Συχνά, είναι ένα μπόνους χωρίς κατάθεση, το οποίο είναι μια ευκαιρία να παίξετε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε κανένα είδος χρημάτων. Είναι μια μέθοδος που προσφέρεται επανειλημμένα από τους bookmakers γιατί έχει πολλά οφέλη για τον παίκτη, αλλά και για την ιστοσελίδα.

Βοηθά έναν νέο παίκτη να αποκτήσει μια αίσθηση του ιστότοπου, πώς λειτουργεί, εάν προσφέρει αυτό που ψάχνει. Αν γίνει, θα εγγραφούν και θα αρχίσουν να παίζουν με τα δικά τους χρήματα. Επίσης, η κατοχή ενός μπόνους χωρίς κατάθεση τους ενθαρρύνει να βρουν νέα μέλη που θα θέλουν να εγγραφούν, ώστε να μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ένα μπόνους χωρίς κατάθεση. Αυτό δημιουργεί μια αλυσίδα που βοηθά τον ιστότοπο στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων να αποκτήσει περισσότερους παίκτες και να γίνει καλύτερα γνωστός.

Διεκδίκησε το Μπόνους σύστασης σας
Πώς λειτουργούν τα διαδικτυακά μπόνους παραπομπής;

Πώς λειτουργούν τα διαδικτυακά μπόνους παραπομπής;

Κατά την εγγραφή, ο νέος παίκτης θα υποδείξει ότι παραπέμφθηκε από εσάς, ενεργό μέλος του ιστότοπου. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβετε ένα μπόνους παραπομπής που θα επιτρέψει σε εσάς και το νεότερο μέλος που αναφέρατε να παίξετε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε τα δικά σας χρήματα.

Θα βρείτε αυτό το μπόνους στις ειδοποιήσεις του λογαριασμού σας. Αυτό ονομάζεται επίσης α μπόνους χωρίς κατάθεση. Με αυτό το μπόνους, θα μπορείτε να στοιχηματίζετε χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε χρήματα από τον προσωπικό σας λογαριασμό. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα από το μπόνους για να τοποθετήσετε μερικά στοιχήματα.

Το άτομο που σας παρέπεμψε θα πιστωθεί επίσης ένα ποσό και θα μπορεί να παραπέμψει ορισμένα άτομα για να λάβουν ένα μπόνους παραπομπής. Για ένα νέο μέλος, αυτό είναι ιδανικό για να αποκτήσετε μια αίσθηση της εμφάνισης του ιστότοπου και να δείτε εάν οι προσφερόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Για το ενεργό μέλος, είναι μια μικρή ανταμοιβή που μπορεί να διαδώσει την καλή λέξη για αυτές τις ιστοσελίδες στοιχημάτων esports.

Πώς λειτουργούν τα διαδικτυακά μπόνους παραπομπής;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους παραπομπής

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους παραπομπής

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον αριθμό των αναφορών που μπορείτε να δώσετε, γιατί είναι προς όφελός σας να προωθήσετε τη δική μας καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports. Κάθε φορά που ένα νέο μέλος θα εγγραφεί χρησιμοποιώντας το όνομά σας ως αναφορά, θα λαμβάνετε το μπόνους παραπομπής. Για να είναι πιο συμφέρουσα για εσάς, μπορείτε να μοιραστείτε τον ιστότοπό μας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας ή να μιλήσετε για εμάς με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε δωρεάν στοιχήματα, τα οποία μπορεί να σας επιτρέψουν να κερδίσετε και να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε δωρεάν!

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στους όρους και τις πολιτικές του μπόνους σας, καθώς ορισμένα έχουν ημερομηνίες λήξης. Συνήθως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπόνους σας λιγότερο από 30 ημέρες μετά τη λήψη του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, μπορείτε να επιλέξετε να συγκεντρώσετε τα μπόνους σας και να τα χρησιμοποιήσετε όλα ταυτόχρονα, όπως μπορείτε να επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά. Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας, και οι δύο επιλογές έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους σας ένα προς ένα όταν τα λαμβάνετε, σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά είδη στοιχημάτων δωρεάν. Μπορείτε να βάλετε ένα μπόνους σε ένα παιχνίδι, ένα άλλο σε ένα διαφορετικό παιχνίδι και ούτω καθεξής. Είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεχάσετε τις ημερομηνίες λήξης γιατί χρησιμοποιείτε τα μπόνους αμέσως.

Επίσης, αυτά τα δωρεάν παιχνίδια θα σας παρακινήσουν αμέσως να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερους φίλους να εγγραφούν ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερα μπόνους. Ωστόσο, αυτό είναι επικίνδυνο όσον αφορά τους εθισμούς στα τυχερά παιχνίδια και τα στοιχήματα.

Βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να διατηρήσετε τον έλεγχο και εάν όχι, θα σταματήσετε να επισκέπτεστε τις τοποθεσίες στοιχημάτων esports. Ένα άλλο αρνητικό σημείο θα ήταν ότι αν θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο στοίχημα, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χρήματα, ενώ εάν συγκεντρώσετε τα μπόνους σας θα μπορείτε να στοιχηματίσετε περισσότερα χωρίς να ξοδέψετε.

Εάν αποφασίσετε να συγκεντρώσετε τα μπόνους σας και να τα χρησιμοποιήσετε όλα ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να κάνετε ένα μεγαλύτερο στοίχημα και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα. Επίσης, επειδή τα παίζετε όλα ταυτόχρονα, το στοίχημα δεν σας γίνεται συνήθεια, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των εθισμών στον τζόγο. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτήν τη μέθοδο, γιατί όλα τα μπόνους παραπομπής θα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες λήξης.

Θα ήταν πολύ ατυχές αν υπολογίσετε κάτι λάθος και καταλήξετε να χάσετε χρήματα επειδή περιμένατε πολύ. Επίσης, σε αντίθεση με το εάν χρησιμοποιείτε τα μπόνους σας ένα προς ένα, είναι λιγότερο πιθανό να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων, επειδή είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε όλα τα μπόνους σας ταυτόχρονα στο ίδιο παιχνίδι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους παραπομπής
Υπενθυμίσεις

Υπενθυμίσεις

Μεινε πιστος στον εαυτο σου

Λάβετε υπόψη ότι είστε αυτός που γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό σας. Αυτά είναι απλώς συμβουλές και κόλπα για να σας δώσουν μια γενική ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε με το μπόνους παραπομπής σας, αλλά αυτή η λίστα δεν είναι εξαντλητική. Μπορείτε να ξοδέψετε τα μπόνους σας όπως θέλετε και είστε ο μόνος που ξέρει τι είναι καλύτερο για τον τύπο παιχνιδιού σας και τι θέλετε να πετύχετε.

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Παίζετε πάντα υπεύθυνα. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν όρια στις καταθέσεις σας και ότι το στοίχημα δεν σας γίνει συνήθεια. Βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους, καθώς και ότι έχετε μια πολιτική αυτόματου αποκλεισμού εάν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο. Είναι υγιές να κάνεις ένα διάλειμμα, είναι μάλιστα πολύ ωφέλιμο. Το στοίχημα δεν είναι συνώνυμο της νίκης και το να κερδίζεις δεν είναι συνώνυμο του να κερδίζεις πάντα. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεστε βοήθεια με έναν εθισμό στο στοίχημα, υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, φροντίστε να τους ελέγξετε. Το στοίχημα πρέπει να είναι ευχάριστο και περιστασιακό, οπότε φροντίστε να παραμείνει έτσι!

Υπενθυμίσεις