Διεκδίκησε το Μπόνους καλωσορίσματος σας

Τα μπόνους καλωσορίσματος για στοιχήματα Esports είναι από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας παίκτης αφού εγγραφεί σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων esports. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει σε αυτά τα μπόνους για να καθορίσει τι είναι, πώς λειτουργούν, πώς να τα διεκδικήσετε και πολλά άλλα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα μπόνους καλωσορίσματος είναι προσφορές που κάνουν χρήση των στοιχημάτων eSports σε νέους παίκτες. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μπόνους καλωσορίσματος. μπόνους χωρίς κατάθεση και κατάθεση.

Αξίζει να διεκδικήσετε αυτά τα μπόνους; Ή είναι απλώς ένας ωραίος τρόπος για να προσελκύσετε νέους παίκτες; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των μπόνους χωρίς κατάθεση και κατάθεση μετά το άνοιγμα λογαριασμού σε έναν στοιχηματιστή esports.

Διεκδίκησε το Μπόνους καλωσορίσματος σας
Πώς λειτουργεί ένα μπόνους στοιχημάτων esports;

Πώς λειτουργεί ένα μπόνους στοιχημάτων esports;

Πολλοί παίκτες στοιχηματισμού τείνουν να αποφεύγουν τα διαδικτυακά μπόνους επειδή δεν ακούγονται νόμιμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα μπόνους καλωσορίσματος στοιχημάτων eSports είναι γνήσια, τουλάχιστον σε αδειοδοτημένους και ελεγχόμενους ιστότοπους. Για την ιστορία, υπάρχουν ορισμένες αμφίβολες ιστοσελίδες στοιχημάτων των οποίων τα μπόνους δεν είναι νόμιμα, αλλά όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα είναι αυθεντικοί.

Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι, γιατί οι εταιρείες στοιχημάτων eSports δίνουν στους παίκτες δωρεάν χρήματα;

Καλά. Η απάντηση είναι απλή - να προσελκύσετε νέους παίκτες σε μια διαδικτυακή βιομηχανία στοιχημάτων eSports που είναι τόσο ανταγωνιστική. Ενώ τα μπόνους επαναφόρτωσης προορίζονται για διατήρηση πελατών, τα μπόνους καλωσορίσματος προορίζονται για την προσέλκυση νέων παικτών. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο πράκτορας στοιχημάτων ορίζει έναν προϋπολογισμό για το μάρκετινγκ και μία από τις στρατηγικές μάρκετινγκ είναι οι προσφορές.

Esports στοιχήματα μπόνους χωρίς κατάθεση

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μπόνους χωρίς κατάθεση είναι μια προσφορά που ανταμείβει τους παίκτες με ένα μπόνους για την απλή εγγραφή τους σε Ιστοσελίδα στοιχημάτων eSports. Δεν χρειάζεται να καταθέσουν για να διεκδικήσουν αυτήν την προσφορά.

Το δωρεάν μπόνους στοιχημάτων χωρίς κατάθεση είναι ένα τυπικό μπόνους χωρίς κατάθεση που δίνει στους παίκτες ένα σταθερό ποσό χρημάτων. Ο άλλος τύπος είναι το μπόνους χωρίς κατάθεση με δυνατότητα εξαργύρωσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να στοιχηματίσουν σε eSports με πραγματικά χρήματα και να κερδίσουν πραγματικά χρήματα. Τέλος, οι παίκτες eSports μπορούν να επωφεληθούν από τα μπόνους χωρίς κατάθεση που δεν μπορούν να εξαργυρωθούν, τα οποία δίνουν στους παίκτες χρήματα για να παίξουν, αλλά δεν μπορούν να τα αποσύρουν.

Μπόνους κατάθεσης στοιχημάτων Esports

Γνωστό και ως μπόνους αγώνα, το μπόνους χωρίς κατάθεση είναι μια ευπρόσδεκτη προσφορά που ανταμείβει τους παίκτες όταν καταθέσουν για πρώτη φορά. Τα περισσότερα μπόνους κατάθεσης αντιστοιχούν στο ποσό που κατατέθηκε με ένα ορισμένο ποσοστό μέχρι ένα καθορισμένο ποσό. Θα μπορούσε να είναι ένα μπόνους κατάθεσης 50%, 100%, ή ακόμα περισσότερο.

Απλά να αναφέρω, σε ορισμένες στοιχηματικές τοποθεσίες, μπόνους κατάθεσης μπορεί να προσφερθεί στη δεύτερη, τρίτη, ακόμη και τέταρτη κατάθεση.

Πώς λειτουργεί ένα μπόνους στοιχημάτων esports;
Πώς να διεκδικήσετε μπόνους καλωσορίσματος

Πώς να διεκδικήσετε μπόνους καλωσορίσματος

Πώς ενεργοποιούνται τα μπόνους καλωσορίσματος αφού πληρούνται οι προϋποθέσεις καταλληλότητας; Λοιπόν, υπάρχουν δύο τρόποι. Αρχικά, το μπόνους πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό του παίκτη. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διεκδικήσετε ένα μπόνους. Εναλλακτικά, οι παίκτες πρέπει να ενεργοποιήσουν το μπόνους χρησιμοποιώντας κωδικούς ή κουπόνια μπόνους καλωσορίσματος στοιχημάτων eSports. Υπάρχει μια υποδοχή όπου συμπληρώνονται αυτοί οι κωδικοί για να ενεργοποιήσετε το μπόνους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους καλωσορίσματος στα esports

Τα μπόνους καλωσορίσματος είναι όλα διασκεδαστικά, αλλά οι παίκτες στοιχηματισμού eSports θα πρέπει να ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιούν καλά. Δυστυχώς, οι περισσότεροι παίκτες που διεκδικούν μπόνους καλωσορίσματος καταλήγουν να τα σπαταλούν σε λίγα μόνο στοιχήματα λόγω έλλειψης γνώσης για το τι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα. Σε αυτό το τμήμα, μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση μπόνους καλωσορίσματος.

Πώς να διεκδικήσετε μπόνους καλωσορίσματος
Απαιτήσεις στοιχηματισμού

Απαιτήσεις στοιχηματισμού

Αν και τα μπόνους καλωσορίσματος ακούγονται προσοδοφόρα, δεσμεύονται από αυστηρές απαιτήσεις στοιχηματισμού. Παρόλο που οι παίκτες στοιχημάτων καταβροχθίζουν χρήματα με τη μορφή μπόνους, έχουν θέσει ορισμένους περιορισμούς για να δυσκολέψουν τους παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα μπόνους καλωσορίσματος. Αυτοί οι περιορισμοί είναι γνωστοί ως απαιτήσεις στοιχηματισμού ή απαιτήσεις παιχνιδιού.

Για αρχή, η απαίτηση στοιχηματισμού είναι ένας πολλαπλασιαστής του αριθμού των φορών που οι παίκτες πρέπει να παίξουν μέσω ενός μπόνους προτού μπορέσουν να αποσύρουν οποιαδήποτε κέρδη. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης του στοιχήματος διεκδικήσει μια αντιστοίχιση κατάθεσης σε έναν παίκτη στοιχημάτων με 20x απαίτηση στοιχηματισμού, πρέπει να παίξει μέσω του μπόνους 20 φορές προτού δικαιούται ανάληψη. Λοιπόν, είναι μεγάλη πρόκληση να παίζεις 20 φορές χωρίς να χάσεις όλα τα χρήματα.

Οι ιστότοποι στοιχημάτων esports με τα πιο προσοδοφόρα μπόνους έχουν τις υψηλότερες και αυστηρότερες απαιτήσεις στοιχηματισμού στα περισσότερα σενάρια.

Όρια πιθανοτήτων και παιχνιδιών

Εκτός από τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, οι στοιχηματιστές δυσκολεύουν τους παίκτες να κερδίσουν πραγματικά χρήματα χρησιμοποιώντας μπόνους ορίζοντας ελάχιστες πιθανότητες. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος στοιχημάτων eSports μπορεί να προσφέρει μπόνους 150%, αλλά το μπόνους ισχύει μόνο για υψηλές αποδόσεις. Εκτός από το όριο των πιθανοτήτων, ορισμένα μπόνους καλωσορίσματος ισχύουν για επιλεγμένα παιχνίδια eSports.

Απαιτήσεις στοιχηματισμού
Συμβουλές και κόλπα για μπόνους καλωσορίσματος

Συμβουλές και κόλπα για μπόνους καλωσορίσματος

Παρόλο που οι ιστότοποι στοιχημάτων δυσκολεύουν τους παίκτες να χρησιμοποιούν μπόνους, εξακολουθείτε να είναι δυνατό να αξιοποιήσετε τα μπόνους καλωσορίσματος.

Η πρώτη συμβουλή είναι να είστε πάντα στο κυνήγι, όχι μόνο για μπόνους καλωσορίσματος αλλά για τα πιο προσοδοφόρα. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να κυνηγήσουν τους εαυτούς τους ή να αξιοποιήσουν τους bookmakers που αναφέρουν τους στοιχηματιστές eSports με τα υψηλότερα μπόνους καλωσορίσματος.

Μια άλλη συμβουλή που ισχύει μόνο για στοιχηματικούς ιστότοπους χωρίς όρια αποδόσεων είναι να στοιχηματίζετε στις χαμηλότερες αποδόσεις. Σε αντίθεση με τις υψηλές αποδόσεις, τα στοιχήματα με χαμηλές αποδόσεις έχουν μεγάλη πιθανότητα να περάσουν. Τούτου λεχθέντος, το να πάτε χαμηλά είναι μια έξυπνη συμβουλή για να ξεπεράσετε τις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τελικά η απόδοση δεν είναι τόσο υψηλή.

Τώρα που οι υψηλές απαιτήσεις στοιχηματισμού μειώνουν τις πιθανότητες να κερδίσουν οτιδήποτε από τα μπόνους, οι παίκτες θα πρέπει να επιδιώξουν μπόνους καλωσορίσματος με χαμηλότερες απαιτήσεις playthrough. Αυτή είναι μια εύκολη συμβουλή μπόνους αθλητικών στοιχημάτων για εξαργύρωση. Είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε μια απαίτηση στοιχηματισμού 15 φορές παρά 30 φορές.

Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε την περίοδο ισχύος του μπόνους καλωσορίσματος. Συχνά, οι παίκτες διεκδικούν αυτά τα μπόνους αλλά δεν τα χρησιμοποιούν εντός της καθορισμένης περιόδου. Ακούγεται αστείο, αλλά ναι, τα μπόνους έχουν ημερομηνίες λήξης.

Ποντάρετε σοφά. Ακριβώς επειδή είναι ένα μπόνους 100% δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαταληθεί σε μη ρεαλιστικές πιθανότητες. Αντίθετα, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να παραμείνουν σοφοί παίκτες χρησιμοποιώντας το μπόνους καλωσορίσματος σαν πραγματικά χρήματα που κατέθεσαν. Η έρευνα των διάφορων αγώνων eSports και ο έλεγχος των προβλέψεων προχωρά πολύ.

Συμβουλές και κόλπα για μπόνους καλωσορίσματος
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Τα μπόνους καλωσορίσματος είναι φανταστικά και είναι από τους λόγους για τους οποίους πολλοί παίκτες παρασύρονται στα eSports στοιχήματα. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα έναυσμα εθισμού στον τζόγο. Πολλοί παίκτες βρίσκουν ότι χρησιμοποιούν περισσότερα χρήματα από όσα μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να διεκδικήσουν μπόνους.

Οι παίκτες πρέπει να παραμένουν εντός των ορίων του υπεύθυνου τζόγου. Ο καθορισμός ενός προϋπολογισμού για τα στοιχήματα eSports και η τήρησή του είναι πρωταρχικής σημασίας. Μια άλλη συμβουλή είναι να μην κυνηγάτε ποτέ τις ήττες όταν στοιχηματίζετε και να ξέρετε πάντα πότε να φύγετε. Είναι σημαντικό ότι τα στοιχήματα eSports δεν πρέπει να υποκαθιστούν το σχολείο ή την εργασία.

Αυτό είναι όλο για αυτόν τον οδηγό για τα μπόνους καλωσορίσματος στοιχημάτων eSports. Πράγματι, οι προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων για νέους παίκτες αξίζει να κυνηγηθούν. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να τα αξιοποιήσεις.

Υπεύθυνος τζόγος