Διεκδίκησε το Μπόνους επιβράβευσης σας

Οι σημερινοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports έχουν διαφορετικούς τρόπους επιβράβευσης αφοσιωμένων παικτών. Εάν παίζετε τακτικά, το αθλητικό τετράδιο θα σας προσκαλέσει σε διάφορα προγράμματα επιβράβευσης κάποια στιγμή. Αφού εγγραφείτε στο κλαμπ, θα αρχίσετε να κερδίζετε πόντους όταν συμμετέχετε σε ορισμένες δραστηριότητες, όπως η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Οι συγκεντρωμένοι πόντοι θα μπορούσαν να είναι το μπόνους αφοσίωσης, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε με μετρητά και άλλα προνόμια. Αυτό το μπόνους στοιχήματος συνήθως συνοδεύεται από προκαθορισμένα επίπεδα. Ανεβαίνετε τη σκάλα και λαμβάνετε νέες ανταμοιβές καθώς παίζετε περισσότερο. Τα μπόνους επιβράβευσης μπορεί να λάβουν διαφορετικές μορφές και πρέπει να κατανοήσετε κάθε τύπο για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Διεκδίκησε το Μπόνους επιβράβευσης σας

Το σκεπτικό για ένα μπόνους πίστης είναι προφανές. Προσφέρει περισσότερη αξία για τα δολάρια σας. Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν στοιχήματα χωρίς κατάθεση. Το bookmaker σας κάνει να νιώθετε ότι σας εκτιμούν για τη δέσμευσή σας και τη σκληρή δουλειά σας. Με αυτές τις διαδικτυακές προσφορές στοιχηματισμού, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή περίπλοκοι όροι στοιχηματισμού.

Με τη συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης eSports, οι αυστηρές απαιτήσεις δεν μπορούν να κλειδώσουν τα κέρδη σας. Επιπλέον, πολλά esportsbook με προγράμματα αφοσίωσης είναι νόμιμα και αξιόπιστα και ο κύριος στόχος τους είναι να καλλιεργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες τους. Κανένας ψεύτικος στοιχηματιστής δεν θα επένδυε τους πόρους του σε τέτοια προγράμματα.

Section icon
Πώς λειτουργούν τα online μπόνους επιβράβευσης;

Πώς λειτουργούν τα online μπόνους επιβράβευσης;

Τα μπόνους επιβράβευσης μπορεί να είναι εξαργυρώσιμα ή μη. Εάν μπορείτε να εξαργυρώσετε, λαμβάνετε τα χρήματα μπόνους στο υπόλοιπο του bankroll σας και μπορείτε να τα αποσύρετε ή να τα χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε περισσότερα στοιχήματα. Μη εξαργυρώσιμα σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τα χρήματα του μπόνους, επομένως πρέπει να τα στοιχηματίσετε και να κερδίσετε για να κάνετε ανάληψη.

Το ποσοστό playthrough ή rollover του α μπόνους στοιχήματος υπολογίζεται σύμφωνα με τον πολλαπλασιαστή μπόνους, τον πολλαπλασιαστή κατάθεσης ή το άθροισμα κατάθεσης και πολλαπλασιαστή μπόνους. Θα βρείτε αυτές τις λεπτομέρειες στην ενότητα Όρων και Προϋποθέσεων. Δεν θα σας δώσουν όλα τα στοιχήματα το 100% της κατάθεσής σας ως μπόνους.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά μπόνους επιβράβευσης είναι το δωρεάν στοίχημα χωρίς κατάθεση. Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτό, ο πράκτορας στοιχημάτων πιστώνει τον στοιχηματικό σας λογαριασμό με κάποια χρήματα όταν ενεργοποιείτε το μπόνους. Αυτό είναι συνήθως μια μικρή αύξηση στο bankroll σας, ας πούμε από $5 έως $20. Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν στοίχημα περιλαμβάνουν την περίοδο ισχύος, η οποία μπορεί να είναι οπουδήποτε από μια εβδομάδα έως έναν μήνα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τα δωρεάν χρήματα σε αυτό το καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Και πάλι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν στοίχημα συνολικά και ενδέχεται να μην επιτρέπεται να το διαιρέσετε σε μικρότερα στοιχήματα. Το έπαθλο ενός νικηφόρου παιχνιδιού προέρχεται από το στοίχημα και όχι από το δωρεάν ποσό στοιχήματος. Βασικά, θα τοποθετείτε στοιχήματα χωρίς κίνδυνο χωρίς να προσθέτετε πραγματικά χρήματα στον λογαριασμό σας για να ενεργοποιήσετε το μπόνους.

Πώς λειτουργούν τα online μπόνους επιβράβευσης;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους επιβράβευσης

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους επιβράβευσης

Πριν συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα αφοσίωσης, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε τα βασικά. Όσον αφορά την επιλογή ενός bookmaker, είναι εύκολο μπόνους στοιχημάτων esports μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Επομένως, είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσετε και να βεβαιωθείτε ότι το κατανοείτε πλήρως. Μια πτυχή στην οποία πρέπει να προσέξετε είναι η αναλογία συμμετοχής και το τι χρειάζεται για να προχωρήσετε στη σκάλα του προγράμματος αφοσίωσης.

Ο στοιχηματιστής μπορεί να έχει ένα σύστημα εξαργύρωσης που μετατρέπει πόντους σε ανταμοιβές μετρητών. Ορισμένα παιχνίδια και δραστηριότητες προσφέρουν περισσότερους πόντους από άλλα.

Πριν ενεργοποιήσετε ένα μπόνους, ελέγξτε το ποσοστό μπόνους και το μέγιστο ποσό. Πολλές πλατφόρμες στοιχημάτων esport ταιριάζουν με τις καταθέσεις κατά 100%, ενώ ορισμένες ταιριάζουν έως και 200%. Όσον αφορά το μέγιστο ποσό μπόνους, το ποσό δεν είναι ποτέ σταθερό. Μπορεί να είναι $100 έως $200, αλλά ορισμένοι ιστότοποι δίνουν στους πιστούς παίκτες απεριόριστα ποσά μπόνους. Πρέπει να κατανοήσετε τις δύο έννοιες για να υπολογίσετε πόσο πληροίτε τις προϋποθέσεις από την αρχική σας κατάθεση.

Όταν είστε πιστός παίκτης eSports, θα υπάρχουν πολλές ανταμοιβές για να επωφεληθείτε. Μια δημοφιλής επιλογή είναι το μπόνους επιστροφής μετρητών, το οποίο είναι σαν αναπλήρωση στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Το μπόνους επιστροφής μετρητών έρχεται ως ποσοστό του στοιχήματός σας. Όσο περισσότερο ποντάρετε, τόσο περισσότερα μπορείτε να λάβετε ως επιστροφή μετρητών. Μερικές φορές, μπορείτε να ανταλλάξετε πόντους επιβράβευσης με μετρητά.

Εάν στοιχηματίσετε 50 $ στη FIFA και λάβετε επιστροφή χρημάτων 50 $ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό πληροί τις προϋποθέσεις ως μπόνους επιστροφής μετρητών. Άλλα οφέλη ενός προγράμματος επιβράβευσης είναι τα κανονικά εισιτήρια για τουρνουά, δωρεάν κάρτες και προσαρμοσμένες προσφορές. Μπορεί επίσης να κερδίσετε αξεσουάρ και αναμνηστικά από ένα μπόνους επιβράβευσης. Μερικοί βετεράνοι παίκτες έχουν επίσης κερδίσει διαμονή και ταξίδια σε ξενοδοχεία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους επιβράβευσης
Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα

Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα

Ενώ μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι με το μπόνους χωρίς κατάθεση στοιχημάτων eSports, να γνωρίζετε ότι ορισμένα μπόνους αφοσίωσης περιορίζονται σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Εάν ναι, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να παίζετε αυτά τα παιχνίδια. Εάν η προσφορά περιορίζεται στο CS: GO, αναρωτηθείτε εάν αυτό είναι ένα παιχνίδι που σας αρέσει να παίζετε. Ενώ τα 100 δωρεάν στοιχήματα φαίνονται ελκυστικά σε κάθε παίκτη, τι γίνεται αν είναι μόνο για παίκτες του Apex Legends;

Ας υποθέσουμε ότι λαμβάνετε ένα promo επιστροφής χρημάτων στο Call of Duty: Warzone αλλά δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με το gameplay; Μην πάρετε έναν κωδικό μπόνους για συγκεκριμένο παιχνίδι εάν δεν ξέρετε πώς να παίξετε το εν λόγω παιχνίδι.

Μια άλλη συμβουλή για τη χρήση δωρεάν στοιχημάτων είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να καταχραστείτε αυτές τις προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων. Το αγαπημένο σας esportsbook θα δημοσιεύει τακτικά προσφορές επιβράβευσης και θα τις στέλνει κατευθείαν στα εισερχόμενα του email σας. Μπορεί να είναι δελεαστικό να κάνετε κατάχρηση αυτών των χαρακτηριστικών.

Ο πάροχος θέλει επίσης να έχει απόδοση επένδυσης, με τον ίδιο τρόπο που θέλετε να κερδίσετε κέρδος αποσύροντας τα κέρδη σας. Επομένως, μην υπερβαίνετε το μέγιστο ποντάρισμα όπως απαιτείται από τον ιστότοπο. Διαφορετικά, θα παρουσιαστείτε ως παίκτης με πλεονέκτημα και το ποντάρισμά σας θα μειωθεί με άμεση ισχύ.

Συμβουλές και κόλπα για δωρεάν στοιχήματα
Υπεύθυνο παιχνίδι

Υπεύθυνο παιχνίδι

Τα στοιχήματα στα Esports θα πρέπει να είναι διασκεδαστικά, αλλά είναι εύκολο να παρασυρθείς στη στιγμή. Εάν θέλετε να είστε υπεύθυνος διαδικτυακός παίκτης, ξεκινήστε μαθαίνοντας τους κανόνες. Πώς λειτουργούν τα παιχνίδια και οι όροι και οι προϋποθέσεις τους.

Η πραγματική απόλαυση του διαδικτυακού στοιχήματος είναι η λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων αντί να εξαρτάται από την καθαρή τύχη. Αυτό απαιτεί τον καθορισμό ορίων κατά το παιχνίδι. Προγραμματίστε τα στοιχήματα eSports σε συγκεκριμένες ημέρες, όπως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, χωρίς να παρεμποδίζετε τον χρόνο της οικογένειας και την καθημερινή σας εργασία.

Μην ξεχάσετε να ορίσετε ένα όριο δαπανών. Μπορεί να θέλετε να κρατήσετε τις τραπεζικές σας κάρτες μακριά. Να θυμάστε ότι το παρατεταμένο gaming μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση του εγκεφάλου, επομένως είναι καλό να κάνετε τέντωμα και να κάνετε σύντομα διαλείμματα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε πρόβλημα με τον τζόγο, σκεφτείτε να αποκλείσετε τον εαυτό σας από τον online bookie esport κλείνοντας για λίγο τον λογαριασμό σας. Τέλος, μη διστάσετε να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια και οικονομικές συμβουλές.

Υπεύθυνο παιχνίδι