Το Casumo Esports ανανεώνει τις προσφορές μπόνους του

Ειδήσεις

2022-08-25

Το Casumo Esports, που ανήκει και λειτουργεί από την Casumo Services Limited, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στοιχημάτων eSport. Μεταξύ των κορυφαίων λόγων για την έγκρισή του είναι ότι προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά από αγορές στοιχημάτων eSports. Επιπλέον, ο πάροχος στοιχημάτων έχει άδεια σε πολλές δικαιοδοσίες, καθιστώντας τον διαθέσιμο όχι μόνο σε παίκτες από όλες τις γωνιές του κόσμου, αλλά και σε αξιόπιστο Ιστότοπος παιχνιδιών eSports

Το Casumo Esports ανανεώνει τις προσφορές μπόνους του

Ωστόσο, η εταιρεία στοιχημάτων το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται από τον αυξημένο ανταγωνισμό στον κλάδο. Σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, η εταιρεία παρουσιάζει μια σειρά από νέες προσφορές μπόνους ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις υπάρχουσες.

Μπόνους εγγραφής

Το μπόνους εγγραφής είναι το κύριο κίνητρο που χρησιμοποιείται από Casumo για να προσελκύσουν νέους παίκτες στην πλατφόρμα τους. Το μπόνους εγγραφής, γνωστό και ως μπόνους καλωσορίσματος, ήταν σχετικά μικρότερο από αυτό που προσφέρουν οι ανταγωνιστές του. Ως αποτέλεσμα, η Casumo Services Limited θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να βελτιώσει την προσφορά της και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα για να την κάνει καλύτερη από ό,τι οι περισσότεροι ειδικοί θεωρούν το πρότυπο του κλάδου.

Τον Ιούλιο του 2022, το Casumo το έκανε προσφορά μπόνους καλωσορίσματος του 100% της πρώτης κατάθεσης για όλους τους νέους παίκτες. Ωστόσο, αυτό το μπόνους περιορίστηκε στα £100. Το μπόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχήματα σε όλες σχεδόν τις αγορές στοιχημάτων eSport που προσφέρονται στην πλατφόρμα. Το νέο μπόνους εγγραφής συνοδεύεται από απαίτηση στοιχηματισμού μόνο x30.

Η διεκδίκηση του μπόνους είναι πλέον τόσο εύκολη όσο η εγγραφή, ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα, ενεργοποίηση του μπόνους και κατάθεση τουλάχιστον 10 £. Στη συνέχεια, το μπόνους θα κατατεθεί απευθείας στον λογαριασμό μπόνους. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ποσό του μπόνους καλωσορίσματος μπορεί να διαφέρει στις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο πάροχος στοιχημάτων Casumo.

Μπόνους δεύτερης κατάθεσης

Το δεύτερο μπόνους κατάθεσης είναι μία από τις νέες προσφορές μπόνους για Casumo eSports. Ο πάροχος στοιχημάτων είναι από τους λίγους στον κλάδο που προσφέρει ένα τέτοιο μπόνους για τα στοιχήματα eSports. Η προσφορά έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει νέους παίκτες που μπορεί να μην είχαν την τύχη να συνεχίσουν να δοκιμάζουν την τύχη τους κάνοντας άλλη μια κατάθεση. Το ποσό του μπόνους είναι ακόμα καλύτερο από το μπόνους καλωσορίσματος. 

Οι παίκτες μπορούν να λάβουν το 100% της κατάθεσής τους, με ανώτατο όριο 300 £. Ωστόσο, οι όροι στοιχηματισμού είναι παρόμοιοι με εκείνους του μπόνους καλωσορίσματος. Η προσφορά μπόνους λήγει επίσης εντός 30 ημερών από την απονομή.

Αυξήσεις πιθανοτήτων

Ένα άλλο κάπως αντισυμβατικό μπόνους, το οποίο είναι συνήθως κοινό στις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports, που εισάγεται στον ιστότοπο στοιχημάτων Casumo eSports είναι οι αυξημένες αποδόσεις. Στην ιδανική περίπτωση, οι ενισχυμένες αποδόσεις αναφέρονται στις πιθανότητες ενός αγώνα να αυξάνονται για συγκεκριμένες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα αυξημένα πιθανά κέρδη. Η προσφορά απονέμεται σε παίκτες που τοποθετούν συγκεκριμένα στοιχήματα σε συγκεκριμένους αγώνες που πληρούν τις προϋποθέσεις για το boost.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται μόνο για περιορισμένες περιόδους. Τα κεφάλαια από άλλες προσφορές μπόνους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε αγώνες που έχουν αυξήσει τις αποδόσεις. Οι αυξημένες αποδόσεις δεν μπορούν επίσης να αποτελούν μέρος ενός συσσωρευμένου στοιχήματος e-Sports.

Τροποποιημένοι Όροι και Προϋποθέσεις Μπόνους

Εκτός από την εισαγωγή νέων προσφορών μπόνους και τη βελτίωση ορισμένων υπαρχόντων, η Casumo Services Limited αναθεώρησε επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις μπόνους. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να λάβουν μπόνους μόνο εάν μπορούν να εντοπιστούν στον αρχικό σύνδεσμο συνεργατών που στάλθηκε για τις προσφορές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αποδεκτοί σύνδεσμοι συνεργατών είναι προσβάσιμοι μέσω φόρουμ, κοινής χρήσης συνδέσμων, παραπομπών μέσω email και εγκεκριμένων ιστοτόπων συνεργατών. Οι λογαριασμοί χρηστών πρέπει επίσης να επαληθευτούν πριν από το μπόνους μπορεί να απονεμηθεί.

Ποιες ήταν οι επιπτώσεις των αλλαγών;

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Casumo, οι αλλαγές ήταν θετικές και αποφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αν και με αργό ρυθμό. Αυτό το κίνητρο θα προσελκύσει περισσότερους παίκτες στον ιστότοπο και, με το δεύτερο μπόνους κατάθεσης, θα εξασφαλίσει ότι οι νέοι παίκτες θα γίνουν μακροπρόθεσμα πιστοί πελάτες.

Η Casumo Services Limited κατηγορεί την αργή αύξηση στις αποκτήσεις νέων πελατών στην έλλειψη γνώσης σχετικά με τις τελευταίες προσφορές. Οι προσφορές μπόνους είναι σχετικά πολύ νέες για να έχουν σημαντικό αντίκτυπο. Ωστόσο, η εταιρεία είναι αισιόδοξη ότι οι στρατηγικές μάρκετινγκ της θα λειτουργήσουν και θα συμβάλουν στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της στον κλάδο των στοιχημάτων eSports.

Άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ Casumo

Η εισαγωγή νέων προσφορών μπόνους δεν ήταν μόνο η στρατηγική μάρκετινγκ της Casumo. Ένα άλλο κανάλι στο οποίο εργάζονται συνεχώς είναι το affiliate marketing. Η Casumo έχει αυξήσει σημαντικά τις προμήθειες που προσφέρουν οι συνεργάτες της στο μάρκετινγκ, παρακινώντας τους να εργαστούν ακόμη περισσότερο για να κατευθύνουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο στοιχημάτων. Το τρέχον ποσοστό προμήθειας φτάνει έως και το 45% των καταθέσεων που γίνονται για περισσότερους από 41 πελάτες που καταθέτουν το μήνα.

Η άλλη στρατηγική περιλαμβάνει παραπομπές χρηστών, όπου οι χρήστες λαμβάνουν ελκυστικά μπόνους για κάθε χρήστη κατάθεσης που παραπέμπουν στον ιστότοπο στοιχημάτων. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό καθιστά όλους τους υπάρχοντες χρήστες πιθανούς εμπόρους της εταιρείας. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής μάρκετινγκ θυγατρικών της. Ωστόσο, κρίνοντας από τον ενθουσιασμό στα περισσότερα από τα φόρουμ Casumo, οι συνεργάτες του μάρκετινγκ φαίνονται καλά δελεασμένοι να εργαστούν για τις προμήθειες.

Τελευταίες ειδήσεις

Οδηγός στοιχημάτων FIFAe για να σας προετοιμάσει για την επιστροφή των τελικών της FIFAe του 2023
2023-01-26

Οδηγός στοιχημάτων FIFAe για να σας προετοιμάσει για την επιστροφή των τελικών της FIFAe του 2023

Ειδήσεις