Άμεσες αναλήψεις

Ένα πρακτορείο στοιχημάτων άμεσης ανάληψης είναι αυτό που επιτρέπει στους παίκτες να αποσύρουν τα κέρδη τους και να πληρώσουν εντός 24 ωρών. Ο χρόνος που χρειάζεται εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το καζίνο ή τον ιστότοπο στοιχημάτων esports που χρησιμοποιείται και τη χώρα στην οποία εδρεύει ο παίκτης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μόνο λίγες διαδικτυακές τοποθεσίες στοιχημάτων eSport που θα επιτρέψουν άμεσες αναλήψεις στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Για να βρείτε τον κατάλληλο ιστότοπο άμεσης ανάληψης, συνιστάται στους χρήστες να αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν τη δέουσα επιμέλειά τους. Η ανάγνωση των κριτικών των χρηστών θα δώσει μια σαφή ιδέα για το πόσο γρήγορα πληρώνει κάθε ιστότοπος. Δεν είναι πάντα δυνατό να πούμε την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας απόσυρσης απλώς από τις χρονικές κλίμακες που παρέχονται από τον ιστότοπο.

Κάποιοι θα υποσχεθούν άμεση ανάληψη εντός 24 ωρών, αλλά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από αυτό. Κάποιοι μπορεί να πουν 72 ώρες, αλλά μπορεί να είναι στιγμιαία. Επηρεάζεται επίσης από τον τύπο της μεθόδου μεταφοράς που χρησιμοποιεί ο παίκτης. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να μάθεις πραγματικά είναι να το δοκιμάσεις.

Τα διαδικτυακά στοιχήματα esports έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή και γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους παίκτες να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν τον σωστό ιστότοπο – έναν ιστότοπο που θα διεκπεραιώνει τις συναλλαγές τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Section icon
Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSport άμεσης απόσυρσης 2021

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSport άμεσης απόσυρσης 2021

Η άμεση απόσυρση είναι διαθέσιμη από μια σειρά από τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports.

 • 1xBetΗ ταχύτερη μέθοδος ανάληψης είναι το Bitcoin, όπου οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 15 λεπτά.

 • Betfair είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος με επιλογή Fast Funds όπου μπορούν να σταλούν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό ισχύει για πελάτες που έχουν χρεωστική κάρτα Visa ή προπληρωμένη κάρτα.

 • Paddy Power έχει προσφέρει άμεσες αναλήψεις από το 2019. Και πάλι, είναι για πελάτες που χρησιμοποιούν χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa.

 • Ladbrokes προσφέρει την επιλογή Fast Funds για τους χρήστες Visa Debit αλλά δεν χρησιμοποιεί τη λέξη "instant". Η διαδικασία θα συνεχίσει να λειτουργεί μέσα σε λίγες ώρες.

 • Κοράλλι προσφέρει αναλήψεις Fast Funds με μέγιστο ποσό £2000 και δηλώνει ότι τα κεφάλαια πρέπει να ληφθούν εντός τεσσάρων ωρών.

 • William Hill διαθέτει σύστημα άμεσων βίζας για τετράωρη ανάληψη.

 • BetwayΗ γρήγορη επιλογή του είναι η ανάληψη σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι, όπου μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να εμφανιστεί στον λογαριασμό.

 • Bet365 έχει την επιλογή άμεσης χρέωσης βίζας με πολύ υψηλότερο μέγιστο ποσό από ό,τι για άλλες μεθόδους.

 • Rivarly είναι ένας ιστότοπος όπου η πιο γρήγορη επιλογή είναι ένα ewallet όπως το Skrill και διαρκεί έως και 24 ώρες.

 • 22 Στοίχημα προσφέρει επίσης γρήγορες επιλογές ewallet για ανάληψη εντός 24 ωρών.

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSport άμεσης απόσυρσης 2021
Γιατί ορισμένοι bookmakers αργούν να πληρώσουν;

Γιατί ορισμένοι bookmakers αργούν να πληρώσουν;

Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports δεν θα έχουν κάποιον να ασχολείται με αναλήψεις όλο το εικοσιτετράωρο και αν δεν το κάνει, τότε αυτό θα πρέπει να είναι μια κόκκινη σημαία για τον πελάτη, σε τελική ανάλυση, είναι πρόθυμοι να παίρνουν χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να επεξεργάζονται άμεσα αιτήματα ανάληψης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πελάτης μπορεί να μην έχει περάσει από τη σωστή διαδικασία επαλήθευσης και εάν αυτά τα βήματα εξακολουθούν να εκκρεμούν, τότε ο ιστότοπος μπορεί να θέλει να λάβει περισσότερες πληροφορίες πριν επεξεργαστεί το αίτημα ανάληψης. Παραδείγματα ταυτότητας που μπορεί να χρειαστούν περιλαμβάνουν διαβατήριο, άδεια οδήγησης και απόδειξη διεύθυνσης. Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα βήματα έχουν ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μην υπάρχει χρόνος αναμονής όταν απαιτείται ανάληψη.

Ο πελάτης θα πρέπει επίσης να είναι πολύ προσεκτικός με οποιονδήποτε ιστότοπο χρειάζεται περισσότερο από μία ημέρα για να επεξεργαστεί ένα αίτημα ανάληψης. Μερικοί από αυτούς καθυστερούν τις πληρωμές για να προσπαθήσουν να ενθαρρύνουν τους παίκτες να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν με τα κέρδη αντί να τα μεταφέρουν σε εξωτερικό λογαριασμό. Δεν υπάρχει καλός λόγος για οποιονδήποτε ιστότοπο να χρειάζεται περισσότερο από μία ημέρα για να πληρώσει, επομένως μόλις ένας παίκτης συναντήσει έναν ιστότοπο που το κάνει, θα πρέπει απλώς να αδειάσει τον λογαριασμό και να βρει έναν άλλο ιστότοπο.

Γιατί ορισμένοι bookmakers αργούν να πληρώσουν;
Μπορείτε να κάνετε ανάληψη οποιουδήποτε χρηματικού ποσού από έναν ιστότοπο στοιχημάτων;

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη οποιουδήποτε χρηματικού ποσού από έναν ιστότοπο στοιχημάτων;

Υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι που ενδέχεται να θέτουν ένα όριο στο ποσό που μπορεί να αποσύρει ο χρήστης ανά πάσα στιγμή. Είναι καλή ιδέα να το ελέγξετε εκ των προτέρων πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει όριο ανάληψης 50 £ αλλά ο χρήστης έχει 100 £ τότε σημαίνει πολλαπλές αναλήψεις για να μπορέσει να φτάσει στα δικά του χρήματα.

Το να βεβαιωθείτε ότι έχουν τις πιο γρήγορες μεθόδους ανάληψης είναι μια καλή ιδέα για όποιον χρησιμοποιεί έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports. Υπάρχουν δύο στοιχεία για την ταχύτητα μιας απόσυρσης. Το πρώτο είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο ιστότοπος για την επεξεργασία του αιτήματος. Το δεύτερο είναι ο χρόνος που χρειάζεται η επιλεγμένη μέθοδος ανάληψης για να επεξεργαστεί το αίτημα στο τέλος τους.

Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι θεωρείται μια από τις πιο γρήγορες επιλογές και το PayPal εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, αλλά είναι πραγματικά διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Επί του παρόντος δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού πορτοφολιού στις ΗΠΑ. Το επόμενο ταχύτερο σύστημα είναι το eTransfer. Αυτή είναι μια σύνδεση μεταξύ του εμπόρου και του τραπεζικού λογαριασμού του χρήστη. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι γρήγορες και τα πραγματικά στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού δεν αποκαλύπτονται ποτέ στον έμπορο.

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη οποιουδήποτε χρηματικού ποσού από έναν ιστότοπο στοιχημάτων;
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των bookmakers με πληρωμή σε 24 ώρες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των bookmakers με πληρωμή σε 24 ώρες

Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από τη χρήση ιστότοπων στοιχημάτων esport άμεσης απόσυρσης. Στα θετικά:

 • Μια γρήγορη πληρωμή σε 24 ώρες σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα δικά του χρήματα πολύ πιο γρήγορα. Αυτό θα τους δώσει στη συνέχεια περισσότερες επιλογές για περαιτέρω παιχνίδι σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε άλλο ιστότοπο.

 • Δείχνει ότι ο διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων esport έχει μεγάλη εστίαση στην εξυπηρέτηση πελατών, αντί να προσπαθεί να κρατήσει τα χρήματα των πελατών του για όσο το δυνατόν περισσότερο.

 • Με τόσες πολλές μεθόδους ανάληψης χρημάτων από ιστότοπους στοιχημάτων esport, σίγουρα υπάρχει μια γρήγορη μέθοδος που θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε πελάτη, επομένως κανείς δεν πρέπει να περιμένει περισσότερες από 24 ώρες για τα χρήματά του.

 • Οι γρήγορες συναλλαγές σημαίνουν ότι τα χρήματα ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στον ιστότοπο και υπάρχουν λιγότεροι πειρασμοί για αυθόρμητα στοιχήματα.

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου μειονεκτήματα σε έναν ιστότοπο ανάληψης 24 ωρών, αν και οι χρήστες μπορεί να θέλουν να σκεφτούν ότι μπορεί να μην είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την υπηρεσία τους. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν να έχουν καλή ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών ή ένα ευρύ φάσμα esports για να στοιχηματίσουν.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των bookmakers με πληρωμή σε 24 ώρες